2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
25 Kasım son adet tarihim normalde 7+4 üm ama ultrasonda 6+2 filandı, böyle çıkan var mı ulyrasonda
Ben varım canım bir haftadır içim içimi yiyor boş gebelik mi diye. Bugün itibariyle 8. haftada girdim. geçen hafta gittiğimde 5+5 çıktı ultrasonda Yarın randevum var o zaman kesin belli olacak artık.

Ben varım canım bir haftadır içim içimi yiyor boş gebelik mi diye. Bugün itibariyle 8. haftada girdim. geçen hafta gittiğimde 5+5 çıktı ultrasonda Yarın randevum var o zaman kesin belli olacak artık.
Herhangi bir kanamam mide buluntısı kusma vs de yok bu arada. Vücut atmaya çalışır deniliyor ama o da yok henüz. Kürtaj derse doktor diye ödüm kopuyor.

Seninde küçük bebişin var o zaman emziriyorum musun? Kızım 1 yaşında emiyor sürpriz oldu bize bu gebelik. Korkularım çok fazla 3evlada yetebilecek miyim nasıl olacak hiç bilmiyorum. Emzirmeyi ne zaman sonlandırmayı planlıyorsun?

Herhangi bir kanamam mide buluntısı kusma vs de yok bu arada. Vücut atmaya çalışır deniliyor ama o da yok henüz. Kürtaj derse doktor diye ödüm kopuyor.
Merhaba, benim de aynı durum oldu. 5+3 iken kontrole gittim dün kese 4.81 mm ve saglıklı degil dedi 2 doktor da beklicez dedi belki bi mucize olır dedi pek ümidim yok kese var ama gelişmemiş sanırım muhtemelen kendiliğinden düşer ya da kürtaj dediler cok üzüldüm

Günaydın kızlar ben bugün gittim doktora kalp atışını duyduk çok şükür her şey normal 6+1 dedi ama ben 6+4 dedim bir sorun yok dedi ama 12. haftada görüşelim dedi. şimdi 6 hafta nasıl geçecek.
Benim doktor muayenemde sata göre 4+5 ti ultrason cihazı 5+2 ölçtü. Ölçüm yaparken de doktor bu veriler tam olarak doğru olmayabilir diye önceden de söyledi.

Kızlar ölçülere takılmayın cihaz doktor ve bakılma şekli önemli vajinal mi karindan mi.
Ben çalıştığım hastanede radyologa baktırmıştım 6+4 dedi hattaburaya da yazmıştım beklediğimden küçük diye ama ertesi gün kendi doktoruma gittik vajinal baktı tam olması gerektiği gibi 7+2 çıkti

Günaydın kızlar ben bugün gittim doktora kalp atışını duyduk çok şükür her şey normal 6+1 dedi ama ben 6+4 dedim bir sorun yok dedi ama 12. haftada görüşelim dedi. şimdi 6 hafta nasıl geçecek.
Hayırlı olsun kuzum darısı bize inşallah. Bu arada 6 hafta çok uzun değilmi ya

selam kızlar bende bugün muayeneye gittim çok şükür bebeği de gördük kalp atışını da duyduk geçen hafta sadece keseyi görmüştüm o kadar rahatladım ki en zoru buydu bence hem bebeği görmek hem kalp atışını duymak acayip rahatlattı beni benim tüp bebek 5.gün embriyosu normal sata göre 6+4 ken 6+2 dedi dr ama bu fark hiç önemli değil transfer tarihiyle uyumlu Sonbahardagel canım sıra sende yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

evet doğru benim bi de ters rahim karından bile zor görünüyor devlet Hastanesi'nde görünmüyor bile direk vajinal bakmıştı, ama özeldeki dr un cihazından kaynaklı sanırım onda daha iyi görünüyor ama oda zorlanıyor görmekte ona rağmen vajinal bakmadı hiç

Canımmm çok sevindim senin adına inan. inşallah yarın hayırlı haberlerle gelicem bende dualarınızı eksik etmeyin

bende gittim bugün 6+2 dedi, benim ilaçlardan dolayı haftaya tekrar çağırdı, hiç sorun yokmuş zaten canınızı sıkmayın 6 hafta da geçecek

10 gün içinde 3 kez usg de farklı günlerde kese 5 haftalık görünüyordu. Hayırlısın dilemekten başka elimizden bişey gelmiyor. Yarın doktordan çıkınca son durumu yazarım. Duaya ihtiyacım var. İnşallah mutlu haberler alırım.

Selamlar Bize tavsiyeleriniz neler olur? O dönem doğan bebekler için.. Yani daha herkesim çok yeni alışveriş yapan yoktur ama uzun kol kısa kol ince kalın ilk zamanlar için ne tarz almalıyız sizce :) eylül çok garip hem sıcak oluyor hem mnü hemen kış.

Ayy çok sevindim senin adına kuzum. Darısı başımıza. Ben de dün hafif pembe leke var diye acele gittim doktora. Ama doğuma giriyordu bana hemen hızlıca baktı leke var diyince. Bebeği gördük ❤ Çok tatlı çok sıcak bir his. Ama o kadar hızlı baktı ki doktor amacı kanamaya bakmaktı. Birşey görünmedi çok şükür. Kalp atışına haftaya gel dedi. perşembe gideceğim inş duyarız minişi

2021 eylül anası olarak diyim önü düğmeli pijama götürün üstten giymeli bir zor oluyor. rahat yürümeye bir terlik süslü püslü almayın normal rahat alın hemen yürütüyorlar. peçete ıslak mendil yelek falan alın toka tarak. ayağınızı sıcak tutmanız gerekiyor çorap kolonya

bebek için çift zıbın çift hastane çıkışı havlu ağız mendili yatırtıkları yere sermek için battaniye çocuk bezi çorap ( lazım olurmu bilmiyorum benim çocuk doğduğunda burnu kapalıydı bana burun açmak için pompa aldırttılar). sütüm hemen gelmedi sarılık olma riski vardı mama aldık şırıngayla verdik mamayı kundağını alın evinize götürmek için pusetiniz falan aslında çokta birşey almanıza gerek yok yanınıza :)) 1 gün sonra hemen çıkıyorsunuz ben normal doğum yapacakken 10 cm kadar sancısını çektim çektim doğum kanalına inmediğinden kalbi yavaşladı sezeryan oldum :)) iki konudada az bilgiliyim diyelim aklınıza takılan birşey olursa yazarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…