2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
birde demeyi unuttum hastanede fazla kalın giydirmeyin anında ateşi yükseliyor eve getirdiğinizde aşırı sarar kundaklarsanız çocuk isilik oluyor her tarafı kırmızı kırmızı atıyor öyle çokta kalın giydirmenize gerek olmuyor ama dersenizki zıbını uzunmu alayım kısamı uzun kollu alın çokta küçük kıyafetler almayın anında bir büyüyorlar 40lı kıyafetler az olsun 1 aylıkken 3 aylık kıyafet giyiyorlar 3 ayken 6 ay. 6 aya geldimi 1 yaş 2 yaş kıyafetlleri oluyor kıyafet konusunda acele etmeyin derim asla bez stoklamayın. benim bebeğime sleepy aşırı pişik yaptı çok bez değiştirebilirsiniz yani

çok teşekkür ederim, mükemmel bir duygu gerçekten umarım bekleyen herkese nasip olur, benimde kahverengi lekelenmem oldu dün bugün bişey yoktu muayenede bişey görünmedi çok şükür 12.haftaya kadar bu tarz kanama ve lekelenmeler olabiliyor rabbim beterinden korusun

Selam biz 1 eylül doğumluyuz ve izmirdeyiz o yüzden hastane için yenidoğan takım ve iki takımda yedek koydum. Penye bebek battaniyesi ve bir adet müslin battaniye koydum. Kalın bir şey koymadım çünkü çok sıcaktı. Kendim için (normal doğum diye gidip sezaryen oldum) iki takım pijama koymuştum. Biri elbise sabahlık emzirme yeri olan diğeri altı pijama üstü kısa kollu fermuarlı emzirmek için. Sezaryen olunca elbise çok büyük rahatlık hep onu giydim bir gün kaldık zaten. Bebek içinde sadece tek takım kullandık biz kusmadı ya da çiş kaka yapmadı üstüne zaten fazla bir şey koymamıştım açıkcası. Mochi falan koydumda sütüm gelmedi boşuna yani kimseninde mochi kullancsk kadar gelmez o an boşuna koymayın. Avent kalkan koydum onuda kullanmadım. Bebeğe emzik koydum ama 1 aya kadar asla vermedik zaten oda gereksiz koymayın. Biberon koymayın. Şırıngayla besliyor ebeler gelip. Mama hastaneden veriyorlar. Depent bildiğin kurtarıcı kesinlikle alın aldırın genel bebek alışverişi içinde uzun kollu zıbın bol bol kısa kollu zıbın aldık biz. Doğdu zaten çıplak yatırdık hep kısa kollu zıbın ayağına çorap klima açık hiçbir şey olmuyor merak etmeyin

Bilgiler için teşekkür ederiz. Bunlar için daha erken bize tabi de insan heycanlı oluyor bir yandan hep bakıyorum ben :)) tecrübeli görmüşken soralım dedim. Size daha çook sorarız

Ayy teşekkür ederiz bilgiler için. Daha erken qma olsun tecrübeli bulunca soracaksın ) bakalım zaman yaklaşınca yine sorarıx herhalde:)

Hayırlı olsun kuzum darısı bize inşallah. Bu arada 6 hafta çok uzun değilmi ya
canım banada çok uzun geldi doktor arkadaşım 12. hafta görüşelim dedi. çıktıktan sonra eşim biraz dellendi ben 6 hafta çocuğumu görmeyecek miyim falan filan hemen oracıkta plan yaptım sıkma canını başka doktorada gideriz :))

Bilgiler için teşekkür ederiz. Bunlar için daha erken bize tabi de insan heycanlı oluyor bir yandan hep bakıyorum ben :)) tecrübeli görmüşken soralım dedim. Size daha çook sorarız
ayy 2023 eylül annesiyim buralardayım hep herzaman

Hayırlısı olsun benimde şuan 5+1 daha hiç muayneye gitmedim 26 sında gidicem bende bende 6 hafta olucam o zmn bnde görürüm inş ya
Benimde tüp bebek kese kalp görene kadar aşırı endişeliyim pek bi belirtimde kalmadı umarım herşey yolundadır

ultrason fotoğrafımı instagramda paylaşmak istiyorum ama annem ayıp paylaşma diyo ayıpmı bu

Bende internetten bakmıştım bazı dip balıkların tüketilmesi sakıncalıymış.onların dışında hamsi istavrit mezgit sardalya somon palamut alabalık yenebilir diye okumuştum
Öğlen yemeğine çıktı yemekle yememek arasında kaldım az atıştırdım zaten mide fazla almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…