- 9 Mayıs 2022
- 3.896
- 3.518
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Normalde kaç gün sonra oluyor ilaç kullanılırken. Hemen hemen belli değil midir durum ilaç başladıktan şu kadar gün sonra gibiYa ben herkesten geç transfer olucam galiba
Eylül başı herkesin transferi daha benimki belli değil
Çok erken yapmışsınız . Çok zor şimdi çıkmasıNegatif çıktı zaten
Ben ilk denememde 7 bardak su içmiştim yaklaşık işte 1.5 litre felan.Aminn inşallah canımhiçbir acı yok beni de idrar bunalttı. Zor dayandım. Hiç stres yapma. Aşırı su içme. Aşırı sıkışma. Ben çok su içtim başta stresten gelmedi.sonra öyle bir geldi ki zor tuttum sen de güzel sonuçlar alırsın inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evet yaÇok erken yapmışsınız . Çok zor şimdi çıkması
Bak dedim sana sabah ilk idrar cok önemli hem daha idrara yeni geciyo bekle 2 gün dahaNegatif çıktı zaten
Belli değil canm rahime göre yani bide adetin 16-17-18-20 günlerinde hemen hemenNormalde kaç gün sonra oluyor ilaç kullanılırken. Hemen hemen belli değil midir durum ilaç başladıktan şu kadar gün sonra gibi
Mm en geç ayın sonu öyleyse neyse geç olsun güç olmasınBelli değil canm rahime göre yani bide adetin 16-17-18-20 günlerinde hemen hemen
Ben kızımda transferin 7. Günü yapmıştım . Çok silik çıkmıştı kan vermiştim 50 li bir değerdi . Kaçıncı gün embriyosu idi sizinEvet ya
5. Gün embriyosu. 6. GunumBen kızımda transferin 7. Günü yapmıştım . Çok silik çıkmıştı kan vermiştim 50 li bir değerdi . Kaçıncı gün embriyosu idi sizin
İnşallah hepimiz güzel haberleri veririzHayırlı olsuuuun inşallah sağlıkla pozitifi görüp devamı gelir gebeliğinizinsizi de ekliyorum
İnşallah diyorum hatta sonuçta ölmicem dayancam diye diye teselli ediyorum kendimiKorkma korkma yarın kaçta transferinbize de haber ver merak ederim dualarım seninle
11 inde kontrolüm var ozaman belli olucak bakalımMm en geç ayın sonu öyleyse neyse geç olsun güç olmasın
Wuhuu ben Cumartesi merkeze gidicem, hazirliga baslayacagiz, daha once gittigim 3 gibi baslamisti hoca transferlere, suyuda hasta kaydinda veriyolar hic icme oncesinde su.İnşallah diyorum hatta sonuçta ölmicem dayancam diye diye teselli ediyorum kendimiişte 9 da merkezde olmamı söylediler Mua olacakmış gene ama embyrolar donduruldu diye çözülüp edilmesi derken öğlenden sonrayı bulurmuş transfer çok teşekkür ederim
Ayy ciddi misinizWuhuu ben Cumartesi merkeze gidicem, hazirliga baslayacagiz, daha once gittigim 3 gibi baslamisti hoca transferlere, suyuda hasta kaydinda veriyolar hic icme oncesinde su.
Yok ben yeni regl oldum,daha önce transfer hazirligi yapip iptal olmustu son anda benimAyy ciddi misinizo zaman belirli saatleri var demek . Sizin transfer mi olcak cumartesi ? Aret hoca da ilk mi anlayamadım
Benimkide belli değil adet olmadım henüzYa ben herkesten geç transfer olucam galiba
Eylül başı herkesin transferi daha benimki belli değil
Neyse bana yetişirsin belki ucu ucunaBenimkide belli değil adet olmadım henüz
Hayırlısı olsun seninki benden önce olur kaçıncı gün embriyosu ☺Neyse bana yetişirsin belki ucu ucunabenimki pazartesi belli olucak adetim bitti ilaç kullanıyorum
5. Gün embriyosu 5. TransferHayırlısı olsun seninki benden önce olur kaçıncı gün embriyosu ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?