- 9 Mayıs 2022
- 3.904
- 3.520
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.221
Evet bir gün var aramızda.Çok teşekkürler. İnşallah sizinde güzel haberlerinizi buradan duyarız. Aramızda bir gün vardı diye hatırlıyorum
Çok sağolun allah sizlerede nasip etsin inşallah gönülden diliyorumHayirli olsun rabbim kucağınızada almayı nasip etsin transfer öncesi ovitrelle vurunmusmuydunuz
Çok sağolun. Transfer günü itibariyle kasıklarımda ani batmalar ve sızlamalar oluyordu ara ara. Özellikle dün ve bugün daha şiddetliydi. Normalde gün içinde hiç uyumam. 3 gündür uyku durumum çok fazlaydı. Sürekli uykum geliyordu. Bir de göğüs hassasiyetim başlamıştı 3 gün önce. Özellikle uçlarına dokununca çok acıyordu. Hafif derecede sırt ve bel ağrımda oldu. Özetle en net olan belirtim kasık ağrısıydı. Her an regl olacakmışım gibiydi. Daha önce hiç böyle belirtilerim olmamıştı. O yüzden sonuca çok şaşırmadım bekliyordum. 5. Gün embriyosuydu.Hayırlı olsun inşallahsağlıcakla kucağınıza alsın. Belirtileriniz nasıldı acaba bir de kaçıncı gün embriyosuydu
Vermedi canım sadece enox diye iğne verdiPeki yanında ek olarak corasprin falan verdi mi sadece iğne mi canım ?
Ben vurunuyordum günde bir taneAranızda kan pıhtılaşma testinde yatkınlık çıkan var mı? Doktor gebelik olursa iğne vericem demişti her gün mü vuruluyor iğneler
Hayırlı olsun predictör mü yaptınızÇok sağolun. Transfer günü itibariyle kasıklarımda ani batmalar ve sızlamalar oluyordu ara ara. Özellikle dün ve bugün daha şiddetliydi. Normalde gün içinde hiç uyumam. 3 gündür uyku durumum çok fazlaydı. Sürekli uykum geliyordu. Bir de göğüs hassasiyetim başlamıştı 3 gün önce. Özellikle uçlarına dokununca çok acıyordu. Hafif derecede sırt ve bel ağrımda oldu. Özetle en net olan belirtim kasık ağrısıydı. Her an regl olacakmışım gibiydi. Daha önce hiç böyle belirtilerim olmamıştı. O yüzden sonuca çok şaşırmadım bekliyordum. 5. Gün embriyosuydu.
Mide koruyu ile kullanabilirsiniz tabi doktorunuza sorun önce ben kullanmıştım daha önceki tedavilerdeMerhaba arkadaşlar yaşım 29 ikinci deneme yumurtalarım toplandı 6 tanesi döllenmiş yarınki sonuca göre transfer tarihi belli olacak inşallah olumlu sonuç alırız ama bana verilen ilaçlar çok dokunuyor midem mahvoldu
Çok sağolunHayırlı olsun predictör mü yaptınız
Sağlıklı beslenme vitamin takviyesi birde canım.Size birsey sormak istiyorum yumurta kalitesi artabilir mi artması için ne yapmak gerekiyor bir bilginiz var mı yada doktorlardan böyle birsey duydunuz mu
Omepaq10 kullanmıştım birde arı sütü bal polen probolis karışımı. Bence en etkili şeylerden biri. benimde kalite sorunum vardı çünkü. Onları kullandıktan 3 ay sonra başladım tedaviye ama ondan mı tam olarak bilemesem de faydası olduğunu düşünüyorum.Size birsey sormak istiyorum yumurta kalitesi artabilir mi artması için ne yapmak gerekiyor bir bilginiz var mı yada doktorlardan böyle birsey duydunuz mu
Harika demek 6. Gundede cıkıyorÇok sağolunEvet onunla pozitifi gördüm. 3-4 saniyede çıktı
Hangi vitamin yani deneyip başarı elde eden oldu muSağlıklı beslenme vitamin takviyesi birde canım.
Kaç yumurta toplandı kaç tanesi 5. Güne geldi . Bende negans kullanmıştım önceki yukurta toplamalarımda 12 13 çıkmıştı negans kullandıktan sonra 16 yumurta toplandı ama 5.güne ıkı embriyo ancak gelebildi .Omepaq10 kullanmıştım birde arı sütü bal polen probolis karışımı. Bence en etkili şeylerden biri. benimde kalite sorunum vardı çünkü. Onları kullandıktan 3 ay sonra başladım tedaviye ama ondan mı tam olarak bilemesem de faydası olduğunu düşünüyorum.
12 tane toplandı sanırım 10’tanesi yeterli olgunluktaydı hatırlamıyorum da önce de 10 taneden 8 i yeterli olgunluktaydı.Kaç yumurta toplandı kaç tanesi 5. Güne geldi . Bende negans kullanmıştım önceki yukurta toplamalarımda 12 13 çıkmıştı negans kullandıktan sonra 16 yumurta toplandı ama 5.güne ıkı embriyo ancak gelebildi .
Sizin normal benim 16 dan ıkı tane 5.güne gelmesi anormal gerçekten12 tane toplandı sanırım 10’tanesi yeterli olgunluktaydı hatırlamıyorum da önce de 10 taneden 8 i yeterli olgunluktaydı.
4 tanesi 5. Güne geldi 2 si orta kalite 2 si iyi kalite denebilir.
Benim yumurta sorunum olmadı ama olanlar vardır arastırın mutlakaHangi vitamin yani deneyip başarı elde eden oldu mu
Hayır benim ilk tedavimde sadece 1 adet kalmıştı 10 taneden oda 5. Gün bile değildi blastosist değildi mesela. Bu dediğim 2. Tedavim takviyeler sonrası işte beslenmeye dikkat paketli gıda bıraktıktan sonra oldu. 4 adetSizin normal benim 16 dan ıkı tane 5.güne gelmesi anormal gerçektenve testlerimde yapıldığında bir sıkıntı görünmüyor gayet sağlıklıyim testlere göre
Ceviz ve kuru incir ye her sabahSize birsey sormak istiyorum yumurta kalitesi artabilir mi artması için ne yapmak gerekiyor bir bilginiz var mı yada doktorlardan böyle birsey duydunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?