- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.201
Tabi düzenleyelim hemenKızlar merhaba, benim bugün transferım olacaktı ama 18 pazartesıye ertelendi. Rahim duvarım yeterince kalın değildi çok şükür şu an herşey yolunda. Estrofem, climara bant, imom, corasprın ve prednol a ek olarak pruloton iğne (7 tane) , progesteron fıtık ve göbekten iki iğneye başladım. Daha transfer olmadan çok fena şiştim. İştahımda çok fazla ve çok heyecanlıyım. Kendımı sakin tutamıyorum. Burayı okuyup kimyasal betanın yukselıp düşmesi sürekli böyle korkularım var. Sizinde öyle mi?
Bu arada transfer tarıhımı 18 Eylül yapabılır mıyız-kuzeyildizi-
Çok üzgünüm rabbim daha fazla aratmadan bi sonrakinde inşallah yüzünüzü güldürsünKızlar çok üzgünüm bu 3. Tüp bebek denemesi.bugun transferin 9. Günü ama ben dayanamayıp test yaptırdım beta hcg 0.100 çıktı.Yine nasip olmadı maalesef.
Canim cok üzüldüm üzülme demek haddime degil cok zor zamanlar yasiyoruz maglesefki hepsi imtihan canim sabretKızlar çok üzgünüm bu 3. Tüp bebek denemesi.bugun transferin 9. Günü ama ben dayanamayıp test yaptırdım beta hcg 0.100 çıktı.Yine nasip olmadı maalesef.
Kızlar çok üzgünüm bu 3. Tüp bebek denemesi.bugun transferin 9. Günü ama ben dayanamayıp test yaptırdım beta hcg 0.100 çıktı.Yine nasip olmadı maalesef.
Hergün canim evetAranızda kan pıhtılaşma testinde yatkınlık çıkan var mı? Doktor gebelik olursa iğne vericem demişti her gün mü vuruluyor iğneler
Amin canım inşallahEvet mantıklı ozmn ıkımızde pozitif görürüz inşalalh
Benim var canım transfer olunca yazdi o gunde başladım vurunmaya her gun bi tane vurunacagim hamilr kalirsamda devam edecekmiş 8-9 ayAranızda kan pıhtılaşma testinde yatkınlık çıkan var mı? Doktor gebelik olursa iğne vericem demişti her gün mü vuruluyor iğneler
Peki yanında ek olarak corasprin falan verdi mi sadece iğne mi canım ?Benim var canım transfer olunca yazdi o gunde başladım vurunmaya her gun bi tane vurunacagim hamilr kalirsamda devam edecekmiş 8-9 ay
Evet transfer günü başladım ben günde 1 kez vuruluyorumAranızda kan pıhtılaşma testinde yatkınlık çıkan var mı? Doktor gebelik olursa iğne vericem demişti her gün mü vuruluyor iğneler
Tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza da almak nasip olur inşallahHerkese merhaba. 8 eylülde dondurulmuş embriyo transferim gerçekleşmişti. Bugün 6. Günümdü ve eşiminde ısrarıyla dayanamayıp test yaptık. Allah’a şükürler olsun ki çift çizgiyi bir kaç saniye içinde gördükDilerim ki kan değerlerimde sağlıklı şekilde artar. Bu yolda emek veren herkese en güzel dileklerimi paylaşmak istiyorum. Umarım hepimiz için en hayırlısı olur herkese sevgiler
Hayirli olsun rabbim kucağınızada almayı nasip etsin transfer öncesi ovitrelle vurunmusmuydunuzHerkese merhaba. 8 eylülde dondurulmuş embriyo transferim gerçekleşmişti. Bugün 6. Günümdü ve eşiminde ısrarıyla dayanamayıp test yaptık. Allah’a şükürler olsun ki çift çizgiyi bir kaç saniye içinde gördükDilerim ki kan değerlerimde sağlıklı şekilde artar. Bu yolda emek veren herkese en güzel dileklerimi paylaşmak istiyorum. Umarım hepimiz için en hayırlısı olur herkese sevgiler
Var canim evetPeki yanında ek olarak corasprin falan verdi mi sadece iğne mi canım ?
Masallah canim gözünüz aydin tebrik ediyorum Rabbim Saga saglim kucaginiza almayida nasip eylesin cok güzel haberler almisinizHerkese merhaba. 8 eylülde dondurulmuş embriyo transferim gerçekleşmişti. Bugün 6. Günümdü ve eşiminde ısrarıyla dayanamayıp test yaptık. Allah’a şükürler olsun ki çift çizgiyi bir kaç saniye içinde gördükDilerim ki kan değerlerimde sağlıklı şekilde artar. Bu yolda emek veren herkese en güzel dileklerimi paylaşmak istiyorum. Umarım hepimiz için en hayırlısı olur herkese sevgiler
Hayırlı olsun inşallahHerkese merhaba. 8 eylülde dondurulmuş embriyo transferim gerçekleşmişti. Bugün 6. Günümdü ve eşiminde ısrarıyla dayanamayıp test yaptık. Allah’a şükürler olsun ki çift çizgiyi bir kaç saniye içinde gördükDilerim ki kan değerlerimde sağlıklı şekilde artar. Bu yolda emek veren herkese en güzel dileklerimi paylaşmak istiyorum. Umarım hepimiz için en hayırlısı olur herkese sevgiler
Çok teşekkürler. İnşallah sizinde güzel haberlerinizi buradan duyarız. Aramızda bir gün vardı diye hatırlıyorumTebrik ederim sağlıcakla kucağınıza da almak nasip olur inşallah
Merhabalar ankaradaysanız Serdar oğuz hocayı ve Ankara tüp bebeği tavsiye ederimHerkese merhabalar bugün aşılama oldum . Fakat pek umutlu değiliz sperm sayımız çok azdı . Ama yinede denemek istedik . Bir sonraki aşama tüp bebek olacak. Sizde en iyi tüp bebek merkezi başarı oranı yüksek merkez neresidir . Yardımcı olursanız düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?