- 14 Ocak 2017
- 103
- 203
- 36
Kuzum Allah yardimciniz olsun zaten ekonomi diye birşey kalmadı zar zor geciniliyo bu şartlarda gerçekten çok zor ne diyim bilemedimMalesef kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum Allah yardimciniz olsun zaten ekonomi diye birşey kalmadı zar zor geciniliyo bu şartlarda gerçekten çok zor ne diyim bilemedimMalesef kuzum
İyi gelir mi diyorsun yutmadan gargara yaparımKaradut şurubu al canım çalkala ağzını. Tukur yutulabilir ama doktoruna sormadan yutma
Çok mantıklı dusunmussun canım gayette uyguna gelmiş olur benim doktorum en son gittiğimde ocak öncesinde 1000 tl somdi kesin 1300 yapmıştır acaba doğum paketi var mıdır gittiğim yer klinik hastahane değil anlaşmalı hastahane de dogumlarinj yaptırıyor bizzat doktora mı sormam lazım bu durumuKızlar doğumu özelde mi düşünüyorsunuz muayne fiyatlarınız nedir ben 615 ödüyorum deli para ya hamile oluncada sigorta pek iyi fiyat veemiyor bu nedenle hastaneden doğum paketi sordum 17.250 anlaştık herşey pakete dahil. Allah göstermesin gebelik sonlanırsa yapılan işlem ücretleri düşülür kalan paranız iade edlir dedi. Mantıklı geldi yoksa altından kalkamayız bu fiyatların Rabbim yardımcımız olsun sağlıklı gebelikler yaşayalım inşallah
Benimde bugün 5+0 ufak ufak içim nukanmaya başladı çok hafif o değilde ben ishal oldum öncesinde kabizdim gebe kalır kalmaz ishale döndü deli gibi çişim ve gazim geliyor yoruldum lavaboya gitmektenGünaydın canlar nasılsınız bugün 5+5 ve ben açık havada yürürken işe giderken midem bulandı ilk öğürmeyi yaşadım gözlerimden yaş aktı. başladık valla Rabbim yardımcımız olsun
Masallah cok sukur yeniden aramıza hosgeldin mucize bebisHANIMLAR MERHABA YİNE BEN yine size kendimi hatırlatayım ben elendim yazmıştım kanamam olmuştu doktor kimyasal dedi bundan 4 gün öncesine kadar ben ilaçları iğneleri kesmiş adeti bekliyordum ama bir yanlışlık olduğunu hissettim kan da durdu leke de durdu ve hiç bir yerimde ağrı yoktu benim değerim 140dan kanamayla beraber 73e düşmüştü doktor o yüzden kimyasal dedi 2 gün sonra tekrar test verdim 218e yükselmişti eyvah dedim kesin dış gebelik veya adet gelmedigi için ters birşeyler oluyor ama hiç gebeliğin devam edebileceğini düşünmedim doktorumu aradım hemen ilaçlara ignelere tekrar başla ve 2 gün sonra kan ver hemen bana gel dedi 2 gün sonra yani bugün tekrar test verdim 445 çıktı doktora gittim çok şaşırdım bir de ultrasonda bakalim dedi baktı rahim kalinligi çok iyi herhangi bir adet belirtisi ya da rahim duvari incelmesi yok çok şaşkınım gebeliğin devam ediyor dedi ve biz şok haftaya cumaya gel keseni görelim dedi sanırım tekrar aranıza geldim vallahi hangi duygu durumuna girecegimi şaşırdım ne sevinebildik ne üzülebildik doktor normalde evet değerin sonradan artması görülür ama seninki gibi 2 katı artmaz grafik olarak çok yavaş ilerler ve sağlıksız olur ama senin değerin o kadar kanamadan sonra çok iyi artmış dedi herhangi bir yorumu olan var mı biz artık ne diyeceğimizi ne yapacağımızi şaşırdık vallahi
