• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar ben de 24 temmuz opu oldum 3 gün önce 2. Reglimi oldum ve muayeneye gittim. 11inde rahim durumuna göre bu ay transfer olup olmayacagima bakılacak. 13 yumurta toplandı 2 tane 5.gune gitti pgt den 1 sağlıklı geldi o da 5bb kalitesinde umarım bu ay transfer olurum ve pozitif görürüm bu ay bizim mucizemiz olsun hepimiz için güzel haberler getirsin

Kızlar ben de 24 temmuz opu oldum 3 gün önce 2. Reglimi oldum ve muayeneye gittim. 11inde rahim durumuna göre bu ay transfer olup olmayacagima bakılacak. 13 yumurta toplandı 2 tane 5.gune gitti pgt den 1 sağlıklı geldi o da 5bb kalitesinde umarım bu ay transfer olurum ve pozitif görürüm bu ay bizim mucizemiz olsun hepimiz için güzel haberler getirsin
Sizi de ekleyelim netleşince tarihinizi yazarsınız 😌💓

Eklentiler

• BB6B58E4-A502-453B-A406-398AB9A4F907.jpeg
    BB6B58E4-A502-453B-A406-398AB9A4F907.jpeg
    58,8 KB · Görüntüleme: 35
Bugün transfer günü hariç 5. gün. Yeni bir
test yaptım maalesef yine çizgiyi göremedim 😔 Her gün sabırla tekrar edeceğim. Bu arada, sabah koyduğum progestan fitil az önce kabuğu ve içindeki sıvıyla olduğu gibi geri çıkmıştı. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Sabahkinden bir fayda alamadım sanırım.

Bugün transfer günü hariç 5. gün. Yeni bir
test yaptım maalesef yine çizgiyi göremedim 😔 Her gün sabırla tekrar edeceğim. Bu arada, sabah koyduğum progestan fitil az önce kabuğu ve içindeki sıvıyla olduğu gibi geri çıkmıştı. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Sabahkinden bir fayda alamadım sanırım.
Bugün hemşire progestan fitil yaptıktan sonra yarım saat yatacaksınız demişti.
Ona dikkat ediyor musunuz. Belki o yüzden geri gelebilir.

Bugün hemşire progestan fitil yaptıktan sonra yarım saat yatacaksınız demişti.
Ona dikkat ediyor musunuz. Belki o yüzden geri gelebilir.
Evet. Özellikle sabahları erken saatte yerleştirdiğim için yatağa dönüyorum, 1 saat sonra falan çıkıyorum. Diğer zamanlarda da özellikle en az yarım saat uzanıyorum.

Back