- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.881
Ihlamur içebilirsin doktorum tavsiye etmişti tabii onu da sınırlıKızlar 8+1deyim çok kötü grip oldum. Boğazlarım çok acıyor. Önerebileceğiniz bişey varmı?
Rabbim ona sağlık sıhhat versin elini karnına koy ya kuddüs tesbihatını söyle sürekliDiğer keseyi tamamen kaybettim düştü. Diğeri benimle şimdilik. Çok üzgünüm ama Allahin dediği olur
Parol içebilirsin bende 39 derece ateş gördüm bol sıvı c vitamini tüket canım. Çok geçmiş olsunKızlar 8+1deyim çok kötü grip oldum. Boğazlarım çok acıyor. Önerebileceğiniz bişey varmı?
Zencefil cayi icebilirsinKızlar 8+1deyim çok kötü grip oldum. Boğazlarım çok acıyor. Önerebileceğiniz bişey varmı?
SagolunBelirtilere çok takılmayın iyi düşünün inşallah güzel haberler alırsınız
Bende izmirdeyim tavmergene gidiyorum sizİzmirde hangi hastanelere gittin kuzumbende izmirdeyim
Ahmet zeki ışık su hastanesiBende izmirdeyim tavmergene gidiyorum siz
İnşallah canım teşekkür ederimÖyle tabi korkmayın ama çok var dediği gibi. Sağsalim geçirirsiniz inşalah bu dönemi.
Merhabalar.Bende tavmergende transfer oldumBende izmirdeyim tavmergene gidiyorum siz
Bana yüm bitki çayları yasak denmiştiIhlamur içebilirsin doktorum tavsiye etmişti tabii onu da sınırlı
Çok teşekkür ederimParol içebilirsin bende 39 derece ateş gördüm bol sıvı c vitamini tüket canım. Çok geçmiş olsun
Düşüğe sebep olabilir diye söylüyorlar tüm bitki çayları yasak canım teşekkür ederimZencefil cayi icebilirsin
Bitki çayı evet banada doktorum yasak dedi parol 6 saat arayla günde 3 tane verdi. Kuzenim doğal yolla hamile kaldı onada doktoru zencefil bal limon suyu içebilirsin demiş bizim tüp bebek olduğu için risk faktörlerimiz daha çok sanırımDüşüğe sebep olabilir diye söylüyorlar tüm bitki çayları yasak canım teşekkür ederim
Aa ben ayin 13 unde oldum sizin ne zaman.Benim sali randevum var kalp atisi icin bakalim İnşallah guzel haberler aliriz benim gecen transferimde kalp atisi durmustu cok tedirginim o yuzden birde mide bunaltim yokMerhabalar.Bende tavmergende transfer oldum
Canım ben arastırdıgımda tup bebek dusuk rıskı daha fazla bısey gormedım, doktor vıdeoları da ızledım, normal gebelıkle aynı dusuk rıskı hatta ıyı yapılırsa daha bıle dusuk oranda rısk vardır dedı doktor, tabı ekstra rısk olusturan hastalık gıbı bır durum yoksa. Allaha emanet hıcbırsey olmaz Bııznıllah,Rabbım o canı yazdıysa sagsalım dogar. ayrıca zencefıl sade tuketmeyı bılmıorm ama bana doktorumun yazdıgı vıtamıbde bulantı ıcın sanırım zencefıl ekstarktı da var yazıyor ıcındeBitki çayı evet banada doktorum yasak dedi parol 6 saat arayla günde 3 tane verdi. Kuzenim doğal yolla hamile kaldı onada doktoru zencefil bal limon suyu içebilirsin demiş bizim tüp bebek olduğu için risk faktörlerimiz daha çok sanırım
Teşekkür ederim doktora danışıp kullanicamsizin bulantınız çok oluyordu denemek isterseniz zencefili duymuştum ama gene doktorunuza bir danışın isterseniz ona göre kullanınayse vera
Sanırım canım teşekkür ederimBitki çayı evet banada doktorum yasak dedi parol 6 saat arayla günde 3 tane verdi. Kuzenim doğal yolla hamile kaldı onada doktoru zencefil bal limon suyu içebilirsin demiş bizim tüp bebek olduğu için risk faktörlerimiz daha çok sanırım
Benim kullandığım vitamin içinde de var bilmiyoruz artık rabbim şifa versin hepimize bebeklerimizi kucağımıza alalım. Biraz titiz davranıyoruz yaşadıklarımızla ilgili sanırım iğneler haplar piskolojimizide etkiliyor umarım herşey gönlümüzce olurCanım ben arastırdıgımda tup bebek dusuk rıskı daha fazla bısey gormedım, doktor vıdeoları da ızledım, normal gebelıkle aynı dusuk rıskı hatta ıyı yapılırsa daha bıle dusuk oranda rısk vardır dedı doktor, tabı ekstra rısk olusturan hastalık gıbı bır durum yoksa. Allaha emanet hıcbırsey olmaz Bııznıllah,Rabbım o canı yazdıysa sagsalım dogar. ayrıca zencefıl sade tuketmeyı bılmıorm ama bana doktorumun yazdıgı vıtamıbde bulantı ıcın sanırım zencefıl ekstarktı da var yazıyor ıcınde
Amın canımBenim kullandığım vitamin içinde de var bilmiyoruz artık rabbim şifa versin hepimize bebeklerimizi kucağımıza alalım. Biraz titiz davranıyoruz yaşadıklarımızla ilgili sanırım iğneler haplar piskolojimizide etkiliyor umarım herşey gönlümüzce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?