2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
merhaba, evet oğlum 10 aylık. ben de 7. Haftanın içindeyim Gebeliğimde. benim oğlum da Günde 8 kez filan emiyor desem yalan olmaz. Benim de sürpriz oldu. Kasımda doğum sonrası ilk defa regl oldum, aralıkta geç yumurtlama İle hamile kaldım.

Emzirmeyi kesmeyi şu an düşünmüyorum. bir ihtimal 1 yaşında gece beslenmesini kesebilirim. Odasını Da yaşında ya da yaza doğru ayırmayı düşünüyorum. tandem Emzirme yapacağım. İkisi birlikte emsin. Zaten oğlumu kesersem yeni bebek geldiğinde özenip yeniden emmek isteyebilir. artık sütle doymuyor nasıl olsa, antibiyotik niyetine emiyor. emdiği kadar emsin. emzirme danışmanlarına, ebelere, aile hekimine, 3 kadın doğum doktoruna sordum. Sadece 2 doktor emzirmeyi kes dedi ama diğer herkes artık o bilgiler eskide kaldı, emzirebilirsin dedi. Hasbelkader süt dokunursa Da keseriz yani ne olacak Ama dokunmazsa faydası çok.
Yorumunu okuyunca içim buruldu. Rabbim kolaylaştırsın canım sağlıkla kucağına almak nasib olsun.
Ben bugün kontrolüm vardı kesmeyi göremedik hcg değerim 25e düşmüş kimyasal olduğunu öğrendim. Hayırlısı böyleymiş demek. 2 evladım var Rabbim onlara can sağlığı versin. Yinede çok üzüldüm çok kaybım var benim bir yenisi daha eklendi... Bizimde imtihanımız böyle demekki.

bende gittim bugün 6+2 dedi, benim ilaçlardan dolayı haftaya tekrar çağırdı, hiç sorun yokmuş zaten canınızı sıkmayın 6 hafta da geçecek 🙏
Siz kalp atıışı duydunuz mu acaba? Beniöde 6+2 de gittim de duyamadık. Dha doğrusu doktor aceleyle baktı doğuma yetişecekti. Kanama var diye bakim hemen dedi. Kalp atışı yok mu dedim ona daha erken haftaya bakalım ona dedi

Bi önceki düşük olunca arayan arayana inanın insan aynı şeyleri bidaha bidaha anlatınca daha çok yoruluyor ve acı çekiyor zaten bir kişi duysa yüz kişiye söylüyor haliyle bi bakmışın herkes duymuş. Şimdikini herkes bilmesede yine mecburen sorup sorup bişekilde öğreniyorlar doktora gidiyorsun iizn alıyorsun soruyorlar meraklılar halbuki şu sitresli üç aylık süreç geçse hsyırlıısı ile yine anlatır insan ama yok insanların gözü göz değil özellikle akraba içinde
İş yeri içindr aynı şeyleri söylüyorum. Rapor aldom bu hafta ben. Sormayan kalmadı. Hergün herkes grip bana gelince neyin var nasıl aldın rapor doktor .. size ne yaa

Arkadaşlar selam. Ben gece vardiyası olan bir işte çalışıyorum. Allah nasip eder de bebeğim tutunursa Eylül annesi olacağım. Şu an 5+5 ve henüz doktora gitmedim. 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah. Bu gebelik raporunu kaçıncı hafta veriyorlar bilginizi var mı? Gece çalışmalarının durdurulması için iş yerine vereceğim de.

Yorumunu okuyunca içim buruldu. Rabbim kolaylaştırsın canım sağlıkla kucağına almak nasib olsun.
Ben bugün kontrolüm vardı kesmeyi göremedik hcg değerim 25e düşmüş kimyasal olduğunu öğrendim. Hayırlısı böyleymiş demek. 2 evladım var Rabbim onlara can sağlığı versin. Yinede çok üzüldüm çok kaybım var benim bir yenisi daha eklendi... Bizimde imtihanımız böyle demekki.
Seninkini okuyunca da benim içim bir kötü oldu... amin inşallah 🙏🏻
her evladın yeri ayrı, aman nasıl olsa 2 tane var diyemiyor insan Ama Allah Onların yokluğunu göstermesin, sağlıklı uzun ömür versin inşallah 🤲🏻 Ahirette sana şefaatçi olsun kaybettiğin yavruların.

Arkadaşlar selam. Ben gece vardiyası olan bir işte çalışıyorum. Allah nasip eder de bebeğim tutunursa Eylül annesi olacağım. Şu an 5+5 ve henüz doktora gitmedim. 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah. Bu gebelik raporunu kaçıncı hafta veriyorlar bilginizi var mı? Gece çalışmalarının durdurulması için iş yerine vereceğim de.
Hemen alabiliyorsun diye. Biliyorum gebeliği öğrenir öğrenmez bende zorlu şartlarda çalışıyorum bu ayın sonunaa kadar çalıştırcaklar eleman yok diye tam 32 saat çalışıyorum ne yaptıysam geceden ayrılamadım özel sektör işte çektiriyor insana

Merhaba kızlar keseyi görenler kaçla gördü acaba ama karından vajinal baktırmak istemiyorum beta değeriniz kaçtı acaba bu hafta randevum var umarım görebilirim 🤲 14 ocakta:164 20 ocakta:1502 olmuş görebilir miyim teşekkür ederim

Kızlar Bi soru daha soracağım uyuyamayanınız var mı önceden çok uyuyordum artık uyuyamıyorum sabahın 7 sinde uyanıyorum sonra hiç uyumuyorum normal mi bu durum sizde durumlar ne 😊

Kızlar Bi soru daha soracağım uyuyamayanınız var mı önceden çok uyuyordum artık uyuyamıyorum sabahın 7 sinde uyanıyorum sonra hiç uyumuyorum normal mi bu durum sizde durumlar ne 😊
Ben🖐🏻 doktora sordum normal dedi hormonlardan oluyormuş bende birde çok sık wc kalkma var her gece ortalama 4-5 kere gidiyorum

şimdiden böyleysen son aylarda sabahlarız 😄😄 o zaman çiş molaları dönememe birde bir anda uykunun kaçması problemleri oluyor

Siz kalp atıışı duydunuz mu acaba? Beniöde 6+2 de gittim de duyamadık. Dha doğrusu doktor aceleyle baktı doğuma yetişecekti. Kanama var diye bakim hemen dedi. Kalp atışı yok mu dedim ona daha erken haftaya bakalım ona dedi
evet duyduk çok şükür, dediğiniz gibi sadece kanama alanı olup olmadığına bakmış olabilir

X