Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Antidepresan vs yazarsa diye çekindim ki yazar yüksek ihtimalle. Bence ihtiyacım da var hatta… bulunduğum yerde özel klinik bile yok desem P papatyamm13 😔
Daha önce psikiyatri ilaci kullanmadiysaniz çok hafif Bi ilaç başlanıyor zaten ve düşük dozda. Yani depresyona girmeyen var mı var şu zamanda😅 o zaman çalışacak adam kalmazdi😂 yine de başka memur arkadaşlariniz varsa sorun aklınıza takılmasın

Daha önce psikiyatri ilaci kullanmadiysaniz çok hafif Bi ilaç başlanıyor zaten ve düşük dozda. Yani depresyona girmeyen var mı var şu zamanda😅 o zaman çalışacak adam kalmazdi😂 yine de başka memur arkadaşlariniz varsa sorun aklınıza takılmasın
Ay ne bileyim işte sorduklarım da bilmiyoruz deyip mırın kırın ediyor 😅 gidip en yüksek dozu damardan bas doktorrr diyeceğim

Ay ne bileyim işte sorduklarım da bilmiyoruz deyip mırın kırın ediyor 😅 gidip en yüksek dozu damardan bas doktorrr diyeceğim
🤣🤣🤣 Ben de geçen yıllarda ilk kez gitmiştim 1 tane ilaç başladı en düşük dozda ve çocuk dozları falan yazıyordu prospektuste yani. Daha önce bu tarz ilaç kullanmayınca dediğim gibi en hafif olandan başlanıyor. Gitmemiş olunca insan bilemiyor hak veriyorum 😊 belki gerek bile görmez. Önce psikolog denemek daha mantıklı hatta. O gerekli görürse psikiyatriye yönlendiriyor ilaç tedavisi için

Back