Yeniden hoş geldinnnn canm :) ne demiştik allahtan ümit kesilmez yer gök dua üzerineHANIMLAR MERHABA YİNE BEN yine size kendimi hatırlatayım ben elendim yazmıştım kanamam olmuştu doktor kimyasal dedi bundan 4 gün öncesine kadar ben ilaçları iğneleri kesmiş adeti bekliyordum ama bir yanlışlık olduğunu hissettim kan da durdu leke de durdu ve hiç bir yerimde ağrı yoktu benim değerim 140dan kanamayla beraber 73e düşmüştü doktor o yüzden kimyasal dedi 2 gün sonra tekrar test verdim 218e yükselmişti eyvah dedim kesin dış gebelik veya adet gelmedigi için ters birşeyler oluyor ama hiç gebeliğin devam edebileceğini düşünmedim doktorumu aradım hemen ilaçlara ignelere tekrar başla ve 2 gün sonra kan ver hemen bana gel dedi 2 gün sonra yani bugün tekrar test verdim 445 çıktı doktora gittim çok şaşırdım bir de ultrasonda bakalim dedi baktı rahim kalinligi çok iyi herhangi bir adet belirtisi ya da rahim duvari incelmesi yok çok şaşkınım gebeliğin devam ediyor dedi ve biz şok haftaya cumaya gel keseni görelim dedi sanırım tekrar aranıza geldim vallahi hangi duygu durumuna girecegimi şaşırdım ne sevinebildik ne üzülebildik doktor normalde evet değerin sonradan artması görülür ama seninki gibi 2 katı artmaz grafik olarak çok yavaş ilerler ve sağlıksız olur ama senin değerin o kadar kanamadan sonra çok iyi artmış dedi herhangi bir yorumu olan var mı biz artık ne diyeceğimizi ne yapacağımızi şaşırdık vallahi
Çok teşekkürler hala inanamıyorum inşallah saglikli ilerler bakalımMasallah cok sukur yeniden aramıza hosgeldin mucize bebis
Hoş buldum Gerçekten öyleymiş canım Allah ol deyince hiç bir şey engel olamıyor yaşamış görmüş oldumYeniden hoş geldinnnn canm :) ne demiştik allahtan ümit kesilmez yer gök dua üzerine
Ay okadar sevindim ki şükürler olsun. Bir şey yazamamıştım size insan ne diyeceğini bilmiyor benim de basıma gelmişti dusuk hiç bir teselli de iyi gelmiyor diye. Ama topigimizin mucize bebeği sizinki olur umarım sağlıkla ilerlesin insallahHANIMLAR MERHABA YİNE BEN yine size kendimi hatırlatayım ben elendim yazmıştım kanamam olmuştu doktor kimyasal dedi bundan 4 gün öncesine kadar ben ilaçları iğneleri kesmiş adeti bekliyordum ama bir yanlışlık olduğunu hissettim kan da durdu leke de durdu ve hiç bir yerimde ağrı yoktu benim değerim 140dan kanamayla beraber 73e düşmüştü doktor o yüzden kimyasal dedi 2 gün sonra tekrar test verdim 218e yükselmişti eyvah dedim kesin dış gebelik veya adet gelmedigi için ters birşeyler oluyor ama hiç gebeliğin devam edebileceğini düşünmedim doktorumu aradım hemen ilaçlara ignelere tekrar başla ve 2 gün sonra kan ver hemen bana gel dedi 2 gün sonra yani bugün tekrar test verdim 445 çıktı doktora gittim çok şaşırdım bir de ultrasonda bakalim dedi baktı rahim kalinligi çok iyi herhangi bir adet belirtisi ya da rahim duvari incelmesi yok çok şaşkınım gebeliğin devam ediyor dedi ve biz şok haftaya cumaya gel keseni görelim dedi sanırım tekrar aranıza geldim vallahi hangi duygu durumuna girecegimi şaşırdım ne sevinebildik ne üzülebildik doktor normalde evet değerin sonradan artması görülür ama seninki gibi 2 katı artmaz grafik olarak çok yavaş ilerler ve sağlıksız olur ama senin değerin o kadar kanamadan sonra çok iyi artmış dedi herhangi bir yorumu olan var mı biz artık ne diyeceğimizi ne yapacağımızi şaşırdık vallahi
Özel muayenehanemi gittiğin yer sor istersen doktorunaÇok mantıklı dusunmussun canım gayette uyguna gelmiş olur benim doktorum en son gittiğimde ocak öncesinde 1000 tl somdi kesin 1300 yapmıştır acaba doğum paketi var mıdır gittiğim yer klinik hastahane değil anlaşmalı hastahane de dogumlarinj yaptırıyor bizzat doktora mı sormam lazım bu durumu
Tamam canimÖzel muayenehanemi gittiğin yer sor istersen doktoruna
Canım ben bugün 5+4 üm bana beş haftalık oluyor dediCanım keseyi de embriyoyu da kaç haftalıkken gördün şimdi, bir de son kan değerin kaçtı acaba sorabilir miyim ?
