• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Aminn inşallah canım 🤲🤲🥹❤️ hiçbir acı yok beni de idrar bunalttı. Zor dayandım. Hiç stres yapma. Aşırı su içme. Aşırı sıkışma. Ben çok su içtim başta stresten gelmedi.sonra öyle bir geldi ki zor tuttum 🤣🤣 sen de güzel sonuçlar alırsın inşallah 🤲 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🌸🌸
Ben ilk denememde 7 bardak su içmiştim yaklaşık işte 1.5 litre felan. 🫣 derdime neydi hiç bilmiyorum 😂😂
Sonra git gel beklerken 4 bardak boşalttırdılar bu sefer 3 bardak içeceğim sadece.

Korkma korkma yarın kaçta transferin ☺️ bize de haber ver merak ederim 🥰🥰 dualarım seninle 🤲🤲
İnşallah diyorum hatta sonuçta ölmicem dayancam diye diye teselli ediyorum kendimi 😀 işte 9 da merkezde olmamı söylediler Mua olacakmış gene ama embyrolar donduruldu diye çözülüp edilmesi derken öğlenden sonrayı bulurmuş transfer 🥹 çok teşekkür ederim ❤️🤲🏽

İnşallah diyorum hatta sonuçta ölmicem dayancam diye diye teselli ediyorum kendimi 😀 işte 9 da merkezde olmamı söylediler Mua olacakmış gene ama embyrolar donduruldu diye çözülüp edilmesi derken öğlenden sonrayı bulurmuş transfer 🥹 çok teşekkür ederim ❤️🤲🏽
Wuhuu ben Cumartesi merkeze gidicem, hazirliga baslayacagiz, daha once gittigim 3 gibi baslamisti hoca transferlere, suyuda hasta kaydinda veriyolar hic icme oncesinde su.

Back