• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Hiç acımıyor korkmayın dedikleri gibi heyecandan bide bekle bekle artık insan daralıyor o yüzden anlamıyorsunuz bile ne olduğunu 😌🙏🏻
Allahım beklemek zaten insanı yoran aynen 😀 ben mua sırası beklerken bile o kadar yoruluyorum ki son aşamaya gelince bide şimdi ister istemez telaşlandım 🥹 inş yarın derim hiç acımadı diye çok dert etmişim kendime derim

Allahım beklemek zaten insanı yoran aynen 😀 ben mua sırası beklerken bile o kadar yoruluyorum ki son aşamaya gelince bide şimdi ister istemez telaşlandım 🥹 inş yarın derim hiç acımadı diye çok dert etmişim kendime derim
En zor kısmı idrar sıkışık olmak onun haricinde can acıtan birşey yok Allah yardımcın olsun 🙏🏻

Kizlar test aldım daha dayanamadım. Transferin 6. Günü çok da korkuyorum ya
Bence 6.gün yapmamalısın. Ben de 6.gün yaptım negatif çıktı geri kalan 6 gün mutsuzluk içinde geçti hiç dikkat etmedim sonra 11.gün kan testimde 100 çıktı değerim. Hatta test sonucu geldi açmadım bile o kadar emindim negatif geleceğinden. Gerçi sonra kimyasal oldu maalesef ama o aradaki süreç insan çok üzülüyor.

Herkese merhabalar, konu başlığını görünce bende üyü oldum🙈 bende adetimin 17. Günü 1 Eylülde 2 tane 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu 3. tüp bebek denemem oldu. Umarım buradaki herkesin gönlüne göre olur ve tüm uğraşlar mutlu sonla sonuçlanır🤗🙏🏼 test tarihim 12 Eylül bende cumartesi günü yani 9. Gün kan versem mi diye düşünüyorum🙄 yaş 38 bu arada

İnşallah diyorum hatta sonuçta ölmicem dayancam diye diye teselli ediyorum kendimi 😀 işte 9 da merkezde olmamı söylediler Mua olacakmış gene ama embyrolar donduruldu diye çözülüp edilmesi derken öğlenden sonrayı bulurmuş transfer 🥹 çok teşekkür ederim ❤️🤲🏽
Sakın korkma ve stres yapma tüp bebek sürecinin en kolay aşaması tecrübeli biri olarak söylüyorum sakin ol ve sürekli oku

Back