2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar merhaba, benim bugün transferım olacaktı ama 18 pazartesıye ertelendi. Rahim duvarım yeterince kalın değildi çok şükür şu an herşey yolunda. Estrofem, climara bant, imom, corasprın ve prednol a ek olarak pruloton iğne (7 tane) , progesteron fıtık ve göbekten iki iğneye başladım. Daha transfer olmadan çok fena şiştim. İştahımda çok fazla ve çok heyecanlıyım. Kendımı sakin tutamıyorum. Burayı okuyup kimyasal betanın yukselıp düşmesi sürekli böyle korkularım var. Sizinde öyle mi?
Bu arada transfer tarıhımı 18 Eylül yapabılır mıyız -kuzeyildizi-

Tabi düzenleyelim hemen

Kızlar çok üzgünüm bu 3. Tüp bebek denemesi.bugun transferin 9. Günü ama ben dayanamayıp test yaptırdım beta hcg 0.100 çıktı.Yine nasip olmadı maalesef.
Canim cok üzüldüm üzülme demek haddime degil cok zor zamanlar yasiyoruz maglesefki hepsi imtihan canim sabret benimde 4.cu denememde oldu nasip bu zamanaymis. Yani herseyin vakti ve zamani var canim

Aranızda kan pıhtılaşma testinde yatkınlık çıkan var mı? Doktor gebelik olursa iğne vericem demişti her gün mü vuruluyor iğneler

Aranızda kan pıhtılaşma testinde yatkınlık çıkan var mı? Doktor gebelik olursa iğne vericem demişti her gün mü vuruluyor iğneler
Benim var canım transfer olunca yazdi o gunde başladım vurunmaya her gun bi tane vurunacagim hamilr kalirsamda devam edecekmiş 8-9 ay

Herkese merhaba. 8 eylülde dondurulmuş embriyo transferim gerçekleşmişti. Bugün 6. Günümdü ve eşiminde ısrarıyla dayanamayıp test yaptık. Allah’a şükürler olsun ki çift çizgiyi bir kaç saniye içinde gördük Dilerim ki kan değerlerimde sağlıklı şekilde artar. Bu yolda emek veren herkese en güzel dileklerimi paylaşmak istiyorum. Umarım hepimiz için en hayırlısı olur herkese sevgiler

Eklentiler

• IMG_0521.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 56
Tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza da almak nasip olur inşallah

Hayirli olsun rabbim kucağınızada almayı nasip etsin transfer öncesi ovitrelle vurunmusmuydunuz

Masallah canim gözünüz aydin tebrik ediyorum Rabbim Saga saglim kucaginiza almayida nasip eylesin cok güzel haberler almisiniz

Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alsın. Belirtileriniz nasıldı acaba bir de kaçıncı gün embriyosuydu

Merhabalar ankaradaysanız Serdar oğuz hocayı ve Ankara tüp bebeği tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…