- 29 Ağustos 2023
- 36
- 32
- 8
- 29
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.781
Dogru soyluyorsunuz, hep bı next asama endısesı duası oluyor heralde,Rabbım guzel haberler nasıp etsın hepımıze, yanı yıllardır bu haberı almayı paylasmayı ıstıyoruz beklıyoruz tabı sukurler olsun Mevlamıza. Ev ıslerını nasıl yapıyorsunuz? Ben bıraz tıtız bırıyım ama evlat ıcın olunca saldım gıttı yanı, hamdolsun yeterkı boyle bısey ııcn dagılsın ev dıyorum. Dıkkat etmeye calısıyorum supurge vs egıl kalk yer sıl yapmak ıstemıyorum . Eşim de nekadar yapabılırse artık.Anlıyorum sizi bizde de eşim söyledi ailesine aslında bende onlara söylerken biraz daha beklerdim kendi ailem kadar belki soğuk kanlı olamazlar diye.
Ama hep şey dedik daha belli değil kalp atışı kese görmedik hani tutmuş ama bilmiyoruz inşallaj iyidir felan dedik. Kalp atışını duyduk rahatladık biraz ama o tedirginlik anlıyorum ki hareketlerini karnımızda hissedene kadar bizimle gidecek gibi görünüyorbitmiyor yani
Amin inşallah sevinçlerimiz kursağımızda kalmasın sağlıkla ilerlesin inşallahDogru soyluyorsunuz, hep bı next asama endısesı duası oluyor heralde,Rabbım guzel haberler nasıp etsın hepımıze, yanı yıllardır bu haberı almayı paylasmayı ıstıyoruz beklıyoruz tabı sukurler olsun Mevlamıza. Ev ıslerını nasıl yapıyorsunuz? Ben bıraz tıtız bırıyım ama evlat ıcın olunca saldım gıttı yanı, hamdolsun yeterkı boyle bısey ııcn dagılsın ev dıyorum. Dıkkat etmeye calısıyorum supurge vs egıl kalk yer sıl yapmak ıstemıyorum . Eşim de nekadar yapabılırse artık.
Benim bi bilgim yok canım ya bilsem yardımcı olurdum. bu boyutları konusunda bi bilgim yok. kendiminki bile kaç mm hiç bilmiyorum. Söylemedi yani doktor. Bende sormadım.Kızlar merhaba , 21 eylülde 5. Gün embriyosu transferi oldum 6 ekimde keseyi gördüm 7 mmdi bugün tekrar gittik kese 10 mm olmuş ve doktor hafta olarak 4+6 dedi sizce ilerleyiş normal mi geriden mi geliyor doktor kalp atışını duyana kadar bişey diyemeyiz dedi telaşlandım
AmınAmin inşallah sevinçlerimiz kursağımızda kalmasın sağlıkla ilerlesin inşallah
Süpürgeyi yapıyorum aslında ama şöyle başlığını değiştirdim o baya kolaylık sağlıyor bu turbo denilen içten dönüyor felan biraz daha kolayca hareket ediliyor diğer şeyleri de artık olduğu kadar dediğiniz gibi yormuyorum kendimi bide uyku çok çöküyor ağırlık var ğzerimde sürekli o yüzden yapasım gelmiyor aslında yapamayacağımdan değil
Yani normal şekilde devam edebiliriz bence hayatımıza zorlamadan transferden sonra da aynı şeyi diyorlar. Kanama alanı yoksa sürekli yatmayı önermiyorlar.Amınbenım de bı yandan yapasım gelıyor oyle gorunce canım sıkılıyor ama dedıgın gıbi halim de olmuyor bıyandan da korkuyorum aslında Allah korusun zarar verırım fılan dıye, doktora da sormadıgım ıcın. Hep yat dınlen dıyorlar ya genelde oyle kalmıs aklımda.
Teşekkür ederim canımBenim bi bilgim yok canım ya bilsem yardımcı olurdum. bu boyutları konusunda bi bilgim yok. kendiminki bile kaç mm hiç bilmiyorum. Söylemedi yani doktor. Bende sormadım.
