2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benimde iki kat iki kat öğrendim ama 4200 de ilk öğrendim reglimden 4 gün sonra
Selam canım birşey danışmak istiyorum bende bugün hamile olduğumu öğrendim benimde regl geçeli 4 gün oldu ama hcg 61 çıktı ilk kan tastim neden böyle çıktı 😥 ve bilgisi olan arkadaşlar fikir verebilir mi?

Son düzenleme:
Kızlar merhaba bişey soracağım 11 ocakta ölçtürdüm 23 tü bugün akşam ölçtürdüğümde ise 164 çıktı normal mi düşük mü beni aydınlatır mısınız çünkü az geldi bana doktora henüz gidemedim randevular dolu yardımcı olursanız seviniri
Sonucunuz normal çıkmış iki günde bir ikiye katlandı gerekli

Selam canım birşey danışmak istiyorum bende bugün hamile olduğumu öğrendim benimde regl geçeli 4 gün oldu ama hcg 61 çıktı ilk kan tastim neden böyle çıktı 😥
Aslında kötü deil tedirgin olmayın sadece artışı takip edin iki günde bir ikiye katlandı lazım hayırlı olsun

Kızlar merhaba bişey soracağım 11 ocakta ölçtürdüm 23 tü bugün akşam ölçtürdüğümde ise 164 çıktı normal mi düşük mü beni aydınlatır mısınız çünkü az geldi bana doktora henüz gidemedim randevular dolu yardımcı olursanız sevinirim
Fazla fazla artmış gayet iyi artıyor bence 😍 sen de mi erken öğrendin

Evet canım benim çok çok erken başladı belirtiler ona rağmen geç yaptım testi çok teşekkür ederim biraz rahatladım🌷 bu süreç testten daha zormuş ☹️
Evet bilirim çok zor 🥲benim de kan pıhtılaşmam olduğu için erkenden öğrenmem gerekiyor o yüzden ben de çok erken öğrendim 10 gündür bekliyorum haftaya cumaya kadar yine bekliycem keseyi görmek için ben de beta hcg 11 le öğrendim

Evet bilirim çok zor 🥲benim de kan pıhtılaşmam olduğu için erkenden öğrenmem gerekiyor o yüzden ben de çok erken öğrendim 10 gündür bekliyorum haftaya cumaya kadar yine bekliycem keseyi görmek için ben de beta hcg 11 le öğrendim
Hayırlısı olsun inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın canım doktor bişey dedim pıhtılaşma konusunda yada nasıl bir tedbir alıyorsun Allah yardımcın olsun valla böyle beklemek daha zor geliyor inşallah kavuşcaz sağ salim 😍❤️ ilk bebiş mi olacak

Kızlar yarım saat önce peçeteye kan geldi hemen doktoru aradım progesteron verdi 8 saatte bir iç dedi bu dönemlerde normal üzülme dedi ama nafile ağla ağla delirdim tabi kesilmezse yarın tekrar bakacak hakkımda hayırlısı olsun dualarınızı bekliyorum
Benimde lekenmemerim oluyor canını sıkmayın dua edelim. Babişlere birşey olmaz Allah'ın izniyle 🤲❤️

Hayırlısı olsun inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın canım doktor bişey dedim pıhtılaşma konusunda yada nasıl bir tedbir alıyorsun Allah yardımcın olsun valla böyle beklemek daha zor geliyor inşallah kavuşcaz sağ salim 😍❤️ ilk bebiş mi olacak
Amin inşallah canım üçüncü hamileliğim ama ilk bebiş olacak Allah izin veririse 😍🙏 ben tüp bebek yaptıracağım zaman genetik test yaptırmıştım orda kan pıhtılaşmasi çıktı hamile kaldigim andan itibaren doğuma kadar doğumdan sonra da 3 ay karından kan sulandırıcı iğne vurmam gerekiyor yani toplamda 365 tane iğne vurmam gerek 😂 olsun 5 yıldır istiyoruz sağlıklı gelsin de gerisine katlanılir Allah'ın izni ile 🥰 senin ilk bebiş mi senin hikayen ne 🤗

Selam canım birşey danışmak istiyorum bende bugün hamile olduğumu öğrendim benimde regl geçeli 4 gün oldu ama hcg 61 çıktı ilk kan tastim neden böyle çıktı 😥 ve bilgisi olan arkadaşlar fikir verebilir mi?
Bende canım adetim geçince 30 la öğrendim şuan 930 bir hafta geçti üstünden yükselir inşallah

Öyle valla bebiş için katlanılır ama Allah yardımcın olsun zor sınavlardan geçmişsin inşallah şeffatçin olur 2 melek Allah bir takım sınavlar veriyor hepimize bir şekilde inşallah geçeriz benim ilk hamilelik ama vajinismus sorunu vardı 1 yılda ancak yendim ve çocuk çok istiyorduk olmaz diye çok endişe ettim ama çok şükür

Öyle valla bebiş için katlanılır ama Allah yardımcın olsun zor sınavlardan geçmişsin inşallah şeffatçin olur 2 melek Allah bir takım sınavlar veriyor hepimize bir şekilde inşallah geçeriz benim ilk hamilelik ama vajinismus sorunu vardı 1 yılda ancak yendim ve çocuk çok istiyorduk olmaz diye çok endişe ettim ama çok şükür
Bende aynı valla vajinismus sorunuyla uğraştım bir sene ve sonunda bu ay hamile olduğumu öğrendim allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🙏

Aminnnn inşaallah 🙏 ne güzel bak senin de sınavın oymuş ve Allah mükâfatini vermiş devamını da getirsin sağlıkla kucağına al inşallah canım 😍

Kızlar ya benim de az önce tuvalette peçeteye pembe bir leke geldi. Kan mı emin de olamadım ama ne olcak başka. Çok hafif bir pembe. 5+4teyiz bugün.. Kan sulandırıcı filan hiç birşey kullanmıyorum ilk gebeliğim 😱😭😢😭😢

X