- 17 Nisan 2016
- 1.578
- 950
- 123
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.801
Sizinde bir kaç güne oluşur o zaman inşallah hamile olduğunu öğrenen bütün herkes sağlıkla kucağına almayi nasip etsin allahim. Olmayanlara tez zamanda versin. En hayırlısını en sagliklisini en güzellerinden versin kimse evladiyla sınav olmasın.Bende dün gittim 11 mm dedi 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi yolk tan bahsetmedi
Kizlar kanama olurmus lekelelenme zaten oluyormus siz nie kendinizi bosyere panik yapiosunuz? Icten bi kanamaniz olmadigi sürece disaridan cikan kanamalar normal görünüyormus. Ben transferimin21.ci günü gördüm bildigin kanamayi. Doktora gittimde hem bebegimi hem kalp atisini duydum ve cok cok iyimis. 12.ci haftaya kadar ara sira olurmus ne yazikki ama o günden sonra bende bida hic olmadi 9.cu haftamdayim
İnşallah canım,çok teşekkür ederimAmin canım, cok heycanlı guzel haberlerle dönersin ınsAllah
Benim kese etrafında kanama alanları var demişti doktorum pazartesi günü.duramadım yarına randevu aldım.Umarım her şey yolundadırKizlar kanama olurmus lekelelenme zaten oluyormus siz nie kendinizi bosyere panik yapiosunuz? Icten bi kanamaniz olmadigi sürece disaridan cikan kanamalar normal görünüyormus. Ben transferimin21.ci günü gördüm bildigin kanamayi. Doktora gittimde hem bebegimi hem kalp atisini duydum ve cok cok iyimis. 12.ci haftaya kadar ara sira olurmus ne yazikki ama o günden sonra bende bida hic olmadi 9.cu haftamdayim
Yani boyle olumsuz yorumlara kulagı tıkamak lazım, hatta bence de tepkı vermek lazım. rısk normal gebelıklerde de herzaman vardır dogal gebelıklerle de hepsı yasanıyor kayıplar oluyor. Tup bebekte daha cok kaybın olduguna daır bı arastırma ben duymadım, 40 ın uzerınde gebe kalıp gayet saglıklı evlat sahıbı olan da cok ınsan gordum. hayat zaten bır rısk,heran hersey olabılır herkes ıcın bu gecerlı normal yururken de ölen bırsuru ınsan vardır sımdı bunu baz alarak mı yaşıyoruz. Allahın dedıgı olur. bırbırımıze hep olumlu şeylerden bahsedelım motıve edelım. Zayen hepımız bırsuru seye kaygılanıyoruz. Bıde boyle olumsuz vehımler gorunce kaygı artıyor.Neyse anlatasım var benzer duygularda olduğumuz içinçok uzun olmasın diye 2. Mesaja geçtim sonrasında aile hekimliğine gittik kayıt oluşturmak için ama orası hiç pozitif değildi maalesef kayıt alan hemşire endişelerimi perçinledi sağolsun yaş dolasıyla zaten risklisiniz dedi , tüp bebek tedavisi ve benim hastalıklar cabası vs. İşte ben 15 haftalıktan kaybettim bebeğimi dedi, kardeşim de tüp bebek yaptırmıştı onun da kalp atışı sonra kendiliğinden durdu vs yani anlattı da anlattı sağolsun resmen çok hamileyim moduna girme dedi ki ben zaten malesef sürekli bu ihtimalleri düşünüyorum istemsizce . Çevremde de ilk 3 ayda kayıp yaşayan çok oldu ama hep genetik anomaliden dolayı deniyor yani sonuçta buna bizim yapabileceğimi bişi yok demi kızlar . Bir yandan çalışıyorum istirahat öneriliyor ama Allah korusun bişi olacaksa bunun çalışmamla olacağını düşünmüyorum açıkçası .
öyle arkadaş ortamında duymustum adını gidenler memnun dıye, bakalım, bızım ıcın en guzel en hayırlı doktorlarla karsılastırsın Rabbım hepımızTedavi gördüğüm klinik zorlamıyor bizde yani istediğinize geçebilirsiniz dedi de işte doktor bulmak mesele biraz. Sizin bildiğiniz doktor varsa ne güzel ordan devam edersiniz.
Aynen öyle canım bizim endişemiz bize yetmezmiş gibi bakalım benzer bi durum yaşanırsa değiştiririm zaten çok sağolun . İnşallah her şey yolunda gider ben de akışına bırakmak istiyorum sadece artık elimizden geleni yapıyoruz inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını verir sağlıklaYani boyle olumsuz yorumlara kulagı tıkamak lazım, hatta bence de tepkı vermek lazım. rısk normal gebelıklerde de herzaman vardır dogal gebelıklerle de hepsı yasanıyor kayıplar oluyor. Tup bebekte daha cok kaybın olduguna daır bı arastırma ben duymadım, 40 ın uzerınde gebe kalıp gayet saglıklı evlat sahıbı olan da cok ınsan gordum. hayat zaten bır rısk,heran hersey olabılır herkes ıcın bu gecerlı normal yururken de ölen bırsuru ınsan vardır sımdı bunu baz alarak mı yaşıyoruz. Allahın dedıgı olur. bırbırımıze hep olumlu şeylerden bahsedelım motıve edelım. Zayen hepımız bırsuru seye kaygılanıyoruz. Bıde boyle olumsuz vehımler gorunce kaygı artıyor.