Kızlar sız kımseye soyledınız hamılelıgınızı, veya tedavı oldugunuzu kımler bılıyor, ben kımseye soylemedım tedavıyı. Annem de vefat ettıgı ıcın kımseyle paylasmadım.. hamılelıgı de soylemek ıstıyorum ama ne bılım biraz daha buyusun ıstedım.
Ben daha normal kadın dogumcuya gecmedım canım, doktoruma ınsAllah kalp atısı ıcın gıttıgımde sormayı dusunuyorum cubku muayene ucretı cok fazla, gecebılırsınız derse anlaşmalı bı ozel hastane var onun doktorunu ıyı dıyorlar rami hastanesi ona bı gıtmeyı dusunuyorum ınsAllahYani normal şekilde devam edebiliriz bence hayatımıza zorlamadan transferden sonra da aynı şeyi diyorlar. Kanama alanı yoksa sürekli yatmayı önermiyorlar.
Siz de istanbuldasınız sanırım kadın doğum doktorunuz var mı ben daha bulamadım da devlete mi gidiyorsunuz ya da kontroller için
Tedavi gördüğüm klinik zorlamıyor bizde yani istediğinize geçebilirsiniz dedi de işte doktor bulmak mesele biraz. Sizin bildiğiniz doktor varsa ne güzel ordan devam edersiniz.Ben daha normal kadın dogumcuya gecmedım canım, doktoruma ınsAllah kalp atısı ıcın gıttıgımde sormayı dusunuyorum cubku muayene ucretı cok fazla, gecebılırsınız derse anlaşmalı bı ozel hastane var onun doktorunu ıyı dıyorlar rami hastanesi ona bı gıtmeyı dusunuyorum ınsAllah
Bende buna benzer düşünüyorum. Yani rabbime emanet bebeklerimiz hamile olduktan sonra çevreyi duymamak lazım sizi kötü etkileyenlere özellikle yüzüne diyebilirsiniz bile bunları duymak istediğimi sanmıyorum niye anlattığınızı da anlamadım buna benzer şeyleri insan olarak düşünüyorum ama etkilemeniz gereksiz gibi. Ben olsam derdim şahsen.Yani sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz yapıyorsunuz bilmiyorm özellikle çalışanlar için sorum . İşten geri kalan zamanda evde dinleniyorum. İşte de mümkün olduğunda ayakta olmamaya özen gösteriyorum. Kimse de bilmediği için henüz çok ta prensesi oynayamıyorum açıkçası . Yani olacaksa olur sağlıklıysa diyorum öyle anlatmak istedim ben de biraz benzer şeyler görünce
Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz . Gerçekten artık yorgun hissediyorum bazen cevap vermek istemedim farkındayım risklerin dedim sadece . Devlette çalıştığım için bırakma durumum yok açıkçası ve çok rapor alma taraftarı da değilim . Kendi tüp bebek doktorum da 8 haftayı doldurana kadar özellikle dikkat etmemi önermişti çoğu gitti azı kaldı hayırlısyla inşallahBende buna benzer düşünüyorum. Yani rabbime emanet bebeklerimiz hamile olduktan sonra çevreyi duymamak lazım sizi kötü etkileyenlere özellikle yüzüne diyebilirsiniz bile bunları duymak istediğimi sanmıyorum niye anlattığınızı da anlamadım buna benzer şeyleri insan olarak düşünüyorum ama etkilemeniz gereksiz gibi. Ben olsam derdim şahsen.
