• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ama kızlar sizden bı bilgi almak istiyorum ben 3 ün dede doktor değiştirdim hicbiride sormadı ki ya bu tutmayanlar neden tutmadı acaba deyip altını araştırmadi.Simdi dinlenme vakti evet ama sizinde önerinizle bana önere bileceginiz en iyi doktorlarin ismini söylerseniz sevinirim bana yardımcı olursanız 🙏😘
Valla Bende 3kere transfer oldugumda tutunamadilar sebebi yok cok arastirdi rahime bakildi hic bi sorun yok denildi hem kayseri hem yurd disi hic bisi bulamadi bu 4.cude tutundu cok sükür Ama Histeroskopi yapildi bide embrio glue istedim belki onlarin sayesinde bilmiyorum ama hic bisey bulamadilar tutunama sebebini 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Benim 3. Deneme canım bende pazartesi transfer oldum ilkinde tek embriyo konuldu tuttu ama 7 haftalık düşük yaptım ikinci iki embriyo konuldu hiç tutmadı merkez değiştirdim burada 6 embriyo oluştu iki transfer edildi beklemedeyim bakalım
Yaaa bu düşük olayından da çok korkuyorum pozitif görsek bile bi anlam ifade etmiyor kucağımıza alana kadar hep bir kalp çarpıntısı olacak yani . neden olduğuna dair bişi dediler mi 😔

Günaydın canım kadınlar 💓 aslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.

Eklentiler

• IMG_2904.jpeg
    IMG_2904.jpeg
    149,3 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_2905.jpeg
    IMG_2905.jpeg
    217,5 KB · Görüntüleme: 101
Vallahi canım arkadaşım parasını geçtim artık hayırlısıyla bı evlat nasip etsin Rabbim de bahçeci nasıl acaba orayı çok duyuyorum?
Canım ben son iki tadavimi bahçeçide yaptırdım laboratuvarları güzel benim de yumurta kalitem düşük . İlk iki denemede hiç 5. Güne giden embriyom olmadı ama bahçecide birer tane de olsa blast oldu .

Günaydın canım kadınlar 💓 aslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
Ay var eveeet🤩🤩

6. Günde nasıl çıkmasını bekliyorsun canım cok bile cıkmış😂

Hadi hayirli olsun cnm bende test yaptım benimki resimde belli bile olmuyor pazar günü kan testine gidicem

Eklentiler

• 20230915_083130.jpg
    20230915_083130.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 85
Hadi hayirli olsun cnm bende test yaptım benimki resimde belli bile olmuyor pazar günü kan testine gidicem
Sağolun 🙏🏻Ben görüyorum sizinkini ya sizin testin algılama eşiği düşükse ondan da bu şekilde görünüyor olabilir. İnşallah sizinki de tutunmuştur benim de test günüm pazartesi.

Back