• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Arkadaşlar merhaba.15 eylülde 3. Gün 2 tane embriyo transferi oldum.Hiç belirtim yok.Daha önce 2 kimyasal gebeliğim var ve hep göğüs hassasiyeti olmuştu.tutmadı mı acaba kafayı yiyeceğim

Bende 13 eylülde oldum dondurulmuş emriyo kasık ağrısı şişkinlik var ama progestan iğne oluyorum birde fitil olarak kullanıyorum estrofem onlarmı yapıyor bişeylermi oluyor bilemiyor insan 😞
Cokta erken değil canım 7. Gün aksamı yaptımm ama silik bile cıkmadı bugun sabah hayali bi cizgi var belli belirsiz bugun kan vermeyi dusunuyorum
Çok güzel ❤️ Bence de vardır bugün belirdiyse

benım bıraz düşük mü o zaman 10.güne göre 51 - sizin 2000lerdeyse anlayamadım col bılgım yok da 🥹😭
bence o sorgulamaları bırakın siz katlanmasına bakın keyfini çıkarın. sonuçta standart diye bişi yok herkesin başka başka. burayı okumak sizi sorgulatıyorsa bir süre takip etmeyin. Bu şekilde bebeğinizi üzmeyin.

bence o sorgulamaları bırakın siz katlanmasına bakın keyfini çıkarın. sonuçta standart diye bişi yok herkesin başka başka. burayı okumak sizi sorgulatıyorsa bir süre takip etmeyin. Bu şekilde bebeğinizi üzmeyin.
evet herkesın yüksek olunca dedım benmki nıye dusuk neyse hayırlısı olsun saglıkla gelsın hepsı 🥰🥹🥹

ben de yapmam diyorum,umarım dayanamayıp gerçekten yapmam. Burdaki pozitifleri gorunce içim içime sığmıyor🤗
Ya benim transferden sonra bu çatlama iğne olduğum gün sol kasık ve bel ağrım çok kötüydü. Yıllardır ilaçla regl oluyorum hiç böyle ağrım olmamıştı. Hala sol tarafım çok kötü. İçimde de hiç umut yok niyeyse. Ağlayamıyorum bile 🥲

Back