- 4 Aralık 2024
- 2.184
- 1.805
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #4.001
Halla halla kız bu nasıl karına girecek bunlar niye böyle uçlu ilaç üretiyor şaka mı buİnce yedek uçlarım var ama bunu değiştireceğim yeri yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halla halla kız bu nasıl karına girecek bunlar niye böyle uçlu ilaç üretiyor şaka mı buİnce yedek uçlarım var ama bunu değiştireceğim yeri yok![]()
Şu an oturdum ağlıyorum vallahiHalla halla kız bu nasıl karına girecek bunlar niye böyle uçlu ilaç üretiyor şaka mı bu![]()
Oy canım benim ya zaten bu tedavi zor ken niye böyle iğneler yazıyorlar anlamıyorum acaba kullanan var mı kızlar böyle uçla olur mu değiştir me imkanı yok mu ben hiç kullanmadım bilemiyorumŞu an oturdum ağlıyorum vallahi
Netten baktım ama hep bu şekilde yapılmış malesefOy canım benim ya zaten bu tedavi zor ken niye böyle iğneler yazıyorlar anlamıyorum acaba kullanan var mı kızlar böyle uçla olur mu değiştir me imkanı yok mu ben hiç kullanmadım bilemiyorum![]()
Ah canım Rabbim kolaylıştırsın inşallah ya gerçekten ben bile senin adına endişelendim inan kiNetten baktım ama hep bu şekilde yapılmış malesef
Cesaretimi toplayıp yapmam lazım malesefAh canım Rabbim kolaylıştırsın inşallah ya gerçekten ben bile senin adına endişelendim inan ki![]()
Allah yar ve yardımcın olsun inşallahCesaretimi toplayıp yapmam lazım malesef
Şükür canımÇok şükürElhamdüllilah yani zaten tüp bebek başlı başına stres
birde insanlar ilaç için mağdur olması daha ayrı stres
![]()
Evet bende baktım hepsi bu şekilde.Netten baktım ama hep bu şekilde yapılmış malesef
Bence doktoruna yazsa yada asistana böyle iğne mi olur anamEvet bende baktım hepsi bu şekilde.
Acaba acile gitseniz başka birisi yani hemşire yapsa daha mı sağlıklı olur ki?
Yaptın mı canım iğneyi?Netten baktım ama hep bu şekilde yapılmış malesef
Valla helal olsun seni Ayakta alkışlıyorum cesaretinden dolayı inan ki ben hayatta vuramam korkudan dilerim Rabbim çektiğin bu kadar eziyeti mükafatsız bırakmayacaktır inşallahYaptım kızlar ama tansiyonum düştü ellerim hala titriyor![]()
Ahh canım çok geçmiş olsunYaptım kızlar ama tansiyonum düştü ellerim hala titriyor![]()
İnce ucu varmış değiştirilmiyormuş doktor nasıl böyle iğne yazıyor orası da ayrı bir konuAhh canım çok geçmiş olsunYarın için eczaneden ince uçlu iğne al bari ya kıyamam eziyet olur böyle sana
![]()
Yaptım şükür vücudum titreye titreye. Dua edip soktum birde sonuna kadar sokmanız gerekiyor. Enjekte edince sonuna kadar tık diyor içinde yay var iğneyi kendi geri çekiyorYaptın mı canım iğneyi?
Ben sen benimkini biri bile yapsa çekiniyorum kalmış kendim yapimBende tebrik ediyorum gerçektenBen ince uçluyu bile yapamıyorum eşim yapıyor hep
![]()
Ayy o zaman doktora sorsa bari belki kolay bir çözüm sunar.. Ahh benim canım yandı burada sen nasıl yaptın onu kuzum valla helal sanaİnce ucu varmış değiştirilmiyormuş doktor nasıl böyle iğne yazıyor orası da ayrı bir konu