- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Olsun kuuzm güle güle giydirmek nasip olsun inşallahEvet e bebek mağazasına girince almicam almicam diyerek gidip alarak çıkıyorum cok erken biliyorm artik almam yani sanirim
merhaba, evet oğlum 10 aylık. ben de 7. Haftanın içindeyim Gebeliğimde. benim oğlum da Günde 8 kez filan emiyor desem yalan olmaz. Benim de sürpriz oldu. Kasımda doğum sonrası ilk defa regl oldum, aralıkta geç yumurtlama İle hamile kaldım.Seninde küçük bebişin var o zaman emziriyorum musun? Kızım 1 yaşında emiyor sürpriz oldu bize bu gebelik. Korkularım çok fazla 3evlada yetebilecek miyim nasıl olacak hiç bilmiyorum. Emzirmeyi ne zaman sonlandırmayı planlıyorsun?
Amin canim benim hepimize eylul ayini mutluluk gozyaslariyla görmek nasip olsunOlsun kuuzm güle güle giydirmek nasip olsun inşallah
evet dinledikmaşallah canım dinlediniz mi kalp atışını .6 hafta bana biraz çok geldi.
benimde tüp bebek en zoru bekleyiş bebeği görmek kalp atışını duymak, 6 da bebeği görürsünüz inşallah kalp atışı da duyarsınız belirtiler de bazı günler hiç olmuyor bazı günler hepsi birden oluyor benim şu an göğüs hassasiyetim fazla hata pik yapmış durumda, onun dışında bende iyiyim bir şeyim yok, içinizi ferah tutun her şey çok güzel olacakHayırlısı olsun benimde şuan 5+1 daha hiç muayneye gitmedim 26 sında gidicem bende bende 6 hafta olucam o zmn bnde görürüm inş ya
Benimde tüp bebek kese kalp görene kadar aşırı endişeliyim pek bi belirtimde kalmadı umarım herşey yolundadır
ben dağa taşa tüm dünyaya duyurmak istiyorum ama korkuyorum daultrason fotoğrafımı instagramda paylaşmak istiyorum ama annem ayıp paylaşma diyo ayıpmı bu
benimde tüp bebek en zoru bekleyiş bebeği görmek kalp atışını duymak, 6 da bebeği görürsünüz inşallah kalp atışı da duyarsınız belirtiler de bazı günler hiç olmuyor bazı günler hepsi birden oluyor benim şu an göğüs hassasiyetim fazla hata pik yapmış durumda, onun dışında bende iyiyim bir şeyim yok, içinizi ferah tutun her şey çok güzel olacak
ben dağa taşa tüm dünyaya duyurmak istiyorum ama korkuyorum danasıl istiyorsanız öyle yapın ayıp olmaz bence ama daha çok küçük ve kem gözlerrrr olabilir
Ben nazardan çok korkuyorum eskiden çok paylaşım yapardım son zamanlar baktım hiç bir işim yolunda gitmiyor aylardır bişey paylaşmıyorum dediğiniz gibi o kadar kem gözlü istemeyen haset insanlar varki o minicik yavruyu bile kıskanıyorlar nasip olursa inşallah doğduktan sonra görürler öncesinden nazar olmasınben dağa taşa tüm dünyaya duyurmak istiyorum ama korkuyorum danasıl istiyorsanız öyle yapın ayıp olmaz bence ama daha çok küçük ve kem gözlerrrr olabilir
Çoook güzeller sağlıkla kucağına al inşallah :))Kizlar ben dayanamadim unisex bilseler aldim
Aslında bebegin hareketlerini hissedene kadar almayın diyorlar insan dayanamiyor kotu düşünmeyelim kötü olmasın inşallahÇoook güzeller sağlıkla kucağına al inşallah :))
Bende birşeyler almak istiyorum ama daha keseyi bile göremedik kendimi umutlandırmak istemiyorum
Bende 6 da dha net görülür diye düşünüyorum canım sadece beklemek zor
Ben hep mide bulantısı fln olur sanıyodum kan vermesem hamileyim demem yani
ayy aynen darısı benimde başımdaBen bir önceki gebeliğimde herkese söylemiştim. Düşük olunca çok pişman oldum. Çünkü bilemiyorsun tebrik eden kişi gerçekten içten mi diye. Yakın zamanda instagramda çook aktif olan ama pekte sık görüşmediğim bir arkadaşım doğum yaptı şok oldum bi tane hamile haliyle bile koymadı story hep etrafı çekmiş yazmış sosyalleşmişbi baktım aniden bebek belirdi resimlerde oda 40 ı çıkınca helal olsun dedim darısı başıma
Bende lekelenme hiç olmadı doktora da daha gidemedim. Yarın 8 saatlik otobüs yolculuğu yapacağım sağ salim gideriz inşallahLekelenme olan arkadaşlar yolculukla ilgili bir şey dedi mi doktorunuz
Benim yapıldı negatif çıktı canım pozitif olunca ne yapılıyor acaba hiç bilmiyorumToksoplazma testlerinizi yaptınız mı benim pozitif çıktı tekrar edeceğiz ben ne yapayım bilmiyorum artık lütfen yapanlar test sonuçlarını yazsın