2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Seninde küçük bebişin var o zaman emziriyorum musun? Kızım 1 yaşında emiyor sürpriz oldu bize bu gebelik. Korkularım çok fazla 3evlada yetebilecek miyim nasıl olacak hiç bilmiyorum. Emzirmeyi ne zaman sonlandırmayı planlıyorsun?
merhaba, evet oğlum 10 aylık. ben de 7. Haftanın içindeyim Gebeliğimde. benim oğlum da Günde 8 kez filan emiyor desem yalan olmaz. Benim de sürpriz oldu. Kasımda doğum sonrası ilk defa regl oldum, aralıkta geç yumurtlama İle hamile kaldım.

Emzirmeyi kesmeyi şu an düşünmüyorum. bir ihtimal 1 yaşında gece beslenmesini kesebilirim. Odasını Da yaşında ya da yaza doğru ayırmayı düşünüyorum. tandem Emzirme yapacağım. İkisi birlikte emsin. Zaten oğlumu kesersem yeni bebek geldiğinde özenip yeniden emmek isteyebilir. artık sütle doymuyor nasıl olsa, antibiyotik niyetine emiyor. emdiği kadar emsin. emzirme danışmanlarına, ebelere, aile hekimine, 3 kadın doğum doktoruna sordum. Sadece 2 doktor emzirmeyi kes dedi ama diğer herkes artık o bilgiler eskide kaldı, emzirebilirsin dedi. Hasbelkader süt dokunursa Da keseriz yani ne olacak Ama dokunmazsa faydası çok.

Hayırlısı olsun benimde şuan 5+1 daha hiç muayneye gitmedim 26 sında gidicem bende bende 6 hafta olucam o zmn bnde görürüm inş ya
Benimde tüp bebek kese kalp görene kadar aşırı endişeliyim pek bi belirtimde kalmadı umarım herşey yolundadır
benimde tüp bebek en zoru bekleyiş bebeği görmek kalp atışını duymak, 6 da bebeği görürsünüz inşallah kalp atışı da duyarsınız belirtiler de bazı günler hiç olmuyor bazı günler hepsi birden oluyor benim şu an göğüs hassasiyetim fazla hata pik yapmış durumda, onun dışında bende iyiyim bir şeyim yok, içinizi ferah tutun her şey çok güzel olacak 🙏♥️

ultrason fotoğrafımı instagramda paylaşmak istiyorum ama annem ayıp paylaşma diyo ayıpmı bu 😃
ben dağa taşa tüm dünyaya duyurmak istiyorum ama korkuyorum da 😇 nasıl istiyorsanız öyle yapın ayıp olmaz bence ama daha çok küçük ve kem gözlerrrr 🧿🧿🧿olabilir 🤗

Bende 6 da dha net görülür diye düşünüyorum canım sadece beklemek zor ☺️
Ben hep mide bulantısı fln olur sanıyodum kan vermesem hamileyim demem yani 😁
benimde tüp bebek en zoru bekleyiş bebeği görmek kalp atışını duymak, 6 da bebeği görürsünüz inşallah kalp atışı da duyarsınız belirtiler de bazı günler hiç olmuyor bazı günler hepsi birden oluyor benim şu an göğüs hassasiyetim fazla hata pik yapmış durumda, onun dışında bende iyiyim bir şeyim yok, içinizi ferah tutun her şey çok güzel olacak 🙏♥️

ben dağa taşa tüm dünyaya duyurmak istiyorum ama korkuyorum da 😇 nasıl istiyorsanız öyle yapın ayıp olmaz bence ama daha çok küçük ve kem gözlerrrr 🧿🧿🧿olabilir 🤗

Ben bir önceki gebeliğimde herkese söylemiştim. Düşük olunca çok pişman oldum. Çünkü bilemiyorsun tebrik eden kişi gerçekten içten mi diye. Yakın zamanda instagramda çook aktif olan ama pekte sık görüşmediğim bir arkadaşım doğum yaptı şok oldum bi tane hamile haliyle bile koymadı story hep etrafı çekmiş yazmış sosyalleşmiş😀 bi baktım aniden bebek belirdi resimlerde oda 40 ı çıkınca😀 helal olsun dedim darısı başıma😀

Ben nazardan çok korkuyorum eskiden çok paylaşım yapardım son zamanlar baktım hiç bir işim yolunda gitmiyor aylardır bişey paylaşmıyorum dediğiniz gibi o kadar kem gözlü istemeyen haset insanlar varki o minicik yavruyu bile kıskanıyorlar nasip olursa inşallah doğduktan sonra görürler öncesinden nazar olmasın 😔

Bi önceki düşük olunca arayan arayana inanın insan aynı şeyleri bidaha bidaha anlatınca daha çok yoruluyor ve acı çekiyor zaten bir kişi duysa yüz kişiye söylüyor haliyle bi bakmışın herkes duymuş. Şimdikini herkes bilmesede yine mecburen sorup sorup bişekilde öğreniyorlar doktora gidiyorsun iizn alıyorsun soruyorlar meraklılar halbuki şu sitresli üç aylık süreç geçse hsyırlıısı ile yine anlatır insan ama yok insanların gözü göz değil özellikle akraba içinde

Ben bir önceki gebeliğimde herkese söylemiştim. Düşük olunca çok pişman oldum. Çünkü bilemiyorsun tebrik eden kişi gerçekten içten mi diye. Yakın zamanda instagramda çook aktif olan ama pekte sık görüşmediğim bir arkadaşım doğum yaptı şok oldum bi tane hamile haliyle bile koymadı story hep etrafı çekmiş yazmış sosyalleşmiş😀 bi baktım aniden bebek belirdi resimlerde oda 40 ı çıkınca😀 helal olsun dedim darısı başıma😀
ayy aynen darısı benimde başımda 😁 aileler ve bir kaç arkadaş dışında bende kimseye söylemedim heleki Instagram falan hiç düşünmüyorum bakalım

Toxoplazamanin pozitif çıkması iyi bişey. Daha önce geçirmişsiniz demektir. Gönül rahatlığıyla salata vs yiyebilirsiniz. Hastalığa karşı bağışıksiniz demektir. Negatif çıkanlar ise dikkat etmeli dışarıda yemek yerken salata gibi çiğ sebzeleri dışarıda asla tüketmeyin. Az pişmiş et yemeyin. Maalesef benim de negatif geldi

X