- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bulantım ile hamile kaldığımı anladım hala devam ediyor 7+6 dayım.6+4 üm. Bu haftalarda bulantı başlıyor mu? Genelde kaçıncı haftada başlıyor acaba?
Bende çok erken farkettim reglime nerdeyse bir hafta varken arada mide bulantısı yaşıyordum ama bu ay ihtimal bile vermemiştim yoğunluğunu 5. Haftada gösterdi iki haftadır devam ediyor normalde 8. Haftadan sonramı azalıyordu 9. Haftamı acabaBen bulantım ile hamile kaldığımı anladım hala devam ediyor 7+6 dayım.
Ama bulantısı olmayan da oluyor tamamıyla şans işi
benim hala yok sadece midem kötü oluyor yanma ekşime gibiBen bulantım ile hamile kaldığımı anladım hala devam ediyor 7+6 dayım.
Ama bulantısı olmayan da oluyor tamamıyla şans işi
Hoşgeldin canım herşey çok güzel ilerler inşallahMerhaba hanımlar bende Eylül annesi olacağım ins . Yazismalari okudum biraz herkeste tatlı bir heycan ve telas var ne güzel ins hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza . Benim yaş 38 son adet tarihi 1 Aralık tahmini doğum tarihi 11 Eylül bartinda yaşıyorum beni de eklerseniz sevinirim . Benim tüp bebek tedavisi ilk denemem
Bilmem azaldığı yok akşamları yemek yiyemiyorum kendi yaptığım yemeği de yiyemiyorum mesela dağıtıyorum apartmana kendim tost yiyebiliyorumBende çok erken farkettim reglime nerdeyse bir hafta varken arada mide bulantısı yaşıyordum ama bu ay ihtimal bile vermemiştim yoğunluğunu 5. Haftada gösterdi iki haftadır devam ediyor normalde 8. Haftadan sonramı azalıyordu 9. Haftamı acaba
O zaman şanslı bir annesinizbenim hala yok sadece midem kötü oluyor yanma ekşime gibi
dr transferden beri ağır işleri evi süpürme çamaşır bulaşık makinesi çalıştırma vs bunları yasaklamıştı , öyle çok eğilip kalkılan şeyleri yani, şimdi sadece bulaşık yıkıyorum yemek yapıyorum başka bişey yapmıyorum 3 ay dolana kadar böyle geçecek benimBen pazartesi günü doktora gittim çok şükür kese ve bebeği gördük kalp atışları oluşmuş ama duymak için haftaya pazartesiye çağırdı ins o zaman duyarız kalp atışını benimde benimde arada kasik ağrısı dışında pek bı belirtim yok . Benim tüp bebek olduğu için çok fazla birşey yapmıyorum ev işi dahil . Bir süre daha bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum . Tüp bebek olup normal ev temizliğine başlayan oldu mu aranızda
Hoşgeldin canım herşey çok güzel ilerler inşallahMerhaba hanımlar bende Eylül annesi olacağım ins . Yazismalari okudum biraz herkeste tatlı bir heycan ve telas var ne güzel ins hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza . Benim yaş 38 son adet tarihi 1 Aralık tahmini doğum tarihi 11 Eylül bartinda yaşıyorum beni de eklerseniz sevinirim . Benim tüp bebek tedavisi ilk denemem
Bende tost ve ekmek arasıBilmem azaldığı yok akşamları yemek yiyemiyorum kendi yaptığım yemeği de yiyemiyorum mesela dağıtıyorum apartmana kendim tost yiyebiliyorum
Çok tşk ederim cnm ins hepimiz için çok güzel ilerlerHoşgeldin canım herşey çok güzel ilerler inşallah
Bende aynı şekilde ev işi yapmıyorum yemek ve hafif işleri yapıyorum . Senin transfer ne zamandidr transferden beri ağır işleri evi süpürme çamaşır bulaşık makinesi çalıştırma vs bunları yasaklamıştı , öyle çok eğilip kalkılan şeyleri yani, şimdi sadece bulaşık yıkıyorum yemek yapıyorum başka bişey yapmıyorum 3 ay dolana kadar böyle geçecek benim
O zaman şanslı bir annesiniz
26 AralıkBende aynı şekilde ev işi yapmıyorum yemek ve hafif işleri yapıyorum . Senin transfer ne zamandi
Merhaba sabah kontrolüm vardı. Hep bir ümit gittim ama kese hiç büyümemiş 8. Haftayım artık doktor şimdiye çoktan bebeği ve kalp atışını duymalıydık dedi. Kürtaj oldum ben maalesef. Nasip değilmiş. İnşallah sizin durum farklıdır belki geç döllenmedir. Benim eşimin değerleri düşük çıkınca doktor tüp bebek deneyin dediği gün hamile olduğumu öğrenince bu bebeğe mucize gözüyle bakmıştım. Ama rabbimin vardır bir bildiği. Forumdaki tüm annelere sağlıklı bir süreç kolay bir doğum diliyorum. Umarım doğal yollarla ben de hamile kalabilirim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHaber et cnm banada sonucu
Bundan 4 5 gün öncesine kadar aşırı iştahım vardı. 2 gündür sıfır iştah sadece geceleri midem kazınıyor. İstemeyerek bişeler yiyorum. Hafif de mide bulantısı var tabiHiç iştahım yok saat 2 kahvaltı bile yapmadım canım istemiyo bulantı yok. Hiç bir şey yok canım istemiyor ya sizin iştahınız nasıl peki