- 9 Mayıs 2022
- 3.897
- 3.518
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #6.821
Teşekkürlernehir bayram canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürlernehir bayram canım
Doktor ara benceKızlar gece gece yine moral kalmadı turuncu sıvı kanama var pembeye de benziyor gibi daha sabah gittim nedir bu
Benim de baya kanamam var Pıhtılı hemde artık ne yapacağımı bilemiyorum Daha pozitivden sonra konrolede gitmedim 16 ekime verdiKızlar gece gece yine moral kalmadı turuncu sıvı kanama var pembeye de benziyor gibi daha sabah gittim nedir bu
İnşallah canım hepimiz güzel haberlerle gelelim.mutlaka yazacağımCanım benimde aynı sıkıntım var yarın güzel haberlerle gel insallah buraya yazmayı unutma olurmu bende pazartesi gidicem
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Bugün gideceğim inşallah bir aksilik yoktur.2 düşükten sonra bunun yolunda gitmesine çok ihtiyacım varAah bak sen cok dikkatli ol canim kendine cok iyi bak ic kanamayi önermiyolar insallah korkulacak bi durum yoktur ve yavrun seninledir dualarim seninle saga saglim al kucagina insallah
Dualarım seninleİnşallah canım hepimiz güzel haberlerle gelelim.mutlaka yazacağım
Canım banada aynısını söylediler iğne verdi sabah akşam kullanıyorum kanamam olmadı çok şükür olursada progestan iğne bulundur elinde hemen onu ol dedi pazartesi kontrolüm var hemen uzan ayaklarının altına yastık koy yat kalkma ihtiyaç halinde kalk allaha emanet bişey olmazBugun kese için randevum vardı kese oluşmuş ama içinde kanama varmış yüksek ihtimal düşük yapacaksın dedi yıkıldım resmen şuan kanamam yok kanama olursa bize haber verin dedi dr şuan 6+1 dim
4. Denemem di buda olmadı keske en basından negatif olsaydı diyorum böylesi daha zor
Nası emin olabiliyor ki keseniz var ama içinde bebek mi yok acaba ? Direk düşük demezler sanki kanama alanı olunca ilaç veriyorlar siye biliyorum. Çok geçmiş olsun.Bugun kese için randevum vardı kese oluşmuş ama içinde kanama varmış yüksek ihtimal düşük yapacaksın dedi yıkıldım resmen şuan kanamam yok kanama olursa bize haber verin dedi dr şuan 6+1 dim
4. Denemem di buda olmadı keske en basından negatif olsaydı diyorum böylesi daha zor
Birde siz kendi tüp bebek doktorunuza mı göründünüz acaba normal biBugun kese için randevum vardı kese oluşmuş ama içinde kanama varmış yüksek ihtimal düşük yapacaksın dedi yıkıldım resmen şuan kanamam yok kanama olursa bize haber verin dedi dr şuan 6+1 dim
Bilmiyorum bebek göstermedi bişeyde demedi kese içinde kanama var dediNası emin olabiliyor ki keseniz var ama içinde bebek mi yok acaba ? Direk düşük demezler sanki kanama alanı olunca ilaç veriyorlar siye biliyorum. Çok geçmiş olsun.
Tüp bebek dr na gittim tedavi gördüğüm dr gördüBirde siz kendi tüp bebek doktorunuza mı göründünüz acaba normal bi
kadın doğum doktoruna gittiyseniz o da farklı bir tepki vermiş olabilir. neden bilmiyorum ama kadın doğum doktorları çok gaddar bi şekilde pat pat diyorlar. Bence siz direk tek doktorla bağlı kalmayın eğer tüp bebek doktorunuz değilse.
Alla alla. Belki de bebek mi yoktu acaba ondan mı bu kadar emin konuştu. Çünkü 6+1 de artık bebek oluşup kalp atışı başlıyor. Hani dinlenilmese de görünüyor tabi bi hafta geriden gelenlerde olmayabilir sonra yakalar gününü standart budur diyemem de.Bilmiyorum bebek göstermedi bişeyde demedi kese içinde kanama var dedi
Çok geçmiş olsun neden herşey yolunda giderken böyle olur anlamıyorum. Rabbim şifalar versinBende şiddetli pıhtı ve kanama ile hastaneye yattım kesenin biri gitti diğeri içinde hhcbursey ypilmadi bkliyoruz yatarak hastanede bbk var içinde ama kanama çok olduğu için şimdi de kan uyuşmazlığı iğnesi olcm
Çok geçmiş olsun umarım diğer bebeğinize bişey olmaz. Kanamanız durur.Bende şiddetli pıhtı ve kanama ile hastaneye yattım kesenin biri gitti diğeri içinde hhcbursey ypilmadi bkliyoruz yatarak hastanede bbk var içinde ama kanama çok olduğu için şimdi de kan uyuşmazlığı iğnesi olcm
Benimkide pihtiliydi canim kanamam git doktoruna bi igne serum filan takiliyoBenim de baya kanamam var Pıhtılı hemde artık ne yapacağımı bilemiyorum Daha pozitivden sonra konrolede gitmedim 16 ekime verdi
Kalp atışını duyduk canım kanama alanı varmış yine.Sanırım önemli bir şey değil hiç bir şey demedi o konuyla ilgili.15 gün sonra tekrar bakacak.Dualarım seninle
Çok şükür çok sevindim umarım bende güzel haberler alırım rabbim hepimizi sevindirKalp atışını duyduk canım kanama alanı varmış yine.Sanırım önemli bir şey değil hiç bir şey demedi o konuyla ilgili.15 gün sonra tekrar bakacak.
İğne de mi yapmadılar progeston falan kan uyuşmazlığıyla ne alakası var ki onun için erken değil mi Rabbim yardımcın olsun evladını sana bağışlasınBende şiddetli pıhtı ve kanama ile hastaneye yattım kesenin biri gitti diğeri içinde hhcbursey ypilmadi bkliyoruz yatarak hastanede bbk var içinde ama kanama çok olduğu için şimdi de kan uyuşmazlığı iğnesi olcm