2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Hiç acımıyor korkmayın dedikleri gibi heyecandan bide bekle bekle artık insan daralıyor o yüzden anlamıyorsunuz bile ne olduğunu
Allahım beklemek zaten insanı yoran aynen ben mua sırası beklerken bile o kadar yoruluyorum ki son aşamaya gelince bide şimdi ister istemez telaşlandım inş yarın derim hiç acımadı diye çok dert etmişim kendime derim

En zor kısmı idrar sıkışık olmak onun haricinde can acıtan birşey yok Allah yardımcın olsun

Kizlar test aldım daha dayanamadım. Transferin 6. Günü çok da korkuyorum ya
Bence 6.gün yapmamalısın. Ben de 6.gün yaptım negatif çıktı geri kalan 6 gün mutsuzluk içinde geçti hiç dikkat etmedim sonra 11.gün kan testimde 100 çıktı değerim. Hatta test sonucu geldi açmadım bile o kadar emindim negatif geleceğinden. Gerçi sonra kimyasal oldu maalesef ama o aradaki süreç insan çok üzülüyor.

Herkese merhabalar, konu başlığını görünce bende üyü oldum bende adetimin 17. Günü 1 Eylülde 2 tane 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu 3. tüp bebek denemem oldu. Umarım buradaki herkesin gönlüne göre olur ve tüm uğraşlar mutlu sonla sonuçlanır test tarihim 12 Eylül bende cumartesi günü yani 9. Gün kan versem mi diye düşünüyorum yaş 38 bu arada

Sakın korkma ve stres yapma tüp bebek sürecinin en kolay aşaması tecrübeli biri olarak söylüyorum sakin ol ve sürekli oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…