• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

benım bıraz düşük mü o zaman 10.güne göre 51 - sizin 2000lerdeyse anlayamadım col bılgım yok da 🥹😭
Herkezin degeri farkli canim sacma sapan seyler düsünüp kendini bos yere üzme. Benim 10.cu gün 257 ‚ 15.ci gün 1310 geldi
Sen düsük baslarsin sonra sonra cikar bu gec tutunmayla yada erken tutunmayla alakali kisiden kisiye göre deger degisiyor..

Ya benim transferden sonra bu çatlama iğne olduğum gün sol kasık ve bel ağrım çok kötüydü. Yıllardır ilaçla regl oluyorum hiç böyle ağrım olmamıştı. Hala sol tarafım çok kötü. İçimde de hiç umut yok niyeyse. Ağlayamıyorum bile 🥲
Ağrı belirti değil sanki,ama gün gün bende artan kasiklarıma giren kramplar var. Birde ağzımda gece başlayan metal yemişim gibi bir tat. Şimdilik benim belirtilerim bunlar. Umarım 26 Eylülde guzel haberler alırız. Az kaldı.:)

Benim bi aşılama, 1. Tüp bebekte embriyolar 5. Güne gidemedi, transfer iptal oldu, 2. Tüp bebeğim şimdi 2 tane 5. Gün embriyosu oldu ,kalitesi şuankinin iyiydi ama 7. Gün negatif gördüm ,hevesim kırıldı ,cuma günü bide kanda baktırıcam , senin durumun nasıl kaçıncı tedavin
Benimde ilk tüp bebek transferim tek embryom vardı cok umutluydum o yüzden hemşirede illa 11. Günü bekle diyor

Back