- 18 Ağustos 2023
- 210
- 193
- 23
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Allahım beklemek zaten insanı yoran aynenHiç acımıyor korkmayın dedikleri gibi heyecandan bide bekle bekle artık insan daralıyor o yüzden anlamıyorsunuz bile ne olduğunu
Evet kendi kendime ağlamaya başladım diyorum şimdiden böyleysemTabiki stres cok normal heyecan korku endişe hepsi bir arada oluyor
İnşallah inşallahAllahım beklemek zaten insanı yoran aynenben mua sırası beklerken bile o kadar yoruluyorum ki son aşamaya gelince bide şimdi ister istemez telaşlandım inş yarın derim hiç acımadı diye çok dert etmişim kendime derim
Hayır ben daha transfer olmadımEvet kendi kendime ağlamaya başladım diyorum şimdiden böyleysemsizin belli oldu mı sonucunuz peki
En zor kısmı idrar sıkışık olmak onun haricinde can acıtan birşey yok Allah yardımcın olsunAllahım beklemek zaten insanı yoran aynenben mua sırası beklerken bile o kadar yoruluyorum ki son aşamaya gelince bide şimdi ister istemez telaşlandım inş yarın derim hiç acımadı diye çok dert etmişim kendime derim
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah inşallahki
Kesinlikle öyle diyeceksiniz
Çok teşekkür ederimEn zor kısmı idrar sıkışık olmak onun haricinde can acıtan birşey yok Allah yardımcın olsun
Anladım inşallah bu sefer mucizeniz olurHayır ben daha transfer olmadım
Ama daha önce 4 transferim oldu onun için bolca bilgi sahibiyim
İnşallah canım sağolAnladım inşallah bu sefer mucizeniz olur
Sana güveniyoruzÇok sağol arkadaşımben gerçi hiç çatalda mua olmadım Aret hoca da hep sedye de oldum çatal beni de geriyor ama en korkuyorum şu aletti atlatcaz inşallah
Bence 6.gün yapmamalısın. Ben de 6.gün yaptım negatif çıktı geri kalan 6 gün mutsuzluk içinde geçti hiç dikkat etmedim sonra 11.gün kan testimde 100 çıktı değerim. Hatta test sonucu geldi açmadım bile o kadar emindim negatif geleceğinden. Gerçi sonra kimyasal oldu maalesef ama o aradaki süreç insan çok üzülüyor.Kizlar test aldım daha dayanamadım. Transferin 6. Günü çok da korkuyorum ya
Ben de adetimi bekliyorum eli kulağında bi kaç güne bekliyorum. Herkes sonuçlarını alcak sonra biz başlayacaz inşallahYa ben herkesten geç transfer olucam galiba
Eylül başı herkesin transferi daha benimki belli değil
Bende dün oldum, Cumartesi günü muayeneye gidicemBen de adetimi bekliyorum eli kulağında bi kaç güne bekliyorum. Herkes sonuçlarını alcak sonra biz başlayacaz inşallah
Belli değil henüz canım yumurta sayisina ve rahimin durumuna göre karar verecek doktorAminn canim evet canim taze olucak hayirlisyla senin dondurulmus mu
İnşallahBen de adetimi bekliyorum eli kulağında bi kaç güne bekliyorum. Herkes sonuçlarını alcak sonra biz başlayacaz inşallah
Sanirim sizde orada tedavi oldunuz, durumunuz nedir acaba nasilsiniz simdi :)Merak etmeyin her adımı bülent hocaya soruyorlar
İnşallahUmarım pozitifi görürüz hepimiz bu kezmiyomlarınız için özel bir şey yapıyor musunuz
Sakın korkma ve stres yapma tüp bebek sürecinin en kolay aşaması tecrübeli biri olarak söylüyorum sakin ol ve sürekli okuİnşallah diyorum hatta sonuçta ölmicem dayancam diye diye teselli ediyorum kendimiişte 9 da merkezde olmamı söylediler Mua olacakmış gene ama embyrolar donduruldu diye çözülüp edilmesi derken öğlenden sonrayı bulurmuş transfer çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?