2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Toxoplazamanin pozitif çıkması iyi bişey. Daha önce geçirmişsiniz demektir. Gönül rahatlığıyla salata vs yiyebilirsiniz. Hastalığa karşı bağışıksiniz demektir. Negatif çıkanlar ise dikkat etmeli dışarıda yemek yerken salata gibi çiğ sebzeleri dışarıda asla tüketmeyin. Az pişmiş et yemeyin. Maalesef benim de negatif geldi
Bir şey daha ekleyeyim sokakla bağlantısı olan kedilere dokunmamamiz gerekmiş benimde negatif 😑

Toxoplazamanin pozitif çıkması iyi bişey. Daha önce geçirmişsiniz demektir. Gönül rahatlığıyla salata vs yiyebilirsiniz. Hastalığa karşı bağışıksiniz demektir. Negatif çıkanlar ise dikkat etmeli dışarıda yemek yerken salata gibi çiğ sebzeleri dışarıda asla tüketmeyin. Az pişmiş et yemeyin. Maalesef benim de negatif geldi
Benim bildiğim ıgm pozitif ise şuan taşıyıcı oluyorsun ve bu iyi bir durum değil ıgg pozitif ise geçmişte geçirmiş oluyorsun yani bu durumda her ikisinin negatif olması tercih edilir en azından ıgm negatif ıgg pozitif olmalı.

Kızlar merhaba bugun kalp atisini da bebiside gördük çok şükür adete göre 7+0 ultrasona gore 6+5 gorunuo darısı size ve görmeyenlerin basina aminn aminnn
Aiiyy hadi hayırlı olsun. Doğum tarihi hangisine göre peki?
Benim de pazartesi kontrolüm var 6+6 olucaz duyar mıyız kalp sesini sizce?

Ben nazardan çok korkuyorum eskiden çok paylaşım yapardım son zamanlar baktım hiç bir işim yolunda gitmiyor aylardır bişey paylaşmıyorum dediğiniz gibi o kadar kem gözlü istemeyen haset insanlar varki o minicik yavruyu bile kıskanıyorlar nasip olursa inşallah doğduktan sonra görürler öncesinden nazar olmasın 😔
aynen katılıyorum kim iyi kim kötü bilemiyorsun valla ne yaşarsan yaşa mutlu olmanın kuralı kimseye bişey anlatmamak 🤐

5 haftalık olucam daha doktora da gitmedim ama aklımda doğum var hep 😅 bilmeyince daha iyiymiş bilince insan daha çok heyecan yapıyo düşünmeden edemiyorum çok zor doğurmadım ama yinede içinden insan çıkıyor

Kızlar geçen doktora gittiğimde 7 +4 düm ama ultrasonda 6+2 filanda kalp atışı çok zayıf dedi doktor, önce durcak gibi gelişmez dedi, sonrada belkide yeni atmaya başladığındandır dedi, daha 4 mm küçük dedi, 10 gün sonra bidaha çagırdı, ilk atmaya başladığında böyle zayıf mı atıyo bileniniz var mı, sesini bile duyamadık, sadece gördük ufak kıpırtı

Kızlar sizde üşüme var mı? Kan değerlerimde normal çıktı anlamadım ama akşamları donanze🥲

Kızlar geçen doktora gittiğimde 7 +4 düm ama ultrasonda 6+2 filanda kalp atışı çok zayıf dedi doktor, önce durcak gibi gelişmez dedi, sonrada belkide yeni atmaya başladığındandır dedi, daha 4 mm küçük dedi, 10 gün sonra bidaha çagırdı, ilk atmaya başladığında böyle zayıf mı atıyo bileniniz var mı, sesini bile duyamadık, sadece gördük ufak kıpırtı
Bana da 6+4 hafif atıyor dinletmeyelim hareketi var demişlerdi 7+2de gümbür gümbürdü günde 1 1,5mm buyur embriyo bir hafta sonra da gidebilirsiniz 10 gün beklemek zor gelirse . Karindan mi baktı vajinal mi o da cok önemli

Töbe yarabbim yaa bazı doktorlara üslup öğretmeleri lazım gerçekten gelişmez ne daha şimdiden.. Evet canım başta zayıf oluyor sora gümbür gümbür olacak inş içini ferah tutmaya bak

Bana da 6+4 hafif atıyor dinletmeyelim hareketi var demişlerdi 7+2de gümbür gümbürdü günde 1 1,5mm buyur embriyo bir hafta sonra da gidebilirsiniz 10 gün beklemek zor gelirse .

Bana da 6+4 hafif atıyor dinletmeyelim hareketi var demişlerdi 7+2de gümbür gümbürdü günde 1 1,5mm buyur embriyo bir hafta sonra da gidebilirsiniz 10 gün beklemek zor gelirse . Karindan mi baktı vajinal mi o da cok önemli
Ayy bunu duyduğuma çok sevindim, demekki yeni atmaya başlamışta olabilir, benimkide 6+2 filandı ultrasonda yeni atınca kıpırtı şeklinde demek, karından baktı ama ultrason aleti çok iyi

Merhaba kızlar dünden beri yazamadım şuan hastneye yattım dış gebelik dediler ama başka hastaneye sevk edildim burdakiler de dış gebelik dediler ama hala ameliyat olmadım çünkü kan degerlerim normal hamilelik gibi gidiyor hala sabah ulturasyona da girdim dış gebelik dendi ama doktolar vizite çıktığında baş hekimde vardı bu bebeği istiyormusun dedi evet dedim pazartesiye kadar bekliycez dedi ona göre hareket edicez dedi normal gebelik de olabilir mis 😥

Ayy bunu duyduğuma çok sevindim, demekki yeni atmaya başlamışta olabilir, benimkide 6+2 filandı ultrasonda yeni atınca kıpırtı şeklinde demek, karından baktı ama ultrason aleti çok iyi
Asla umutlandırmak da istemem ama üzülmeyin de süreç herkes icin cok farklı benim de 6+4te karından bakılmıştı cihaz da yeniydi doktor da 20 sene kadın doğum hastanesinde çalışmış iyi bir doktordu ve bana haftaya bebeğin kalp atışını daha net duyarız demişti. İçimi rahatlatmıştı. Siz de lütfen bebeği ve kendinizi üzmeyin 💕

Merhaba kızlar dünden beri yazamadım şuan hastneye yattım dış gebelik dediler ama başka hastaneye sevk edildim burdakiler de dış gebelik dediler ama hala ameliyat olmadım çünkü kan degerlerim normal hamilelik gibi gidiyor hala sabah ulturasyona da girdim dış gebelik dendi ama doktolar vizite çıktığında baş hekimde vardı bu bebeği istiyormusun dedi evet dedim pazartesiye kadar bekliycez dedi ona göre hareket edicez dedi normal gebelik de olabilir mis 😥
çok üzüldüm 😑 umarım normal gebeliktir 🙏 belirtilerniz neler kanamanız mı vardı?

Merhabaa 🙋🏻‍♀️ Aşağıya adete 3 gün kala (pazartesi günü)olan testime ekliyorum 4 dk içinde çıktı fakat foto kurumuş hali. bu ay hiç umudum yoktu sadece içime doğan anlık bir hisli yaptım .☺️ Eylül doğumluyum bebeğimde Eylül ayında gelsin diye çok dua etmiştim🤲. Yarın testi tekrarlayacağım . Fakat kızlar her ayki regl ağrım var korkuyorum da bir yandan sizde de oluyormuydu hamiş olanlar 😟
Her wc de aha kan geldi diyodum regl olcakmış hissi kasıkta sancı bel ağrısı reglle aynı belirtiler

X