- 9 Mayıs 2022
- 3.885
- 3.516
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
Benimde günüm netleşti kızlar 9 Eylül inşallah transfer olacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bakmadım ama benimde başım dönüyorİnsallahh
Bende tansiyon düşüklüğü yapti
Sizi de ekleyelim netleşince tarihinizi yazarsınızKızlar ben de 24 temmuz opu oldum 3 gün önce 2. Reglimi oldum ve muayeneye gittim. 11inde rahim durumuna göre bu ay transfer olup olmayacagima bakılacak. 13 yumurta toplandı 2 tane 5.gune gitti pgt den 1 sağlıklı geldi o da 5bb kalitesinde umarım bu ay transfer olurum ve pozitif görürüm bu ay bizim mucizemiz olsun hepimiz için güzel haberler getirsin
Hadi hayırlısı olsun inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alacağızBenimde günüm netleşti kızlar 9 Eylül inşallah transfer olacağım
İnşallaj inşallahHadi hayırlısı olsun inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alacağız
Bende 1 eylülde çift embriyo taze transfer oldum . Test yapmaya başladım . İğne etkisinde büyük ihtimalle1 eylül transfer oldum
Tamamen iğne etkisi şuan dimi . Ne zaman test doğru olur acabaİnşallah hayırlısıyla 10 gün sonrada böyle görürsünüz
Yani bence iğne etkisidir 10 gün geçmesi lazım iğneden diye biliyorum.Tamamen iğne etkisi şuan dimi . Ne zaman test doğru olur acaba
Bugün hemşire progestan fitil yaptıktan sonra yarım saat yatacaksınız demişti.Bugün transfer günü hariç 5. gün. Yeni bir
test yaptım maalesef yine çizgiyi göremedim Her gün sabırla tekrar edeceğim. Bu arada, sabah koyduğum progestan fitil az önce kabuğu ve içindeki sıvıyla olduğu gibi geri çıkmıştı. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Sabahkinden bir fayda alamadım sanırım.
İnşallah silik te olsa görelimYani bence iğne etkisidir 10 gün geçmesi lazım iğneden diye biliyorum.
Yani sizin 6. Gün felan heralde silik bi şekilde çıkabilir.
Tabi eklerimMerhaba yarın transfer günüm, yaşım 37 tabloya ekler misiniz beni de.
Hayırlı olsun bu arada inşwllah güzel sonuçlar alırsınız.Merhaba yarın transfer günüm, yaşım 37 tabloya ekler misiniz beni de.
Evet. Özellikle sabahları erken saatte yerleştirdiğim için yatağa dönüyorum, 1 saat sonra falan çıkıyorum. Diğer zamanlarda da özellikle en az yarım saat uzanıyorum.Bugün hemşire progestan fitil yaptıktan sonra yarım saat yatacaksınız demişti.
Ona dikkat ediyor musunuz. Belki o yüzden geri gelebilir.
Hayırlı olsun bu arada inşwllah güzel sonuçlar alırsınız.
O zaman kaygılanmayın zaten birazı akıyor ister istemez fitillerinEvet. Özellikle sabahları erken saatte yerleştirdiğim için yatağa dönüyorum, 1 saat sonra falan çıkıyorum. Diğer zamanlarda da özellikle en az yarım saat uzanıyorum.
Testini harcama bekleeBugün çatlatma iğnesinin 7. Günü transferin 2. Günü şunu görmek bile mutluluk veriyor ya
Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel bi süreç geçirirsinBenimde günüm netleşti kızlar 9 Eylül inşallah transfer olacağım