- 20 Mayıs 2023
- 621
- 755
- 23
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.861
Ahhh kuzum çok üzüldümBugün bebişimin öldüğünü öğrendim 6+2 haftalığa kadar gelmiş ama kalbi durmuş pazartesi alıncak sanırım anne adayları sağlık sıhatle hepiniz kucağınıza almanızı nasip etsin
Çok üzüldüm kaybiniz icin geçen yil ayni sureci yasadigim icin cok iyi anliyorum malesef sizi.İnşallah en kisa zamanda dilediginiz gibi olur herseyBugün bebişimin öldüğünü öğrendim 6+2 haftalığa kadar gelmiş ama kalbi durmuş pazartesi alıncak sanırım anne adayları sağlık sıhatle hepiniz kucağınıza almanızı nasip etsin
Kaç haftalıksınız mide bulantısı bende de 6 haftam bitti benimdeÇok üzüldüm kaybiniz icin geçen yil ayni sureci yasadigim icin cok iyi anliyorum malesef sizi.İnşallah en kisa zamanda dilediginiz gibi olur herseybu transferimde sali gunu kalp atisi icin gidecegiz ama cok korkuyorum çunku mide bunaltisi gine yok
6+3 hesapladim uygulamadan.Kaç haftalıksınız mide bulantısı bende de 6 haftam bitti benimde
Bende halsizlik var göğüslerim hassas midem bulanmıyor benimde6+3 hesapladim uygulamadan.
Ben bütün gün dinleniyorum o yüzden halsizlik yok bende öğüs hassasiyeti ve kusura bakmayin inanilmaz gazim oluyor birde bu sürecte reflüm basladi ama mide bunaltisi yok.İnşallah sureclerimiz pozitif ilerlerBende halsizlik var göğüslerim hassas midem bulanmıyor benimde
İnşallah olur ya düşünme öyle şimdi nasılsın ne dedi doktor alttan bakıncada mı kalbini duymadıBunca kanamaya duran sağlıklı olur mu bilmiyorum bugün 4 kere alttan muayene oldum kanama kesildi ama pruluton mu kesti bilmiyorum bekliyoruz serum takıldı sağlam olanin kalbi içinde erken denildi niye böyle oldu bilmiyorum
Benimde gazım çok var birde böyle ishal gibi yazamadımBen bütün gün dinleniyorum o yüzden halsizlik yok bende öğüs hassasiyeti ve kusura bakmayin inanilmaz gazim oluyor birde bu sürecte reflüm basladi ama mide bunaltisi yok.İnşallah sureclerimiz pozitif ilerlersizin kontrol ne zaman benim sali gunu?
Amin bu sürecteki herkesin Allah yardimcisi olsun.Rabbim yardim etsin hepimize.İnşallah güzel haberler alirizBenimde gazım çok var birde böyle ishal gibi yazamadımayıp olur diye benimde pazartesi kontrolüm var. Kanama vardı benimde kesede iğne kullanıyorum üzerine grip oldum çok korkuyorum kötü bişeyle karşılaşmaktan rabbim yardımcımız olsun
Belirtilere çok takılmayın iyi düşünün inşallah güzel haberler alırsınızÇok üzüldüm kaybiniz icin geçen yil ayni sureci yasadigim icin cok iyi anliyorum malesef sizi.İnşallah en kisa zamanda dilediginiz gibi olur herseybu transferimde sali gunu kalp atisi icin gidecegiz ama cok korkuyorum çunku mide bunaltisi gine yok
Çok üzgünüm. rabbim sabrını versin inşallahBugün bebişimin öldüğünü öğrendim 6+2 haftalığa kadar gelmiş ama kalbi durmuş pazartesi alıncak sanırım anne adayları sağlık sıhatle hepiniz kucağınıza almanızı nasip etsin
Cok uzuldum basınız sagolsun,Bugün bebişimin öldüğünü öğrendim 6+2 haftalığa kadar gelmiş ama kalbi durmuş pazartesi alıncak sanırım anne adayları sağlık sıhatle hepiniz kucağınıza almanızı nasip etsin
Geçmiş olsun canım Allah diğerini bağışlasın sanaBende şiddetli pıhtı ve kanama ile hastaneye yattım kesenin biri gitti diğeri içinde hhcbursey ypilmadi bkliyoruz yatarak hastanede bbk var içinde ama kanama çok olduğu için şimdi de kan uyuşmazlığı iğnesi olcm
Hiçbir şeyim yoktu izmirde her doktor farklı bir şey diyince ankaraya kendi doktoruma geldik büyümül belli bir müddet atmışta kalbi ama durmuşÇok üzgünüm. rabbim sabrını versin inşallahkanamanız bişeyiniz mi vardı
Yoktu olumsuzluk olarak gittiğimde kese oluşmuş yolksaç vardı bebek göremediler son gittiğimde doktor bebek gördü kalp atışı yok dedi sonra bebek hiç göremedim dedi bende ankaradaki doktorum bütün süreci bildiği için son noktayı koyabilmek için ankaraya geldik hayırlısı böyleymiş 6 hafta güzel bir gebelik geçirdim iyiki gelmiş bebeğim son embiryom kaldı onuda genetine göndericez bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCok uzuldum basınız sagolsun,Rabbım yardımcınız olsun enguzelını nasıp etsın sıze herhangi bır olumsuzluk varmıydı doktor kontrollerinde.
İzmirde hangi hastanelere gittin kuzumHiçbir şeyim yoktu izmirde her doktor farklı bir şey diyince ankaraya kendi doktoruma geldik büyümül belli bir müddet atmışta kalbi ama durmuş
Hayırlısı olsun hakkınızda, InsAllah kalan embrıyonuz saglıklı bır evlat olarak kucagınızı doldururYoktu olumsuzluk olarak gittiğimde kese oluşmuş yolksaç vardı bebek göremediler son gittiğimde doktor bebek gördü kalp atışı yok dedi sonra bebek hiç göremedim dedi bende ankaradaki doktorum bütün süreci bildiği için son noktayı koyabilmek için ankaraya geldik hayırlısı böyleymiş 6 hafta güzel bir gebelik geçirdim iyiki gelmiş bebeğim son embiryom kaldı onuda genetine göndericez bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Anladım canım başın sağolsun.Hiçbir şeyim yoktu izmirde her doktor farklı bir şey diyince ankaraya kendi doktoruma geldik büyümül belli bir müddet atmışta kalbi ama durmuş
Diğer keseyi tamamen kaybettim düştü. Diğeri benimle şimdilik. Çok üzgünüm ama Allahin dediği olurCanım iyi düşün iyi olsun,kalbini ferah tut
İnşallah sağlıklı bir şekilde duruyordur kese de bebek de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?