2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Bende dün gittim 11 mm dedi 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi yolk tan bahsetmedi
Sizinde bir kaç güne oluşur o zaman inşallah hamile olduğunu öğrenen bütün herkes sağlıkla kucağına almayi nasip etsin allahim. Olmayanlara tez zamanda versin. En hayırlısını en sagliklisini en güzellerinden versin kimse evladiyla sınav olmasın.

İşte insan acaba düşük mü oluyor bir sorun mu var gitsek heme müdahale edilir diye endişe ediyor elde değil kolay elde edilen bir gebelik değil ki ama buradaki arkadaşlar birlikte paylasimca ferahlıyor tecrübelerden faydalaniyoruz

Benim kese etrafında kanama alanları var demişti doktorum pazartesi günü.duramadım yarına randevu aldım.Umarım her şey yolundadır dualarınıza talibim.bazen doğuma kadar oluyormuş öyle duydum.Allah sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Yani boyle olumsuz yorumlara kulagı tıkamak lazım, hatta bence de tepkı vermek lazım. rısk normal gebelıklerde de herzaman vardır dogal gebelıklerle de hepsı yasanıyor kayıplar oluyor. Tup bebekte daha cok kaybın olduguna daır bı arastırma ben duymadım, 40 ın uzerınde gebe kalıp gayet saglıklı evlat sahıbı olan da cok ınsan gordum. hayat zaten bır rısk,heran hersey olabılır herkes ıcın bu gecerlı normal yururken de ölen bırsuru ınsan vardır sımdı bunu baz alarak mı yaşıyoruz. Allahın dedıgı olur. bırbırımıze hep olumlu şeylerden bahsedelım motıve edelım. Zayen hepımız bırsuru seye kaygılanıyoruz. Bıde boyle olumsuz vehımler gorunce kaygı artıyor.

Tedavi gördüğüm klinik zorlamıyor bizde yani istediğinize geçebilirsiniz dedi de işte doktor bulmak mesele biraz. Sizin bildiğiniz doktor varsa ne güzel ordan devam edersiniz.
öyle arkadaş ortamında duymustum adını gidenler memnun dıye, bakalım, bızım ıcın en guzel en hayırlı doktorlarla karsılastırsın Rabbım hepımız

Aynen öyle canım bizim endişemiz bize yetmezmiş gibi bakalım benzer bi durum yaşanırsa değiştiririm zaten çok sağolun . İnşallah her şey yolunda gider ben de akışına bırakmak istiyorum sadece artık elimizden geleni yapıyoruz inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını verir sağlıkla

Amın canım benım,bol boll dua edelım ferahlarız. InsAllah

öyle arkadaş ortamında duymustum adını gidenler memnun dıye, bakalım, bızım ıcın en guzel en hayırlı doktorlarla karsılastırsın Rabbım hepımız
Amiiin aslında Eyüp bana göre karşıda kalıyor yakın da aslında ama daha bu tarafta bakıyorum gidip gelmesi kolay olsun diye. İnşallah bende bulurum birini

Canım benimde aynı sıkıntım var yarın güzel haberlerle gel insallah buraya yazmayı unutma olurmu bende pazartesi gidicem

Amiiin aslında Eyüp bana göre karşıda kalıyor yakın da aslında ama daha bu tarafta bakıyorum gidip gelmesi kolay olsun diye. İnşallah bende bulurum birini
InsAllah canım, bana da yakın olması cazıp geldı. Yakınlık onemli ya karsıdaysan medıpol kosuyolunda dogum yapmıstı kuzenım de memnun kalmıstı praya bı bak ıstersen canım, pendık tarafında da emsey var ordan sa memnun kalmıslardı

Karşı derken Eyübün karşısındayım olarak söyledim değilse Avrupa yakasındayım. Beyoğlu tarafındayım. Memorial çok fazla bi fiyat verdi muayene ücreti 2000 metrobüs hattında olması önemli benim için de. Bakalım ne yapacağım aklımd bi Türkiye hastanesi var. Bide kolan ama bence kolan da baya pahalıdır.
Bahçelievler medipol var ama o bana baya uzak. Aslında ona da iyi diyorlar.

Ozaman okadar da uzak degıl canım fıyatları da uygun dıgerlerıne gore bı dene ıstersen, cogu kurumla da anlasması var. Eskıden medıkalpark gopa gıtmıstım ama orası da anlasmasını feshetmıs Fıyatları yuksek kalıyor.

Teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah . Doktorumuz da hiç yolk kesesi falan konusunda yorum yapmıyor

Doktorun ismi neydi. Rami hastanesindeki. Bi araştırayım aklımda olsun gene de.

Tabiki öyle canim bende aglayarak acil yolunu tuttum ama doktorum bana kanamafan degil stresten kaybedebilidin bebegini dedi. Stress rahmi geriyomus o yüzden hic strese girmeyin die yazmak istiyorum inanin hic kolay yollardan gecmiyoruz burda hepimiz birbirimize destegiz elbeddeki

Aah bak sen cok dikkatli ol canim kendine cok iyi bak ic kanamayi önermiyolar insallah korkulacak bi durum yoktur ve yavrun seninledir dualarim seninle saga saglim al kucagina insallah

Kızlar gece gece yine moral kalmadı turuncu sıvı kanama var pembeye de benziyor gibi daha sabah gittim nedir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…