canım benim değerim ikiye değil hep dörde katladı. Bat bir kala 200 ile başladım 800 ve 6000 diye devam ettiHayırlı olsun bende 5+4 de kese ve yolksac gördüm dedi haftaya gel embriyo görelim dedi benimde değer çok yüksek aklım hala orda banada aynılarını söyledi tek kese var ama ilerleyen günlerde bakarız embriyo bir mi ikimi diye dedi. Sizin değerler nasıl çıkmıştı acaba
Canım ben en son Salı yaptım 6388 gibi bişeydiCanım keseyi de embriyoyu da kaç haftalıkken gördün şimdi, bir de son kan değerin kaçtı acaba sorabilir miyim ?
Yaa çok teşekkür ederim duygulandım okurken inşallah öyle olurAy okadar sevindim ki şükürler olsun. Bir şey yazamamıştım size insan ne diyeceğini bilmiyor benim de basıma gelmişti dusuk hiç bir teselli de iyi gelmiyor diye. Ama topigimizin mucize bebeği sizinki olur umarım sağlıkla ilerlesin insallah
Gözün aydın kuzum maşallah diyelim sağlıkla ilerlesin inşallahHANIMLAR MERHABA YİNE BEN yine size kendimi hatırlatayım ben elendim yazmıştım kanamam olmuştu doktor kimyasal dedi bundan 4 gün öncesine kadar ben ilaçları iğneleri kesmiş adeti bekliyordum ama bir yanlışlık olduğunu hissettim kan da durdu leke de durdu ve hiç bir yerimde ağrı yoktu benim değerim 140dan kanamayla beraber 73e düşmüştü doktor o yüzden kimyasal dedi 2 gün sonra tekrar test verdim 218e yükselmişti eyvah dedim kesin dış gebelik veya adet gelmedigi için ters birşeyler oluyor ama hiç gebeliğin devam edebileceğini düşünmedim doktorumu aradım hemen ilaçlara ignelere tekrar başla ve 2 gün sonra kan ver hemen bana gel dedi 2 gün sonra yani bugün tekrar test verdim 445 çıktı doktora gittim çok şaşırdım bir de ultrasonda bakalim dedi baktı rahim kalinligi çok iyi herhangi bir adet belirtisi ya da rahim duvari incelmesi yok çok şaşkınım gebeliğin devam ediyor dedi ve biz şok haftaya cumaya gel keseni görelim dedi sanırım tekrar aranıza geldim vallahi hangi duygu durumuna girecegimi şaşırdım ne sevinebildik ne üzülebildik doktor normalde evet değerin sonradan artması görülür ama seninki gibi 2 katı artmaz grafik olarak çok yavaş ilerler ve sağlıksız olur ama senin değerin o kadar kanamadan sonra çok iyi artmış dedi herhangi bir yorumu olan var mı biz artık ne diyeceğimizi ne yapacağımızi şaşırdık vallahi
Canım çok teşekkürler inşallahGözün aydın kuzum maşallah diyelim sağlıkla ilerlesin inşallah