- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Benimde iki kat iki kat öğrendim ama 4200 de ilk öğrendim reglimden 4 gün sonraCanım ben bugün 5+4 üm bana beş haftalık oluyor debe
Canım Allah sana da güç kuvvet versinKızlar ben normalde hiç duygusal biri değilim. Daha önce iki dusugum olduğu icin de biraz tedirgin geciyor süreç ailemden uzaktayım eşim de başka bir şehirde yanı yalnızım. Burayı okumak burada yazmak bana cok iyi geliyor hepinize şimdiden teşekkür ediyorum instgramda yarım saattir bebek doğum videoları izliyorum ağlamaktan helak oldum allahim bizlere de o mutluluk gözyaşlarını nasip etsin insalllah isteyen her kim varsa
Kursa gidiyorum çalışıyorum haftaici falan ama yine de değişik duygu değişimlerim varCanım Allah sana da güç kuvvet versinevet yalnızlık zor ama bebişin için güçlü olacaksın bir hobi edin kendine kafa dağıtırsin ben makrome yapiyorum çok iyi geliyor resmen terapi evet ben de buraya yazınca cevap alınca çok rahatlıyorum iyi kötü birşeyler duymak insana iyi geliyor
Ben de çalışıyorum spor eğitmeniyim kendi işim ama işte benim belirsiz durumlardan dolayı 1 hafta ara verdim makromeye sardım heheheKursa gidiyorum çalışıyorum haftaici falan ama yine de değişik duygu değişimlerim varamin cümlemize inşallah cok teşekkür ediyorum
Ya spor eğitmeni mi cok havalı reformer a gidiyordum hamile olduğumu öğrendiğimde hemen bıraktım 4. 5. Aydan sonra devam ederim sanırım nasip olursa .Ben de çalışıyorum spor eğitmeniyim kendi işim ama işte benim belirsiz durumlardan dolayı 1 hafta ara verdim makromeye sardım heheheduygu değişimim benim gebeliğimi öğrendiğimden beri hiç olmamıştı hatta yazılanlari okuyup Allah Allah ben mi duygusuzum acaba diyordum ha bir de Balık burcu olmama rağmen ama bugün sabah arkadaşım çok normal birşey söyledi hemen gözlerim doldu mesela anlam veremedim sanırım bana da geliyorlar
Hahaha amiinn edilecek en güzel dua bu sanırımYa spor eğitmeni mi cok havalı reformer a gidiyordum hamile olduğumu öğrendiğimde hemen bıraktım 4. 5. Aydan sonra devam ederim sanırım nasip olursa .
Yavaş yavaş dalgalanmalar başlıyor Allah ailemizin ve arkadaşlarımızın yardımcısı olsun
Benim ilk gebeliğim ikizdi kese şekil bozukluğu vardı kanamam geldi kurtaj oldum diğer gebeliğimde 3. Ay cinsiyet için gitmiştik kalbinin durduğunu öğrendik Ağustos ayında. 3 ay korunduk tüm genetik testleri vs yaptırdık bir sorun çıkmadı izmirde yaşıyorum israel aruh a gidiyoruz bi korunmayı bırakın dedi ilk aydan hamile kaldım ama tedirginim iğne falan verin dedim hiç pıhtılaşman yok kanama yapar dedi bekliyorum iste çaresizHahaha amiinn edilecek en güzel dua bu sanırım4. Aydan sonra eğer gebelikte Allah esirgesin herhangi bir risk yok ise reformera değil de hamile pilatesine gidebilirsin soğuma kadar inanılmaz faydasını görürsün bu arada senin sürecin neden tedirgin geçiyor ?
Anladım canım evet kayıplar yaşayınca tedirgin olman çok çok normal ama tabiki kendini fazla strese sokup da bebişine de yansıtma inşallah sağlıcakla kucağına alırsın sendeBenim ilk gebeliğim ikizdi kese şekil bozukluğu vardı kanamam geldi kurtaj oldum diğer gebeliğimde 3. Ay cinsiyet için gitmiştik kalbinin durduğunu öğrendik Ağustos ayında. 3 ay korunduk tüm genetik testleri vs yaptırdık bir sorun çıkmadı izmirde yaşıyorum israel aruh a gidiyoruz bi korunmayı bırakın dedi ilk aydan hamile kaldım ama tedirginim iğne falan verin dedim hiç pıhtılaşman yok kanama yapar dedi bekliyorum iste çaresiz
Umarım cok teşekkür ediyorumAnladım canım evet kayıplar yaşayınca tedirgin olman çok çok normal ama tabiki kendini fazla strese sokup da bebişine de yansıtma inşallah sağlıcakla kucağına alırsın sende
Canım benim üzme kendini İnşallah yerleşme kanamasıdır devamı gelicek mi miktarı falan resmini çek kıyasla takip et.kan sulandırıcı alıyormuusn? Allahım yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKızlar yarım saat önce peçeteye kan geldi hemen doktoru aradım progesteron verdi 8 saatte bir iç dedi bu dönemlerde normal üzülme dedi ama nafile ağla ağla delirdim tabi kesilmezse yarın tekrar bakacak hakkımda hayırlısı olsun dualarınızı bekliyorum
Ne olur kendini harap etmeKızlar yarım saat önce peçeteye kan geldi hemen doktoru aradım progesteron verdi 8 saatte bir iç dedi bu dönemlerde normal üzülme dedi ama nafile ağla ağla delirdim tabi kesilmezse yarın tekrar bakacak hakkımda hayırlısı olsun dualarınızı bekliyorum
Canım benim üzme kendini İnşallah yerleşme kanamasıdır devamı gelicek mi miktarı falan resmini çek kıyasla takip et.kan sulandırıcı alıyormuusn? Allahım yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sağolun kızlar şimdilik başka gelmedi daha bakalım daha sakinleştim ağladım uyumuşum ilacı da içtim içmeye devam bakalım kan sulandırıcı içmiyorum canımNe olur kendini harap etmebenim bildiğin 2 ped kadar kanamam oldu ben de progesteron + kan sulandırıcı iğne kullaniyorum şimdi hala peçeteye silince pembe geliyor ama bak bana tutundu miniğim. Lütfen üzme kendini şu dönemler en hassas süreçler biliyorum düşünmemek imkansız ama en azından iyi düşün iyiyi çağır
Canım benim de 4 haftalıkta tam tuvaletim yaptıktan sonra peçeteye bulaşan çok az miktarda kanamam oldu. Doktorum bana da coraspin ilacını bıraktırdı bi daha olmadı kan değerlerim de ondan sonra iki katında artmaya devam etti bi sorun olmadı şimdiye kadar çok şükürSağolun kızlar şimdilik başka gelmedi daha bakalım daha sakinleştim ağladım uyumuşum ilacı da içtim içmeye devam bakalım kan sulandırıcı içmiyorum canım
Bende. Çok kötüyüm bişey yiyemiyorum kaç kere öğürdüm bugünn bulantı hapı fayda etmediHanımlar bulantı ile nasıl başa çıkıyorsunuz 5+5 deyim bu sabah ciğerlerimi bıraktım üşüyorum kemiklerim acıyor açlıktan yorgun düştüm ne yesem çıkarıyorum. Kendimi dert etmiyorum ama mercimeğim beslenemiyor diye çok kötüyüm
Bence gayet normalKızlar merhaba bişey soracağım 11 ocakta ölçtürdüm 23 tü bugün akşam ölçtürdüğümde ise 164 çıktı normal mi düşük mü beni aydınlatır mısınız çünkü az geldi bana doktora henüz gidemedim randevular dolu yardımcı olursanız sevinirim