• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Siz erken test yapmışmıydınız. Transfer günü sayılıyormu acaba. Bazıları sayıyor bazıları saymıyor. Benim sayarsak 5 saymazsak 4. Günüm. 7. Günde idrar testi yapayım diyorum. Tabi sabredebilirsem
Ben hiç test yapmadım, 4 eylül transfer günüydü 18 eylül test yaptım

Kızlar maşallah ne güzel değerleriniz var . Çok sevindim hepinize . Benim pazar günü değerim düşmüştü 64 e . Dün dedim evde test vardı bir yapayım belki değerim düştüyse zaten tek çizgi görürüm . Akşam idrarı ile yine ikinci çizgi çıktı . Dün geceden beri midem de rahatsız . İlaçları da bıraktım iyice şaştı bünyem .

Selam kizlar ben de şimdi hastaneden çıktım
Kan verdim ultrasondan baktı hoca
Cumartesi yumurta toplama işlemi olacak inşallah embiryolar gelişir aksilik olmazsa Salı ya da perşembe de transfer olacağım inşallah 🥰
Bana da doktor cumartesi yumurta toplama olabilir dedi ☺️ ama benim yumurtalarım büyüklü küçüklü bi tane 17 bi tane 18 diğerleri 11,10 civarlarında inşallah gelişirler de onlar da toplamaya kadar yetişir

Kızlarr dün gece biraz rahatsızlanınca eşim sabah doktora gidelim dedii keseleri göründü fındıklarımınn 🥹 ikiside annesine sıkı sıkı tutunmuş 10 gün sonra kalp atışını duymaya gidicez

Eklentiler

• IMG_20230920_144903.jpg
    IMG_20230920_144903.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 50
Kızlarr dün gece biraz rahatsızlanınca eşim sabah doktora gidelim dedii keseleri göründü fındıklarımınn 🥹 ikiside annesine sıkı sıkı tutunmuş 10 gün sonra kalp atışını duymaya gidicez
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🦋🫶

Eylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah 🌸

Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi 🌸
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz 🌸

ANNE ADAYI
SONUÇ
@Ezgickk293 Eylül🙁
@Zeynep8793301 Eylül:anneadayı:🧿
S sunshinebaby 12 Eylül:dua:
M moral arayan 3415 Eylül:dua:
@ayse vera348 Eylül:anneadayı: 🧿
-kuzeyildizi- -kuzeyildizi- 289 Eylül:anneadayı: 🧿
@dorcha1338 Eylül:anneadayı: 🧿
@sedakaraaslan291 Eylül:anneadayı: 🧿
@busra262266 Eylül☹️
@jojumis3314 Eylül:dua:
@elifizm2514 Eylül:dua:
@irem82irem4114 Eylül:dua:
P Papatyammkuzumm 4116 Eylül:dua:
ebrar0635 ebrar0635 281 Eylül:anneadayı:🧿
@mirayyy122825 Ağustos🙁
karamel Latte karamel Latte 2616 Eylül:dua:
@izmrgl3318 Eylül:dua:
@Sibelll374 Eylül:anneadayı:🧿
Y yumukgulsah 292 Eylül:anneadayı: 🧿
@aysimam1993294 Eylül:dua:
birmucizeistiyorum birmucizeistiyorum 324 Eylül☹️
@Macengcans2822Eylül:dua:
@zaraam397 Eylül:dua:
@Yasbel319 Eylül☹️
@Senosunuzzzz246 Eylül:anneadayı:🧿
@neolurneolmaz335 Eylül:anneadayı:🧿
@tupbebekseruvenim7 Eylül☹️
@kafadadelisorular381 Eylül☹️
@ggllssrrnn301 Eylül:dua:
@complex361 Eylül:anneadayı: 🧿
geceyagmuru geceyagmuru 2611 Eylül:dua:
@Yardmlslm16257 Eylül:anneadayı:🧿
@melikekoz276 Eylül☹️
@albatros23459 Eylül:dua:
@Themiscan2922 Eylül:dua:
@Melegim3275 Eylül:anneadayı: 🧿
@ay1515427 Eylül:dua:
lunalucy lunalucy 398 Eylül:anneadayı:🧿
@enerrciiii307 Eylül☹️
@ilyada353711 Eylül:dua:
@Evrimdisi278 Eylül:anneadayı: 🧿
@zeus93331 Eylül:anneadayı: 🧿
@husna162820 Eylül:dua:
@FLZGUL314 Eylül:dua:
@avokadokadin3321 Eylül:dua:
@Allah de4521 Eylül:dua:
Havva Aras Havva Aras 3721 Eylül:dua:
@Kaderella3321 Eylül:dua:
@emreko3223 Eylül:dua:
@mia20232715 Eylül:dua:
@funda44233315 Eylül:dua:
@hafsaesma352 Eylül:anneadayı: 🧿
@Oyzg96277 Eylül:anneadayı: 🧿
@sulemrl3813 Eylül:dua:
@Balgozlu553618 Eylül:dua:
Beni de ekleyebilir miyiz 🥰 yas 34 transfer tarihi 19 Eylül

hayırlı olsun.Sağlıcakla ilerlesin inşallah.bende cuma günü 3.gün embriyosu transferi oldum.kaçıncı gün test yaptınız.bende hiç belirti yok iyice stres oldum
Stres yapmayın ve evde test yapıpta eziyet etmeyin kendinize benim de hiç belirtim yoktu 8. Gün leke geldi dün acillik oldum baş ağrısı yüzünden serum aldım beta bakılmadı yarın test günüm ve ben hala var mı yok mu bilmiyorum. 3. Transfer olunca böyle oluyor demek ki. Ailem bile bana şaşırıyor sabrıma 🫢

Amin🤲 bnmde 6.günüm varmı sizce arkadaşlar
Canım var gözün aydın sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.

Allahimmm bin maşallah kuzucuklara sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ayy MaaşAllah annesi sağlıkla gelsinler gebe kadınların duaları kabul olur banada dua edermisin bende görürüm o günleri inşaAllah ...

Kızlar maşallah ne güzel değerleriniz var . Çok sevindim hepinize . Benim pazar günü değerim düşmüştü 64 e . Dün dedim evde test vardı bir yapayım belki değerim düştüyse zaten tek çizgi görürüm . Akşam idrarı ile yine ikinci çizgi çıktı . Dün geceden beri midem de rahatsız . İlaçları da bıraktım iyice şaştı bünyem .
Sizin ilk degeriniz neydi ?

Back