Amın canım benım,bol boll dua edelım ferahlarız. InsAllahAynen öyle canım bizim endişemiz bize yetmezmiş gibi bakalım benzer bi durum yaşanırsa değiştiririm zaten çok sağolun . İnşallah her şey yolunda gider ben de akışına bırakmak istiyorum sadece artık elimizden geleni yapıyoruz inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını verir sağlıkla
Amiiin aslında Eyüp bana göre karşıda kalıyor yakın da aslında ama daha bu tarafta bakıyorum gidip gelmesi kolay olsun diye. İnşallah bende bulurum biriniöyle arkadaş ortamında duymustum adını gidenler memnun dıye, bakalım, bızım ıcın en guzel en hayırlı doktorlarla karsılastırsın Rabbım hepımız
Canım benimde aynı sıkıntım var yarın güzel haberlerle gelBenim kese etrafında kanama alanları var demişti doktorum pazartesi günü.duramadım yarına randevu aldım.Umarım her şey yolundadırdualarınıza talibim.bazen doğuma kadar oluyormuş öyle duydum.Allah sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
InsAllah canım, bana da yakın olması cazıp geldı. Yakınlık onemli ya karsıdaysan medıpol kosuyolunda dogum yapmıstı kuzenım de memnun kalmıstı praya bı bak ıstersen canım, pendık tarafında da emsey var ordan sa memnun kalmıslardıAmiiin aslında Eyüp bana göre karşıda kalıyor yakın da aslında ama daha bu tarafta bakıyorum gidip gelmesi kolay olsun diye. İnşallah bende bulurum birini
Karşı derken Eyübün karşısındayım olarak söyledimInsAllah canım, bana da yakın olması cazıp geldı. Yakınlık onemli ya karsıdaysan medıpol kosuyolunda dogum yapmıstı kuzenım de memnun kalmıstı praya bı bak ıstersen canım, pendık tarafında da emsey var ordan sa memnun kalmıslardı
Ozaman okadar da uzak degıl canım fıyatları da uygun dıgerlerıne gore bı dene ıstersen, cogu kurumla da anlasması var. Eskıden medıkalpark gopa gıtmıstım ama orası da anlasmasını feshetmıs Fıyatları yuksek kalıyor.Karşı derken Eyübün karşısındayım olarak söyledimdeğilse Avrupa yakasındayım. Beyoğlu tarafındayım. Memorial çok fazla bi fiyat verdi muayene ücreti 2000 metrobüs hattında olması önemli benim için de. Bakalım ne yapacağım aklımd bi Türkiye hastanesi var. Bide kolan ama bence kolan da baya pahalıdır.
Bahçelievler medipol var ama o bana baya uzak. Aslında ona da iyi diyorlar.
Teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah . Doktorumuz da hiç yolk kesesi falan konusunda yorum yapmıyorBende 21 eylülde 5 gün oldum. Ayı 10nda keseleri gördü 6 mm ve 8 mm dediler. Bugün tekrar gittim bugünse birinin yolk oluşmaya başlamış diğeri henüz görünmüyor küçük dedi 11 mm dediler olcume de kalp atışı içinde 1 hafta 10 gün sonra gel dediler. Telaslanma daha küçük olduğu için görmüyorlar
Doktorun ismi neydi. Rami hastanesindeki. Bi araştırayım aklımda olsun gene de.Ozaman okadar da uzak degıl canım fıyatları da uygun dıgerlerıne gore bı dene ıstersen, cogu kurumla da anlasması var. Eskıden medıkalpark gopa gıtmıstım ama orası da anlasmasını feshetmıs Fıyatları yuksek kalıyor.
nehir bayram canımDoktorun ismi neydi. Rami hastanesindeki. Bi araştırayım aklımda olsun gene de.
Tabiki öyle canim bende aglayarak acil yolunu tuttum ama doktorum bana kanamafan degil stresten kaybedebilidin bebegini dedi. Stress rahmi geriyomus o yüzden hic strese girmeyin die yazmak istiyorum inanin hic kolay yollardan gecmiyoruz burda hepimiz birbirimize destegiz elbeddekiİşte insan acaba düşük mü oluyor bir sorun mu var gitsek heme müdahale edilir diye endişe ediyor elde değil kolay elde edilen bir gebelik değil kiama buradaki arkadaşlar birlikte paylasimca ferahlıyor tecrübelerden faydalaniyoruz
Aah bak sen cok dikkatli ol canim kendine cok iyi bak ic kanamayi önermiyolar insallah korkulacak bi durum yoktur ve yavrun seninledir dualarim seninleBenim kese etrafında kanama alanları var demişti doktorum pazartesi günü.duramadım yarına randevu aldım.Umarım her şey yolundadırdualarınıza talibim.bazen doğuma kadar oluyormuş öyle duydum.Allah sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?