- 18 Ağustos 2023
- 210
- 193
- 23
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Ya neden iptal olmuştuYok ben yeni regl oldum,daha önce transfer hazirligi yapip iptal olmustu son anda benim
Rahmimde sıvı oluşmuş, bu ay bakicak eger yine varsa once ameliyat olucak ama umarim yoktur baslayabilirimYa neden iptal olmuştu
Rabbim nasip etsin bu sefer kucağna almayı5. Gün embriyosu 5. Transfer
Amin canım inşallah Allah razı olsunRabbim nasip etsin bu sefer kucağna almayı
İnşallah herhangi bi sıkıntı olmaz dualarım sizinleRahmimde sıvı oluşmuş, bu ay bakicak eger yine varsa once ameliyat olucak ama umarim yoktur baslayabilirim
Transfer acılı degil. Muayene masasinda bacaklari ayrik olanda oluyorsun sadece giris acilsin diye taktillari bi alet varya o birazcik sancili, sonra hissetmiyosun gercekten. Ultrasonla karnindan embriyonun konulacagi yer belirleniyor idrar torban skısık oldugu icin o zorluyor sonrası tuvaletini tutmak.Ya neden iptal olmuştu
Evet bende sırf o aletten korkuyorum zatenTransfer acılı degil. Muayene masasinda bacaklari ayrik olanda oluyorsun sadece giris acilsin diye taktillari bi alet varya o birazcik sancili, sonra hissetmiyosun gercekten. Ultrasonla karnindan embriyonun konulacagi yer belirleniyor idrar torban skısık oldugu icin o zorluyor sonrası tuvaletini tutmak.
Hiç stres heyecan yapma benimde aksine o çatalda rahat hissedemiyorum bacaklarim aciyor :) o geriyordu ama 5 dk bile surmuyor rahatlat kendiniEvet bende sırf o aletten korkuyorum zatenbenim direk nabız tavan yapıyor of Allahım sağ Salim atlatırız inşallah
Bende 2 aydir vitamin kullaniyordum q10 filan bemm cuma toplamam olacak bugum e2 1640 cikti ama toplamada 7 tane cikiyor senin 14 cikmis masaAllahCanim bu benim ikinci opum olacak ilkinde hic bisey yapmamistim sadece ignelerle buyutmustuk igneleri bu sefer vitamin desteği aldim iki ay öncesinden q10 falan bugün kontrole gittim e2 me bakıldı ilkinde e2 1391 çıkmıştı 14 yumurtam toplanmıştı şimdi 2444 çıktı daha fazla yumurtam var buyuk ihtimal vitaminler işe yaradı dahada kalitelidirler inşallah
Çok sağol arkadaşımHiç stres heyecan yapma benimde aksine o çatalda rahat hissedemiyorum bacaklarim aciyor :) o geriyordu ama 5 dk bile surmuyor rahatlat kendini
Doktorun saymasinda mi 7 tane çıkıyor benimse cuma olacak toplamam ama e2 degerim ilkinin iki kati olduğu için ben tahminen bu sefer daha fazla yumurtam olur dedim ama sayi değil tabikide rlimizde kalanlar önemliBende 2 aydir vitamin kullaniyordum q10 filan bemm cuma toplamam olacak bugum e2 1640 cikti ama toplamada 7 tane cikiyor senin 14 cikmis masaAllah
Korkma o anki heyecan ve çişten onu düşünemiyosunÇok sağol arkadaşımben gerçi hiç çatalda mua olmadım Aret hoca da hep sedye de oldum çatal beni de geriyor ama en korkuyorum şu aletti atlatcaz inşallah
BMm bu 3.denememolacak dierlerinde 7 tane ciktiDoktorun saymasinda mi 7 tane çıkıyor benimse cuma olacak toplamam ama e2 degerim ilkinin iki kati olduğu için ben tahminen bu sefer daha fazla yumurtam olur dedim ama sayi değil tabikide rlimizde kalanlar önemli
İnşallh yaaa valla ağlamaklı bi gündüKorkma o anki heyecan ve çişten onu düşünemiyosun
Transferde acı yok canım hiç yok yani korkma normal muayene gibiİnşallh yaaa valla ağlamaklı bi gündüyarınıda atlatırsam en zorlu süreç beklemek ama tabi benim canım fazla yandığı için acıyı da düşünüyorum
Anladım canım hayırlısı olsun bu son deneyislerimiz olsun inşallah transfer taze mi olacak pekiBMm bu 3.denememolacak dierlerinde 7 tane ciktibunda da muayenede 7 tane filan saydi
Hiç acımıyor korkmayın dedikleri gibi heyecandan bide bekle bekle artık insan daralıyor o yüzden anlamıyorsunuz bile ne olduğunuİnşallh yaaa valla ağlamaklı bi gündüyarınıda atlatırsam en zorlu süreç beklemek ama tabi benim canım fazla yandığı için acıyı da düşünüyorum
Aminn canim evet canim taze olucak hayirlisyla senin dondurulmus muAnladım canım hayırlısı olsun bu son deneyislerimiz olsun inşallah transfer taze mi olacak peki
Ah çok teşekkür ederim belki de son aşamaya gelince insan ister istemez strese giriyor içim içime sığmıyorTransferde acı yok canım hiç yok yani korkma normal muayene gibi
Tabiki stres cok normal heyecan korku endişe hepsi bir arada oluyorAh çok teşekkür ederim belki de son aşamaya gelince insan ister istemez strese giriyor içim içime sığmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?