• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Merhaba kaçıncı gününüz bende cumartesi transfer oldum herhangi bir belirti yok 3. Gün embriyosuydu inşallah tutunur bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli 🤲
Umarım sağlıcakla tutunur inşallah.Bende cuma günü 3. Gün embriyosu transferi oldum benim de belirtim yok bütün moralim bozuldu.Stres yapmayın lütfen.Mecburen bekleyeceğiz

Umarım sağlıcakla tutunur inşallah.Bende cuma günü 3. Gün embriyosu transferi oldum benim de belirtim yok bütün moralim bozuldu.Stres yapmayın lütfen.Mecburen bekleyeceğiz
5 gün oldu sadece karnıma adet ağrısı gibi ağrılar giriyo onun dışında başka bişey yok hayırlı olsun size de inşallah pozitif görmek nasip olur 🥰🤲

Merhaba.pregestonu fitil halde kullandığım halde bana çok yan etki yapıyor.bulantı,baş dönmesi.nasıl devam edicem bilmiyorum.bir bilgisi olan var mı ? Şimdi de transfer sırasında gerginlikle bekliyorum

Merhaba.pregestonu fitil halde kullandığım halde bana çok yan etki yapıyor.bulantı,baş dönmesi.nasıl devam edicem bilmiyorum.bir bilgisi olan var mı ? Şimdi de transfer sırasında gerginlikle bekliyorum
Yıllardır her tedavi de fitil olarak kullanıyorum hiç böyle bir yan etki yapmadı doktorunuzla konuşun

Ben gece acillik oldum baş ağrısından serum verdiler de kendime geldim :KK43: bu neymiş ya
Benim de dün baş ağrısı boğaz ağrısı ateşle acillik oldum şimdi iyiyim ama hafifi boğaz ağrısı bi de iştahsızlık tatsızlık var hamilelikten mi hastalıktan mı bilmiyorum.Geçmiş olsun size de

Gördük elhamdülillah 🥺 Rabbim herkese yaşatsın.. herkese çok dua ettim daha çok başındayız kalp atışı falan hepsi uzun süreçler Rabbim tamamına erdirsin hepimiizn sonucunu 🤲🥹
Tebrikler canim gözün aydin Rabbim devamini getirsin insallah ❤️😍🤲🏻
Cok mutlu oldumm tek kesemi göründü cift kesemi ?? Kalbinide dinlemek nasip olsun canim benimm

Back