• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

kızlar gunaydın 11 eylul transferı olarak ılk gunu saymadan 9.gunum erken gebelık yaptım az once ovıtrelle ıkı haftanoncr carsambaydı heralde pozıtıf dı mı hıc belırtım yoktu ama.bes dakıka ıcınde boyle oldu basta sılıktı ama
Hayırlı olsun canım çok güzel belirgin çıkmış 😍

Kızlar maşallah ne güzel değerleriniz var . Çok sevindim hepinize . Benim pazar günü değerim düşmüştü 64 e . Dün dedim evde test vardı bir yapayım belki değerim düştüyse zaten tek çizgi görürüm . Akşam idrarı ile yine ikinci çizgi çıktı . Dün geceden beri midem de rahatsız . İlaçları da bıraktım iyice şaştı bünyem .
bence keske ilacları bırakmasaydınız daha once de yazdıgım gıbi düşüp tekrar cıkanı hamılelıgı devam edenı gördum ıyıce dusmeden baska bo doktora mı gorunsenız

bence keske ilacları bırakmasaydınız daha once de yazdıgım gıbi düşüp tekrar cıkanı hamılelıgı devam edenı gördum ıyıce dusmeden baska bo doktora mı gorunsenız
Belki bugün tekrar kan veririm . Doktorum bırak dedi ilaçları . Zaten içim boş hissediyorum . İlk gördüğüm değerden sonra akşam çok kaşık ağrım oldu . Muhtemelen o akşam birşeyler ters gitti .

Doktorumla haberleştim. 2gün sonra tekrar kan ver dedi illa artışı görmek istiyormuş. Bir de 12.haftaya kadar estrofem, progestan dex 25 mg devam dedi. oksapar zaten doğum+40gün devam edilecek kan pıhtılaşmam olduğu için. galiba haftaya da kontrole çağıracakmış. Geç gitsem diyordum ama bakalım nasıl olacak.
Sizde ilaçlar ne zamana kadar kullanılıyor??

Sizde önce keseye sonra kalp atışına keseden 10 gün sonra mı çağıracaklar
Kuzum ben bugün son kez yine kan verdim değerim bugün 1100 olmuştu .doktoruma attım sonucu gayet güzel ilerleme çok çok iyi dedi . Pazartesi yani ayın 25 ine kese için ilk muayeneye çağırdı

Stres yapmayın ve evde test yapıpta eziyet etmeyin kendinize benim de hiç belirtim yoktu 8. Gün leke geldi dün acillik oldum baş ağrısı yüzünden serum aldım beta bakılmadı yarın test günüm ve ben hala var mı yok mu bilmiyorum. 3. Transfer olunca böyle oluyor demek ki. Ailem bile bana şaşırıyor sabrıma 🫢
geçmiş olsun.yok en güzelini yapmışsınız sabrederek.eşim de bir deneyelim test yapalım diyor bende cesaret edemedim.

Kuzum ben bugün son kez yine kan verdim değerim bugün 1100 olmuştu .doktoruma attım sonucu gayet güzel ilerleme çok çok iyi dedi . Pazartesi yani ayın 25 ine kese için ilk muayeneye çağırdı
Anladım benimki 6. Hafta da çağırıyor anladığım kadarıyla kalp atışı göremez muhtemelen ama içte kesenin haftayla uyumuna bakacak muhtemelen 🥰🙏🏻

Kızlar maşallah ne güzel değerleriniz var . Çok sevindim hepinize . Benim pazar günü değerim düşmüştü 64 e . Dün dedim evde test vardı bir yapayım belki değerim düştüyse zaten tek çizgi görürüm . Akşam idrarı ile yine ikinci çizgi çıktı . Dün geceden beri midem de rahatsız . İlaçları da bıraktım iyice şaştı bünyem .
Bida kan verdinmiydi canim düstükten sonra?

Kromozom testinizi nerede yaptırdınız acaba benim doktorumda eşli olarak bizden istedi
Kızlar ben embriyolarımı pgt ye yollamadım. Ama mesela şöyle şeyler okuyorum 5 tane embriyosunu pgt ye yollamış birisi sağlıklı gelmiş. Benim hepi topu 2 embriyom var diyorum 5 taneden 1 i sağlıklı gelmesi çok az değil mi çoğu kişi böyle yazmış. Umutsuzluğa kapılıyorum böyle olunca :KK43: bu arada eşime de bana kromozom testi yapıldı. Normal çıktlkro

Back