2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar gece gece yine moral kalmadı turuncu sıvı kanama var pembeye de benziyor gibi daha sabah gittim nedir bu
Benim de baya kanamam var Pıhtılı hemde artık ne yapacağımı bilemiyorum Daha pozitivden sonra konrolede gitmedim 16 ekime verdi

Aah bak sen cok dikkatli ol canim kendine cok iyi bak ic kanamayi önermiyolar insallah korkulacak bi durum yoktur ve yavrun seninledir dualarim seninle saga saglim al kucagina insallah
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Bugün gideceğim inşallah bir aksilik yoktur.2 düşükten sonra bunun yolunda gitmesine çok ihtiyacım var

Bugun kese için randevum vardı kese oluşmuş ama içinde kanama varmış yüksek ihtimal düşük yapacaksın dedi yıkıldım resmen şuan kanamam yok kanama olursa bize haber verin dedi dr şuan 6+1 dim
4. Denemem di buda olmadı keske en basından negatif olsaydı diyorum böylesi daha zor

Canım banada aynısını söylediler iğne verdi sabah akşam kullanıyorum kanamam olmadı çok şükür olursada progestan iğne bulundur elinde hemen onu ol dedi pazartesi kontrolüm var hemen uzan ayaklarının altına yastık koy yat kalkma ihtiyaç halinde kalk allaha emanet bişey olmaz

Nası emin olabiliyor ki keseniz var ama içinde bebek mi yok acaba ? Direk düşük demezler sanki kanama alanı olunca ilaç veriyorlar siye biliyorum. Çok geçmiş olsun.

Birde siz kendi tüp bebek doktorunuza mı göründünüz acaba normal bi
kadın doğum doktoruna gittiyseniz o da farklı bir tepki vermiş olabilir. neden bilmiyorum ama kadın doğum doktorları çok gaddar bi şekilde pat pat diyorlar. Bence siz direk tek doktorla bağlı kalmayın eğer tüp bebek doktorunuz değilse.

Tüp bebek dr na gittim tedavi gördüğüm dr gördü

Bilmiyorum bebek göstermedi bişeyde demedi kese içinde kanama var dedi
Alla alla. Belki de bebek mi yoktu acaba ondan mı bu kadar emin konuştu. Çünkü 6+1 de artık bebek oluşup kalp atışı başlıyor. Hani dinlenilmese de görünüyor tabi bi hafta geriden gelenlerde olmayabilir sonra yakalar gününü standart budur diyemem de.
Normalde iğne başlanıyor kanama alanı olunca. Bişey gördü demekki doktorunuz o yüzden böyle söyledi. Geçmiş olsun inşallaj size bir sürpriz yapar gelişir bebek.

Bende şiddetli pıhtı ve kanama ile hastaneye yattım kesenin biri gitti diğeri içinde hhcbursey ypilmadi bkliyoruz yatarak hastanede bbk var içinde ama kanama çok olduğu için şimdi de kan uyuşmazlığı iğnesi olcm

Çok geçmiş olsun neden herşey yolunda giderken böyle olur anlamıyorum. Rabbim şifalar versin

Çok geçmiş olsun umarım diğer bebeğinize bişey olmaz. Kanamanız durur.

İğne de mi yapmadılar progeston falan kan uyuşmazlığıyla ne alakası var ki onun için erken değil mi Rabbim yardımcın olsun evladını sana bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…