- 11 Mayıs 2022
- 483
- 347
- 23
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.241
Canım selam prp yaptır... sağlıklı beslenme ver vitamin takviyesi al kilon varsa ver bol bol yürüyüş yap ... Ben etkisini gördümSize birsey sormak istiyorum yumurta kalitesi artabilir mi artması için ne yapmak gerekiyor bir bilginiz var mı yada doktorlardan böyle birsey duydunuz mu
Ya anladım maşallah bende yeni tedaviye 3 ay kala başlarım vitaminlere o zamanHayır benim ilk tedavimde sadece 1 adet kalmıştı 10 taneden oda 5. Gün bile değildi blastosist değildi mesela. Bu dediğim 2. Tedavim takviyeler sonrası işte beslenmeye dikkat paketli gıda bıraktıktan sonra oldu. 4 adet
Tamamdır teşekkür ederimCeviz ve kuru incir ye her sabah
Yani çok paketli gıda tüketmiyorum kilom 55 ama takviyeye başlarım en azından denemiş olurumCanım selam prp yaptır... sağlıklı beslenme ver vitamin takviyesi al kilon varsa ver bol bol yürüyüş yap ... Ben etkisini gördüm
Rica ederimTamamdır teşekkür ederim
Bende öyle kola içen birisi değilim eskiden çikolata felan yerdim ama kaç senedir onu da artık yemiyo gibi birseyim . Sigara içmem ama ben su içemiyorum hiç tedavide zorunlu içiyorum resmen etkisi vardır heralde . dediğiniz gibi belki de genetik sizin kaç embriyo oluşmuştuBen 25 yaşıma kadar tek lokma çikulata iki bardak cola içmedim... paketli gıda asla tüketmem hamburger yemeyeli 10 yıl olmuştur ne birşey tatlı yemem tuzlu yemem sigara kullanmam ... Genetik bazı şeyler diye düşünüyorum ben
Asla yemeyin marketlerde satılan şekerli içecekler asla içmeyin .. bol ceviz ve badem incir polen bal besin değeri yüksek kaliteli yiyecekler tüketin bol su dengeli beslenme diyor doktorlar ...Yani çok paketli gıda tüketmiyorum kilom 55 ama takviyeye başlarım en azından denemiş olurum
Aynen bu şekilde beslenme düzeni mi değiştireceğim incir ceviz badem önemi besinler zaten yanında takviye vitamin önemliAsla yemeyin marketlerde satılan şekerli içecekler asla içmeyin .. bol ceviz ve badem incir polen bal besin değeri yüksek kaliteli yiyecekler tüketin bol su dengeli beslenme diyor doktorlar ...
Maşallah ne güzel ilk deneme mi sizin4 embriyo oluştu benim çok şükür cumartesi transferim var hayırlısı ile
Yok canım 6 ci denemem ..Maşallah ne güzel ilk deneme mi sizin
Aynen bu şekilde beslenme düzeni mi değiştireceğim incir ceviz badem önemi besinler zaten yanında takviye vitamin önemli
Anladım inşallah hayırlısı ile güzel haberler alsın bu son tedaviniz olsun inşallahYok canım 6 ci denemem ..
Maşallah siz güzel besleniyorsunuz ben işimden dolayı her sabah 5.5 da kalkıyorum kahvaltı da öyle bir dilim ekmek peynir zeytin o kadar . Öğlen iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum salata bar var genelde ordan yiyorum aralarda da acıkmadığım için birseey de yemiyorum aka suyu akışkanlık haline getireceğim artık hiç içmesem aklıma gelmiyorŞöyle ifade edeyim sabahları haşlanmış yumurta köy peyniri bal polen bir dilim tam buğday ekmeği öğlen sebze yemeği salata ev yapımı yoğurt hergün yarım saat yürüyüş akşam et yada sebze aralarda meyve bol su yemeklerde yada sabah kahvaltida mutlaka domates yumurta oluşumunu destekliyomus... Kahve yasak çay çok açık bir bardak ... Sabahları aç karnına folik asit ve takviyeler ve çörek otu yağı
Benim 3. Deneme canım bende pazartesi transfer oldum ilkinde tek embriyo konuldu tuttu ama 7 haftalık düşük yaptım ikinci iki embriyo konuldu hiç tutmadı merkez değiştirdim burada 6 embriyo oluştu iki transfer edildi beklemedeyim bakalımÇok zor embriyom oluşuyor zaten . 4. Denememiz Bunda da tek embriyo oluştu o da bu işte . Pzt transfer oldum. Sizin?
Çok sağolun Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ne diyelim demekki sınavımız daha dolmamışCanim cok üzüldüm üzülme demek haddime degil cok zor zamanlar yasiyoruz maglesefki hepsi imtihan canim sabretbenimde 4.cu denememde oldu nasip bu zamanaymis. Yani herseyin vakti ve zamani var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?