2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
25 Kasım son adet tarihim normalde 7+4 üm ama ultrasonda 6+2 filandı, böyle çıkan var mı ulyrasonda

Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım tüm mesajlarınızı okumaya çalıştım. Bence çok faydalı bir grup burası. Benimde sizlere bir kaç sorum var. 5+4deyim 2 gün önce doktora gittim karnımdan baktı keseyi göremedi beta hcg testimi doktora gitmeden 2 gün önce yaptırmıştım 636 çıkmıştı. Doktorda henüz değerlerin keseyi görebileceğimüz kadar yüksek değil dedi. 10 gün sonra gel vajinal ultrason ile görürüz dedi. Sizce bir terslik var mı görür müyüz keseyi? Ayrıca sürekli adet olacakmışım gibi kasık ağrım var ama kanamam yok doktor normal olduğunu söyledi sizde durumlar nasıl?

Ama geç döllenme adet düzensizliği olanlarda olurmuş, benim öyle bi durum yok, sen kalp atışını ne zaman duydun
Benim genelde adetlerim düzenlidir çok nadir gecikir hatta geçen sene tam aralık ayında gecikmişti korunduğum için şüphelenmemiştim tabi doktorum zaman zaman döngünün değişebileceğini söyledi beslenme düzeni dış etkenler bile etkileyebilir dedi ben zaten 2 aydır diyet yapıyordum o yüzden hiç kafamı kurcalamıyorum Salı günü gideceğim kalp atışı için geçen Salı keseyi gördüm

Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım tüm mesajlarınızı okumaya çalıştım. Bence çok faydalı bir grup burası. Benimde sizlere bir kaç sorum var. 5+4deyim 2 gün önce doktora gittim karnımdan baktı keseyi göremedi beta hcg testimi doktora gitmeden 2 gün önce yaptırmıştım 636 çıkmıştı. Doktorda henüz değerlerin keseyi görebileceğimüz kadar yüksek değil dedi. 10 gün sonra gel vajinal ultrason ile görürüz dedi. Sizce bir terslik var mı görür müyüz keseyi? Ayrıca sürekli adet olacakmışım gibi kasık ağrım var ama kanamam yok doktor normal olduğunu söyledi sizde durumlar nasıl?
2 günde bir beta değerin 2 katı arttıysa bir problem yoktur bence doktorun da 10 gün sonra görüleceğini söylemiş bence pozitif olalım 😊

Kızlar günaydın bir soru da ben soracağım vücut sıcaklığınız yine yüksek mi seyrediyor acaba ben normalde sıcak olmam ama garip bir sıcaklık var bu normal mi üşüyorum ama vücut sıcak anlamadım bişey :olamaz:
Ben yanıyorum vücudum çok sıcak oluyır

Kızlar merhaba bugün benim de 5+3 ve randevum vardı. Maalesef doktor sağlıklı olmayabilir dedi. Kese var ama haftası ile uyumlu değil 4.81 mm 🥺 çok üzüldüm kanama ağrı sızı da yok bekleyelim dedi 2 doktora da gittim. Dış gebelik ihtimali olamaz degil mi kese gözüktüğü için? Bekleyelim yoksa kürtaj dediler. Çok üzüldüm ama Allah’tan hayırlısını diliyorum yapacak bir şey yok😞

Merhaba Adetim 13 gün damla damla olunca doktor duphaston verdi 10 gün kullanmamı söyledi 2 gün kullandım ve kanamam çok arttı diye hapı içmeyi bıraktım doğrumu yaptın yanlışmı bilmiyorum bilgisi olan var mı kullanmaya devam mı etmeliydim ?

Kanama olmayan agrilar kesenin ve rahmin buyudugu icin normal canim benim 1500 beta hcg lerde kese gözüküyor bence 10 gun sonra gittiğinde vajinal ultrasona gerek kalmadan karinda gözükür

Benim 2750 hcg değeriyle görememişti keseyi doktor. Yani hiçbir terslik yok 6. Haftada kese 8. De bebek gözükür ama bebek bazen 7 de de görünebilir.

Kendi doktorum da baktı kese yok kimyasal büyük ihtimalle.dwdi kan verdim 3 buçukta çıkacak yoğun ve ağrılı bir kanamam var buda olmadı:KK43: çok kötüyüm
Çok geçmiş olsun canım. bebek eğer sağlıklı değilse kendini atmaya çalışırmış düşükler genelde bu nedenle olurmuş. Seninde hakkında hayırlısı bu demekki canım . Ben de dahil bir çoğumuzun kanaması var herkesin hakkında en hayırlı olan ne ise o olur inşallah 🙏

Çok üzgünüm ilk kez yaşıyorum kimyasali yani tum hevesim kirildi yine kursagim da kaldi sevincim uzun bir sure ara vericem çocuk işine vücudum da kafam da dinlensin
2 kimyasal geçirdim bende, hemen sonraki ay'a sağlıklı gebelik ihtimali çok yüksek oluyormuş, zaten vücut sağlıksız gebeliği sonlandırıyormuş, teselli olur'mu bilmem arkadaşım ama iyi tarafından düşün istedim ❤️

4+5 te ultrasondan kese göründü benim de. 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. 1 Şubat oluyor yani. 28 Ocakta gitsem duyulur mu acaba 🤔

X