- 17 Mayıs 2022
- 957
- 409
- 33
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
Tedavim devam ediyor transfere uygunluk varsa yakında transfer olacağımSanirim sizde orada tedavi oldunuz, durumunuz nedir acaba nasilsiniz simdi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedavim devam ediyor transfere uygunluk varsa yakında transfer olacağımSanirim sizde orada tedavi oldunuz, durumunuz nedir acaba nasilsiniz simdi :)
Selam dondurulmuş transfer hazırlık mı ?Bende dün oldum, Cumartesi günü muayeneye gidicem
Bende dün oldum, Cumartesi günü muayeneye
9.gün kanda çıkar düşükte olsa. Ama sonra 2 günde bir tekrarlamak zorunda kalırsınızHerkese merhabalar, konu başlığını görünce bende üyü oldum bende adetimin 17. Günü 1 Eylülde 2 tane 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu 3. tüp bebek denemem oldu. Umarım buradaki herkesin gönlüne göre olur ve tüm uğraşlar mutlu sonla sonuçlanır test tarihim 12 Eylül bende cumartesi günü yani 9. Gün kan versem mi diye düşünüyorum yaş 38 bu arada
Hadi insallah cabucak baslasin ve guzelce sonuclansinTedavim devam ediyor transfere uygunluk varsa yakında transfer olacağım
İnşallah tutunmuşturHerkese merhabalar, konu başlığını görünce bende üyü oldum bende adetimin 17. Günü 1 Eylülde 2 tane 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu 3. tüp bebek denemem oldu. Umarım buradaki herkesin gönlüne göre olur ve tüm uğraşlar mutlu sonla sonuçlanır test tarihim 12 Eylül bende cumartesi günü yani 9. Gün kan versem mi diye düşünüyorum yaş 38 bu arada
Korkma zaman akıp geçiyorPazartesi bende gidecem kontrole bakalım ne diyecekler heyecan bastı şimdiden arkadaşlar ...
İlaçlara başladım ir hafta oldu ... estrofem günde 4 tane içiyorumKorkma zaman akıp geçiyor
İlaçlara bikere başlayınca
Merhaba hoşgeldiniz sizi de ekleyelim inşallah güzel sonuçlar alırsınızHerkese merhabalar, konu başlığını görünce bende üyü oldum bende adetimin 17. Günü 1 Eylülde 2 tane 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu 3. tüp bebek denemem oldu. Umarım buradaki herkesin gönlüne göre olur ve tüm uğraşlar mutlu sonla sonuçlanır test tarihim 12 Eylül bende cumartesi günü yani 9. Gün kan versem mi diye düşünüyorum yaş 38 bu arada
Benim aşamadasın desene benimde 6 gün oldu.İlaçlara başladım ir hafta oldu ... estrofem günde 4 tane içiyorum
Sizinde pazartesi belli olur öyleyse gününüz.Pazartesi bende gidecem kontrole bakalım ne diyecekler heyecan bastı şimdiden arkadaşlar ...
Çok teşekkür ederim işte biz insanlar cidden bilmediğimiz biseu için inan korkuyoruz ben haddinden fazla gerildim inş acı biseu hissetmemSakın korkma ve stres yapma tüp bebek sürecinin en kolay aşaması tecrübeli biri olarak söylüyorum sakin ol ve sürekli oku
Benim aşamadasın desene benimde 6 gün oldu.
pazartesi kontrolüm var
Sizinde pazartesi belli olur öyleyse gününüz.
Kaçıncı günü transferin canım sabah yapsana testini daha net çıkar ayy çok heyecanlıKizlar ya testte o kadar silik ciktiki acaba doğrumu yoksa ilaçlardan olabilirmi.
6. Günü sabahta yapcam bende çok heyecanlıyım resm paylasamadm yaaaKaçıncı günü transferin canım sabah yapsana testini daha net çıkar ayy çok heyecanlı
İnşallah ya. Bu aralar inanılmaz bir duygu karmaşası yaşıyorum gerçekten çok stresli bir süreçİnşallah tutunmuştur
9. Gün artık netleşmiş oluyor kan verebilirsiniz tabi