• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Hayır benim ilk tedavimde sadece 1 adet kalmıştı 10 taneden oda 5. Gün bile değildi blastosist değildi mesela. Bu dediğim 2. Tedavim takviyeler sonrası işte beslenmeye dikkat paketli gıda bıraktıktan sonra oldu. 4 adet
Ya anladım maşallah bende yeni tedaviye 3 ay kala başlarım vitaminlere o zaman

Ben 25 yaşıma kadar tek lokma çikulata iki bardak cola içmedim... paketli gıda asla tüketmem hamburger yemeyeli 10 yıl olmuştur ne birşey tatlı yemem tuzlu yemem sigara kullanmam ... Genetik bazı şeyler diye düşünüyorum ben

Ben 25 yaşıma kadar tek lokma çikulata iki bardak cola içmedim... paketli gıda asla tüketmem hamburger yemeyeli 10 yıl olmuştur ne birşey tatlı yemem tuzlu yemem sigara kullanmam ... Genetik bazı şeyler diye düşünüyorum ben
Bende öyle kola içen birisi değilim eskiden çikolata felan yerdim ama kaç senedir onu da artık yemiyo gibi birseyim . Sigara içmem ama ben su içemiyorum hiç tedavide zorunlu içiyorum resmen etkisi vardır heralde . dediğiniz gibi belki de genetik sizin kaç embriyo oluşmuştu

Asla yemeyin marketlerde satılan şekerli içecekler asla içmeyin .. bol ceviz ve badem incir polen bal besin değeri yüksek kaliteli yiyecekler tüketin bol su dengeli beslenme diyor doktorlar ...
Aynen bu şekilde beslenme düzeni mi değiştireceğim incir ceviz badem önemi besinler zaten yanında takviye vitamin önemli

Şöyle ifade edeyim sabahları haşlanmış yumurta köy peyniri bal polen bir dilim tam buğday ekmeği öğlen sebze yemeği salata ev yapımı yoğurt hergün yarım saat yürüyüş akşam et yada sebze aralarda meyve bol su yemeklerde yada sabah kahvaltida mutlaka domates yumurta oluşumunu destekliyomus... Kahve yasak çay çok açık bir bardak ... Sabahları aç karnına folik asit ve takviyeler ve çörek otu yağı
Aynen bu şekilde beslenme düzeni mi değiştireceğim incir ceviz badem önemi besinler zaten yanında takviye vitamin önemli

Şöyle ifade edeyim sabahları haşlanmış yumurta köy peyniri bal polen bir dilim tam buğday ekmeği öğlen sebze yemeği salata ev yapımı yoğurt hergün yarım saat yürüyüş akşam et yada sebze aralarda meyve bol su yemeklerde yada sabah kahvaltida mutlaka domates yumurta oluşumunu destekliyomus... Kahve yasak çay çok açık bir bardak ... Sabahları aç karnına folik asit ve takviyeler ve çörek otu yağı
Maşallah siz güzel besleniyorsunuz ben işimden dolayı her sabah 5.5 da kalkıyorum kahvaltı da öyle bir dilim ekmek peynir zeytin o kadar . Öğlen iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum salata bar var genelde ordan yiyorum aralarda da acıkmadığım için birseey de yemiyorum aka suyu akışkanlık haline getireceğim artık hiç içmesem aklıma gelmiyor

Çok zor embriyom oluşuyor zaten . 4. Denememiz Bunda da tek embriyo oluştu o da bu işte . Pzt transfer oldum. Sizin?
Benim 3. Deneme canım bende pazartesi transfer oldum ilkinde tek embriyo konuldu tuttu ama 7 haftalık düşük yaptım ikinci iki embriyo konuldu hiç tutmadı merkez değiştirdim burada 6 embriyo oluştu iki transfer edildi beklemedeyim bakalım

Kızlar ben ishal oldum yaa 😫😫😫 bu durumu yaşayan oldu mu hiç bir de kaşıntı başladı fitilden dolayıdır :(

Canim cok üzüldüm üzülme demek haddime degil cok zor zamanlar yasiyoruz maglesefki hepsi imtihan canim sabret ❤️ benimde 4.cu denememde oldu nasip bu zamanaymis. Yani herseyin vakti ve zamani var canim
Çok sağolun Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ne diyelim demekki sınavımız daha dolmamış

Ama kızlar sizden bı bilgi almak istiyorum ben 3 ün dede doktor değiştirdim hicbiride sormadı ki ya bu tutmayanlar neden tutmadı acaba deyip altını araştırmadi.Simdi dinlenme vakti evet ama sizinde önerinizle bana önere bileceginiz en iyi doktorlarin ismini söylerseniz sevinirim bana yardımcı olursanız 🙏😘

Back