• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ya neden iptal olmuştu
Transfer acılı degil. Muayene masasinda bacaklari ayrik olanda oluyorsun sadece giris acilsin diye taktillari bi alet varya o birazcik sancili, sonra hissetmiyosun gercekten. Ultrasonla karnindan embriyonun konulacagi yer belirleniyor idrar torban skısık oldugu icin o zorluyor sonrası tuvaletini tutmak.

Transfer acılı degil. Muayene masasinda bacaklari ayrik olanda oluyorsun sadece giris acilsin diye taktillari bi alet varya o birazcik sancili, sonra hissetmiyosun gercekten. Ultrasonla karnindan embriyonun konulacagi yer belirleniyor idrar torban skısık oldugu icin o zorluyor sonrası tuvaletini tutmak.
Evet bende sırf o aletten korkuyorum zaten 🥹 benim direk nabız tavan yapıyor 😀 of Allahım sağ Salim atlatırız inşallah 🤲🏽

Canim bu benim ikinci opum olacak ilkinde hic bisey yapmamistim sadece ignelerle buyutmustuk igneleri bu sefer vitamin desteği aldim iki ay öncesinden q10 falan bugün kontrole gittim e2 me bakıldı ilkinde e2 1391 çıkmıştı 14 yumurtam toplanmıştı şimdi 2444 çıktı daha fazla yumurtam var buyuk ihtimal vitaminler işe yaradı dahada kalitelidirler inşallah 🤲🏻😂
Bende 2 aydir vitamin kullaniyordum q10 filan bemm cuma toplamam olacak bugum e2 1640 cikti ama toplamada 7 tane cikiyor senin 14 cikmis masaAllah

Bende 2 aydir vitamin kullaniyordum q10 filan bemm cuma toplamam olacak bugum e2 1640 cikti ama toplamada 7 tane cikiyor senin 14 cikmis masaAllah
Doktorun saymasinda mi 7 tane çıkıyor benimse cuma olacak toplamam ama e2 degerim ilkinin iki kati olduğu için ben tahminen bu sefer daha fazla yumurtam olur dedim ama sayi değil tabikide rlimizde kalanlar önemli ☺️

Doktorun saymasinda mi 7 tane çıkıyor benimse cuma olacak toplamam ama e2 degerim ilkinin iki kati olduğu için ben tahminen bu sefer daha fazla yumurtam olur dedim ama sayi değil tabikide rlimizde kalanlar önemli ☺️
BMm bu 3.denememolacak dierlerinde 7 tane cikti 😀 bunda da muayenede 7 tane filan saydi

İnşallh yaaa valla ağlamaklı bi gündü 🥹 yarınıda atlatırsam en zorlu süreç beklemek 🥹 ama tabi benim canım fazla yandığı için acıyı da düşünüyorum 😀
Hiç acımıyor korkmayın dedikleri gibi heyecandan bide bekle bekle artık insan daralıyor o yüzden anlamıyorsunuz bile ne olduğunu 😌🙏🏻

Back