2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Benim bugün 10. gün kan testi sonucum çok düşük çıktı. Pozitif ama değerim 16.8. Bu şekilde başlayıp sağlıklı bir artış yakalabilen var mı?

Benim bugün 10. gün kan testi sonucum çok düşük çıktı. Pozitif ama değerim 16.8. Bu şekilde başlayıp sağlıklı bir artış yakalabilen var mı?
Evet düşük canım ama bellide olmuyor sonradan değer toparlayabiliyor.
Rabbimden ümit kesilmez dua et inşallah hızla yükselişe geçer

Elim titreyerek yazıyorummm bugün transfer gününü saymazsam 7. Günün çatlatma iğnesi vurulmadım sizce kan veremeye gitmeli miyim beklemelimiyim

Eklentiler

• IMG_20230908_221447.jpg
    IMG_20230908_221447.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 82
Elim titreyerek yazıyorummm bugün transfer gününü saymazsam 7. Günün çatlatma iğnesi vurulmadım sizce kan veremeye gitmeli miyim beklemelimiyim
Yaa tebrikleeer🥰
Bekle canım gitmene gerek yok yarın bekle diğer gün bi test daha yap koyulaşmaları gör kanını gününde ver🥰
Erkenden verip ikiye katlayacakmı diye bekleme🥰

Bnmde bulantim filan yk ama agrim var baya hatanede yaptilar ama hic br deisiklik yok digerinde de oyleydi opudan sonra hep agrim oluyor
Sende bugün opu oldun demi canım dikkat et kendine bolca su ic ara ara yürüyüş yap benimde ilk opumde agrim çok olmuştu ama bunda biraz daha rahatim şükür inşallah seninde geçer senden kac yumurta toplandi?

Maşallah 🧿 tebrik ederim 🥳 yarın daha da koyulaşır erkenden vermeyin dediği gibi rahatça bekleyin gününüzü artık 🥰😌

Hayırlı olsun maşallahhh 🧿🧿🧿 gününü bekle derim ben de 😅 ama yarın ilk idrarla test yap ❤️

Hepinize çok teşekkür ederim allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın burda yazılanları okudukça herkese dua ediyorum 2019 dan beri istiyorduk rabbim bu sefer nasip edicek inşallah yumoş bebeklerimi bende Bir heyecanla acile gittim ama bakamadıkları söylediler özelleri aradık onlarda 800 tl dedi artık pazartesi gününü beklicez🤲🏻🥹💙

Hepinize çok teşekkür ederim allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın burda yazılanları okudukça herkese dua ediyorum 2019 dan beri istiyorduk rabbim bu sefer nasip edicek inşallah yumoş bebeklerimi bende Bir heyecanla acile gittim ama bakamadıkları söylediler özelleri aradık onlarda 800 tl dedi artık pazartesi gününü beklicez🤲🏻🥹💙
Ay 800 ne ya özeller de hepten cozutmuş
Altı üstü beta tahlili 🙄🫣

Bekle canım bekle hiç boşa masrafa gerek yok☺️
Ama iki gün sonra tekrar et pazar günü yap yine koyulaşmayı gör 🤩

Bekle canım bekle hiç boşa masrafa gerek yok☺️
Ama iki gün sonra tekrar et pazar günü yap yine koyulaşmayı gör 🤩
Aynen yapıcam inşallah bende işe başlamadan öğrenmek istiyordum çünkü ağır bir işte çalışıyorum onları daha iyi koruyabilmek için tedbir almam gerek🤗

Hemmmeeeen ekliyorum 🌸 sizinle hiç görüşmüş müydük daha önce başka konu başlıklarında acaba nickiniz tanıdık geldi sanki 🥰
Bilemiyorum ki canım derdimiz bir olunca illa ki denk gelmişizdir bir yerlerde 😀😀 yaşım 26 bu arada İzmir.

Niye beta bakamıyorlarmış anlamadım ne değişik ya. Acile gidip sancım var deseydin ben öyle gitmiş bakmışlardı

Sende bugün opu oldun demi canım dikkat et kendine bolca su ic ara ara yürüyüş yap benimde ilk opumde agrim çok olmuştu ama bunda biraz daha rahatim şükür inşallah seninde geçer senden kac yumurta toplandi?
Ben valla hala ne yuruyriyorm ne oturabliyrm keske aksam parol icseydim diyorm. Evet canm bnmde oldu 8 tane olgun yumurtamcikmis pazarrtesi 10 da trasnferm vsr hayirlisyla

Verecek kan sulandiriciyi canım şimdi opuden çıktım 10 yumurtam toplanmis e2 nin nin yuksei olmasına ragmen neden bu kadar az topandi sence e2 degerim 2442 idi
İnşallah hepsi dolu dolu çıkar canım e 2 doluluk ve kalite ile ilgili bence hadi bakalım 10tane 5 ci gün emriyosu hayırlı haberlerini bekliyorum . Dondurulmuş transfer mi olacaksın taze mi ...

Back