2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Aa. Ben transferden 2 gün önce başladım
Alla alla ilkez duydum önce başlandığını. Bu benim beşinci transferim ben her transferimde adetliyken başladım.
Ama endişe etmeyin her doktorun da kendine göre tedavi yöntemi uyguladığı sistem var sizinki böyle doğru buluyordur belki.

Benim de doktor kontrolde reglin tam sökülmemiş kanaman az, yarına iyice sökülür yarından itibaren içmeye başla dedi

Sizi de ekledim hayırlısıyla bu sefer sağlıkla güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Merhaba 7. günden selamlar Erken gebelik testinde çizgi bugün daha da belirginleşmişti. Bakışlarımı hiç zorlamadan görebiliyorum. Daha net, en azından fotoğrafta belli olacak kadar. 1 tane uzaktan 2 tane yakından paylaşıyorum. Umarım siz de görebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.

Benimde böyle olmuştu pozitif olmuştu sonrasında malesef kimyasal genelik oldu ama senin inşallah senin olmaz. Evet var. Çatlatma iğnesi olmadıysan hayırlı olsun

Benimde böyle olmuştu pozitif olmuştu sonrasında malesef kimyasal genelik oldu ama senin inşallah senin olmaz. Evet var. Çatlatma iğnesi olmadıysan hayırlı olsun
Çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman gidiyor acaba biliyor musunuz, ben de dondurulmuş oldum ama doğal oldum o yüzden çatlatma vuruldum

Çok geçmiş olsun. Allah ben dahil kimseye yaşatmasın bu durumu. 2. transferim, dondurulmuş çift embriyo transferi. Doğal siklus değildi. İlaç kullandım. O yüzden çatlatma iğnesi kullanılmadı. Teşekkür ederim

Ben de görüyorum inşallah hayırlı haberlerini alırız . Sabah ilk idrar ile de yap yarın mutlaka

Benim bugün transferin ikinci günü . Yatarak geçirmeye çalıştım . Perşembe işe başlıyorum . Cumada iki günlüğüne yatılı misafirim geliyormuş . Biraz stres olmadım değil .

Merhaba arkadaşlar Elimde bir kutu progestan dex var 2023 kasım tarihli istanbuldayım isteyenler özelden yazabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…