- 12 Mart 2019
- 14.868
- 34.265
- 598
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #3.781
Biz araştırma hastanesinde yaptırmıştıkKromozom testinizi nerede yaptırdınız acaba benim doktorumda eşli olarak bizden istedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz araştırma hastanesinde yaptırmıştıkKromozom testinizi nerede yaptırdınız acaba benim doktorumda eşli olarak bizden istedi
Bugün bi vereyim dedim bakalım sonucu bekliyorumBida kan verdinmiydi canim düstükten sonra?
Haftanız kaç acaba yarın ben de gidicem doktora kese görebilir miyiz bilmiyorumKızlarr dün gece biraz rahatsızlanınca eşim sabah doktora gidelim dedii keseleri göründü fındıklarımınn ikiside annesine sıkı sıkı tutunmuş 10 gün sonra kalp atışını duymaya gidicez
Bunun için bir ücret istiyor mu araştırma hastanesiBiz araştırma hastanesinde yaptırmıştık
5.ci haftada görünüyo canim kese 7. haftada ise kalp atisi duyuluyomusHaftanız kaç acaba yarın ben de gidicem doktora kese görebilir miyiz bilmiyorum
Dualarimiz seninle yavruna kavusmaya cok az kaldi deseneKızlar yarın saat 15.00 da transferim gerçekleşecekmis. Heyecan bastı beni. Dualarınıza talibim
Amin canım Allah razı olsunDualarimiz seninle yavruna kavusmaya cok az kaldi desene
Hadi güzel haberlerle dönesin canim
Hayır ücretsiz bir şekilde yapılmıştıBunun için bir ücret istiyor mu araştırma hastanesi
Sizinle çok benzer gidiyoruz ya beni baş ağrısı beni 3 gündür mahvediyor. Bir de bugün baya kahverengi kanamaya dönük akıntım geldi. Sivilce vs de çıktı tüm regl belirtilerim var yani . Bunlar hep ben regl olduğumda olurdu. Kanı bekliyorum direnip ama umudum da kalmadı pek . Yarın kalbim nasıl kaldıracak sonuca bakmayı bilmiyrom . Benim de 4. Denemem çünküStres yapmayın ve evde test yapıpta eziyet etmeyin kendinize benim de hiç belirtim yoktu 8. Gün leke geldi dün acillik oldum baş ağrısı yüzünden serum aldım beta bakılmadı yarın test günüm ve ben hala var mı yok mu bilmiyorum. 3. Transfer olunca böyle oluyor demek ki. Ailem bile bana şaşırıyor sabrıma
ben de normalde hiç sivilce olmazdı alnım isilik gibi oldu resmen dudaklrım uçuk ayaklarım donuyor pozitif cıktı sızın de belkı belirtidirSizinle çok benzer gidiyoruz ya beni baş ağrısı beni 3 gündür mahvediyor. Bir de bugün baya kahverengi kanamaya dönük akıntım geldi. Sivilce vs de çıktı tüm regl belirtilerim var yani . Bunlar hep ben regl olduğumda olurdu. Kanı bekliyorum direnip ama umudum da kalmadı pek . Yarın kalbim nasıl kaldıracak sonuca bakmayı bilmiyrom . Benim de 4. Denemem çünkü
Hadi inşaallah yarın tam 5 hafta olacak nasip olursa hepimiz kucağımıza alırız inşaallah sağlıklıca5.ci haftada görünüyo canim kese 7. haftada ise kalp atisi duyuluyomus
Yaaa ne mutlu sizin adınıza çok sevindim ama malesef benim normalde gelir sivilcem regl dönemindeben de normalde hiç sivilce olmazdı alnım isilik gibi oldu resmen dudaklrım uçuk ayaklarım donuyor pozitif cıktı sızın de belkı belirtidir
Teşekkürler canım benim darısı bekleyen tüm annelereeOy masallah gözün aydin canim benimm
Teşekkürler teyzesiiMaşaallah kuzulara
10.gün 161 13.gün 461 diKan degeriniz kacinci günde ne geldi acaba??
Anladım bakalım ben ne göreceğim4bitiyo 5se girince cagiriyo kuzum kese ozaman görünüyo 7haftaliktada kalp atisi
Olsun hiç önemi yok sağlıkla olsun inşallah. Biz Eylül grubuna aldık kabul ettik sizi boşverin oralar sessizdir şimdiSelam kızlarrr
Benim transfer tarihim 28 Eylül olarak belirlendi.
Bugünkü rahim kalınlığım 11 mm.
23 eylülden itibaren progesteron fitile başlayacağım.
Bu zamana kadar Cyclo isimli ilacın beyazlarını sabah akşam içmiştim
Ben 21-22 sinde transfer olurum diyordum ama Eylülün baya bir sonuna kaldım yavaştan Ekim grubuna kaçayım