Selam
biz 1 eylül doğumluyuz ve izmirdeyiz o yüzden hastane için yenidoğan takım ve iki takımda yedek koydum. Penye bebek battaniyesi ve bir adet müslin battaniye koydum. Kalın bir şey koymadım çünkü çok sıcaktı. Kendim için (normal doğum diye gidip sezaryen oldum) iki takım pijama koymuştum. Biri elbise sabahlık emzirme yeri olan diğeri altı pijama üstü kısa kollu fermuarlı emzirmek için. Sezaryen olunca elbise çok büyük rahatlık hep onu giydim bir gün kaldık zaten. Bebek içinde sadece tek takım kullandık biz kusmadı ya da çiş kaka yapmadı üstüne
zaten fazla bir şey koymamıştım açıkcası. Mochi falan koydumda sütüm gelmedi boşuna yani kimseninde mochi kullancsk kadar gelmez o an boşuna koymayın. Avent kalkan koydum onuda kullanmadım. Bebeğe emzik koydum ama 1 aya kadar asla vermedik zaten oda gereksiz koymayın. Biberon koymayın. Şırıngayla besliyor ebeler gelip. Mama hastaneden veriyorlar. Depent bildiğin kurtarıcı kesinlikle alın aldırın
genel bebek alışverişi içinde uzun kollu zıbın bol bol kısa kollu zıbın aldık biz. Doğdu zaten çıplak yatırdık hep kısa kollu zıbın ayağına çorap klima açık hiçbir şey olmuyor merak etmeyin