• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Bende şiddetli pıhtı ve kanama ile hastaneye yattım kesenin biri gitti diğeri içinde hhcbursey ypilmadi bkliyoruz yatarak hastanede bbk var içinde ama kanama çok olduğu için şimdi de kan uyuşmazlığı iğnesi olcm
Canım ya çok üzüldüm. Şimdi nasılsın peki.
Rabbım diğerini size bağışlasın insallah

İğne de mi yapmadılar progeston falan kan uyuşmazlığıyla ne alakası var ki onun için erken değil mi Rabbim yardımcın olsun evladını sana bağışlasın
Yok serum verildi kese düşüyor dediler pruluton verdiler. İğne olarak ilaveten kan uyuşmazlığı için de yapıldı

İğne de mi yapmadılar progeston falan kan uyuşmazlığıyla ne alakası var ki onun için erken değil mi Rabbim yardımcın olsun evladını sana bağışlasın
Yok serum verildi kese düşüyor dediler pruluton verdiler. İğne olarak ilaveten kan uyuşmazlığı için de ypilfi
Canım ya çok üzüldüm. Şimdi nasılsın peki.
Rabbım diğerini size bağışlasın insallah
Bilmiyorum nasılım kanama var adet olur gibi çok

Kalp atışını duyduk canım kanama alanı varmış yine.Sanırım önemli bir şey değil hiç bir şey demedi o konuyla ilgili.15 gün sonra tekrar bakacak.
Önemli bi kanama olsa mutlaka söylerdi canim ve tebbirli olalim derdi bencede korkulacak bisi yok kendini kasma cok sükür kalbini duymussun böyle güzel ilerler umarim bütün kizlarin gebeligide❤️🤲🏻🤰🏻

Akşam tekrar kese takip edilecek diğeri duruyor mu diye
Canim benim umarim dier kesen seninledir inanki cok üzüldük ama elimizden sadece bol bol duâ etmek gelir umsrim hersey yoluna girer hastanedemisin suan? Kan uyusmazligi nedir bide bu kadar erken cikmasi normalmiymis ya ben ilk defa duydum bu olayii ? Birde kac haftaliksin ?

Canim benim umarim dier kesen seninledir inanki cok üzüldük ama elimizden sadece bol bol duâ etmek gelir umsrim hersey yoluna girer hastanedemisin suan? Kan uyusmazligi nedir bide bu kadar erken cikmasi normalmiymis ya ben ilk defa duydum bu olayii ? Birde kac haftaliksin ?
Evet hastanedeyim. Öncesinden biliyorlardi ama yinede tedbir için ypidi

Kalp atışını duymuşsunuz tebrik ederim 🥰
Kanama alanına kafanızı takmayın. Her gebelikte oluyormuş genelde.
Duyduk çok şükür.Allahım sağ Salim hepimizin kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🙏 doktorum çok fazla kanaması olduğu halde sağ Salim dünyaya gelen çok gebem oldu dedi.Aklıma geldikçe dua ediyorum her şey Allahtan 🙏👩‍🍼

Cok uzuldum kızlar , cok gecmıs olsunRabbım sıze bagıslasın bebeklerınızı, tıbben yapılabılceklerı yapılır elbette ama ben bu nıyetle sadaka vermenızı öneririm, Rabbım ınsAllah gelen bı sıkıntı varsa da gerı döndürür. Cok dua edelım, nazar duaları okuyalım.
Bende öyle düşündüm eşimle çocuk sevindirelim diye düşündük.

Duyduk çok şükür.Allahım sağ Salim hepimizin kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🙏 doktorum çok fazla kanaması olduğu halde sağ Salim dünyaya gelen çok gebem oldu dedi.Aklıma geldikçe dua ediyorum her şey Allahtan 🙏👩‍🍼
Öyle tabi korkmayın ama çok var dediği gibi. Sağsalim geçirirsiniz inşalah bu dönemi. 🙏🏻

İnşallah duruyordur keseniz 🙏🤲
Bunca kanamaya duran sağlıklı olur mu bilmiyorum bugün 4 kere alttan muayene oldum kanama kesildi ama pruluton mu kesti bilmiyorum bekliyoruz serum takıldı sağlam olanin kalbi içinde erken denildi niye böyle oldu bilmiyorum

Bunca kanamaya duran sağlıklı olur mu bilmiyorum bugün 4 kere alttan muayene oldum kanama kesildi ama pruluton mu kesti bilmiyorum bekliyoruz serum takıldı sağlam olanin kalbi içinde erken denildi niye böyle oldu bilmiyorum
Canım iyi düşün iyi olsun,kalbini ferah tut
İnşallah sağlıklı bir şekilde duruyordur kese de bebek de

Bugün bebişimin öldüğünü öğrendim 6+2 haftalığa kadar gelmiş ama kalbi durmuş pazartesi alıncak sanırım anne adayları sağlık sıhatle hepiniz kucağınıza almanızı nasip etsin 🥹💙
Çok üzüldüm başın sağ olsun .. herşeyde bir hayır vardır Allahtan gelene boynumuz kıldan ince . İnşallah tez zamanda rabbim kucagını doldursun 🤲😞

Back