- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.841
Canım ya çok üzüldüm. Şimdi nasılsın peki.Bende şiddetli pıhtı ve kanama ile hastaneye yattım kesenin biri gitti diğeri içinde hhcbursey ypilmadi bkliyoruz yatarak hastanede bbk var içinde ama kanama çok olduğu için şimdi de kan uyuşmazlığı iğnesi olcm
İnşallah hersey yolunda gidecek canim bol dua. Dinlenme.Kalp atışını duyduk canım kanama alanı varmış yine.Sanırım önemli bir şey değil hiç bir şey demedi o konuyla ilgili.15 gün sonra tekrar bakacak.
Yok serum verildi kese düşüyor dediler pruluton verdiler. İğne olarak ilaveten kan uyuşmazlığı için de yapıldıİğne de mi yapmadılar progeston falan kan uyuşmazlığıyla ne alakası var ki onun için erken değil mi Rabbim yardımcın olsun evladını sana bağışlasın
Yok serum verildi kese düşüyor dediler pruluton verdiler. İğne olarak ilaveten kan uyuşmazlığı için de ypilfiİğne de mi yapmadılar progeston falan kan uyuşmazlığıyla ne alakası var ki onun için erken değil mi Rabbim yardımcın olsun evladını sana bağışlasın
Bilmiyorum nasılım kanama var adet olur gibi çokCanım ya çok üzüldüm. Şimdi nasılsın peki.
Rabbım diğerini size bağışlasın insallah
Önemli bi kanama olsa mutlaka söylerdi canim ve tebbirli olalim derdi bencede korkulacak bisi yok kendini kasma cok sükür kalbini duymussun böyle güzel ilerler umarim bütün kizlarin gebeligideKalp atışını duyduk canım kanama alanı varmış yine.Sanırım önemli bir şey değil hiç bir şey demedi o konuyla ilgili.15 gün sonra tekrar bakacak.
Canim benim umarim dier kesen seninledir inanki cok üzüldük ama elimizden sadece bol bol duâ etmek gelir umsrim hersey yoluna girer hastanedemisin suan? Kan uyusmazligi nedir bide bu kadar erken cikmasi normalmiymis ya ben ilk defa duydum bu olayii ? Birde kac haftaliksin ?Akşam tekrar kese takip edilecek diğeri duruyor mu diye
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumÇok şükür çok sevindimumarım bende güzel haberler alırım rabbim hepimizi sevindir
Kalp atışını duymuşsunuz tebrik ederimİnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah canım çok teşekkür ederimİnşallah hersey yolunda gidecek canim bol dua. Dinlenme.
Evet hastanedeyim. Öncesinden biliyorlardi ama yinede tedbir için ypidiCanim benim umarim dier kesen seninledir inanki cok üzüldük ama elimizden sadece bol bol duâ etmek gelir umsrim hersey yoluna girer hastanedemisin suan? Kan uyusmazligi nedir bide bu kadar erken cikmasi normalmiymis ya ben ilk defa duydum bu olayii ? Birde kac haftaliksin ?
Duyduk çok şükür.Allahım sağ Salim hepimizin kucaklarına almayı nasip etsin inşallahKalp atışını duymuşsunuz tebrik ederim
Kanama alanına kafanızı takmayın. Her gebelikte oluyormuş genelde.
Bende öyle düşündüm eşimle çocuk sevindirelim diye düşündük.Cok uzuldum kızlar , cok gecmıs olsunRabbım sıze bagıslasın bebeklerınızı, tıbben yapılabılceklerı yapılır elbette ama ben bu nıyetle sadaka vermenızı öneririm, Rabbım ınsAllah gelen bı sıkıntı varsa da gerı döndürür. Cok dua edelım, nazar duaları okuyalım.
Öyle tabi korkmayın ama çok var dediği gibi. Sağsalim geçirirsiniz inşalah bu dönemi.Duyduk çok şükür.Allahım sağ Salim hepimizin kucaklarına almayı nasip etsin inşallahdoktorum çok fazla kanaması olduğu halde sağ Salim dünyaya gelen çok gebem oldu dedi.Aklıma geldikçe dua ediyorum her şey Allahtan
İnşallah duruyordur kesenizAkşam tekrar kese takip edilecek diğeri duruyor mu diye
Bunca kanamaya duran sağlıklı olur mu bilmiyorum bugün 4 kere alttan muayene oldum kanama kesildi ama pruluton mu kesti bilmiyorum bekliyoruz serum takıldı sağlam olanin kalbi içinde erken denildi niye böyle oldu bilmiyorumİnşallah duruyordur keseniz
Canım iyi düşün iyi olsun,kalbini ferah tutBunca kanamaya duran sağlıklı olur mu bilmiyorum bugün 4 kere alttan muayene oldum kanama kesildi ama pruluton mu kesti bilmiyorum bekliyoruz serum takıldı sağlam olanin kalbi içinde erken denildi niye böyle oldu bilmiyorum
Çok üzüldüm başın sağ olsun .. herşeyde bir hayır vardır Allahtan gelene boynumuz kıldan ince . İnşallah tez zamanda rabbim kucagını doldursunBugün bebişimin öldüğünü öğrendim 6+2 haftalığa kadar gelmiş ama kalbi durmuş pazartesi alıncak sanırım anne adayları sağlık sıhatle hepiniz kucağınıza almanızı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?