İş konusunda da dediğiniz gibi yani dikkat edin ama kendinizi de şartlamayın rabbim biliyor ne yaşayacağımızı korur inşallah o ol der ve olur. İnşllah kötü şeyler yaşamayız bende ayakta duran bi işim vardı çıktım mesela. Dikkat edemediğim için zorladığını bildiğim için ayrıldım. Çünkü mide bulantılarım çoğaldı sürekli bişeyler yemem içmem gerekiyor ki ona göre bastırsın iş yerinde de mümkün olmadıgı için böyle karar verdim. Ama çok insan var çalışma hayatına devam ederek tüp bebek yaptırmış sağlıklı doğum elde eden. Ne kadar stres az olursa o kadar iyi olur bizim için inşallah kaygılarımız azalır
Aynen öyle. Allah’a emanet bu zamana kadar hep teslimiyetçi olduk bu yolda yürüyenler zor şeyler geçiriyor ve hep güvendiğimiz Allah diyoruz bunda da öyle diyip ferahlatacağız kendimiziAmin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz . Gerçekten artık yorgun hissediyorum bazen cevap vermek istemedim farkındayım risklerin dedim sadece . Devlette çalıştığım için bırakma durumum yok açıkçası ve çok rapor alma taraftarı da değilim . Kendi tüp bebek doktorum da 8 haftayı doldurana kadar özellikle dikkat etmemi önermişti çoğu gitti azı kaldı hayırlısyla inşallahAllah’ıma emanet sağlıkla kavuşmamızı nasip eder inşallah ben elimden geleni yapıyorm mümkün mertebe
Bende 21 eylülde 5 gün oldum. Ayı 10nda keseleri gördü 6 mm ve 8 mm dediler. Bugün tekrar gittim bugünse birinin yolk oluşmaya başlamış diğeri henüz görünmüyor küçük dedi 11 mm dediler olcume de kalp atışı içinde 1 hafta 10 gün sonra gel dediler. Telaslanma daha küçük olduğu için görmüyorlarKızlar merhaba , 21 eylülde 5. Gün embriyosu transferi oldum 6 ekimde keseyi gördüm 7 mmdi bugün tekrar gittik kese 10 mm olmuş ve doktor hafta olarak 4+6 dedi sizce ilerleyiş normal mi geriden mi geliyor doktor kalp atışını duyana kadar bişey diyemeyiz dedi telaşlandım
Bende dün gittim 11 mm dedi 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi yolk tan bahsetmediBende 21 eylülde 5 gün oldum. Ayı 10nda keseleri gördü 6 mm ve 8 mm dediler. Bugün tekrar gittim bugünse birinin yolk oluşmaya başlamış diğeri henüz görünmüyor küçük dedi 11 mm dediler olcume de kalp atışı içinde 1 hafta 10 gün sonra gel dediler. Telaslanma daha küçük olduğu için görmüyorlar
Ya ne yaşadıysa yaşadı bu şekilde söylenirmi seni teselli etmesi gerekirken ne saçma herkesin sorunları,sıkıntıları, bünyeleri farklı sil kafandan bunları zaten çok hassasız hep bi kaybetme duygusu içimizde yazık günah gerçekten sakın hevesini kırma tadını çıkart hayal kurNeyse anlatasım var benzer duygularda olduğumuz içinçok uzun olmasın diye 2. Mesaja geçtim sonrasında aile hekimliğine gittik kayıt oluşturmak için ama orası hiç pozitif değildi maalesef kayıt alan hemşire endişelerimi perçinledi sağolsun yaş dolasıyla zaten risklisiniz dedi , tüp bebek tedavisi ve benim hastalıklar cabası vs. İşte ben 15 haftalıktan kaybettim bebeğimi dedi, kardeşim de tüp bebek yaptırmıştı onun da kalp atışı sonra kendiliğinden durdu vs yani anlattı da anlattı sağolsun resmen çok hamileyim moduna girme dedi ki ben zaten malesef sürekli bu ihtimalleri düşünüyorum istemsizce . Çevremde de ilk 3 ayda kayıp yaşayan çok oldu ama hep genetik anomaliden dolayı deniyor yani sonuçta buna bizim yapabileceğimi bişi yok demi kızlar . Bir yandan çalışıyorum istirahat öneriliyor ama Allah korusun bişi olacaksa bunun çalışmamla olacağını düşünmüyorum açıkçası .
Kizlar kanama olurmus lekelelenme zaten oluyormus siz nie kendinizi bosyere panik yapiosunuz? Icten bi kanamaniz olmadigi sürece disaridan cikan kanamalar normal görünüyormus. Ben transferimin21.ci günü gördüm bildigin kanamayi. Doktora gittimde hem bebegimi hem kalp atisini duydum ve cok cok iyimis. 12.ci haftaya kadar ara sira olurmus ne yazikki ama o günden sonra bende bida hic olmadi 9.cu haftamdayimKanama var mı peki aktif olarak.Benim 2-3 defa peçeteye gelen kanamam oldu.İlaç kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?