- 18 Kasım 2022
- 198
- 371
- 26
Selam canım birşey danışmak istiyorum bende bugün hamile olduğumu öğrendim benimde regl geçeli 4 gün oldu ama hcg 61 çıktı ilk kan tastim neden böyle çıktıBenimde iki kat iki kat öğrendim ama 4200 de ilk öğrendim reglimden 4 gün sonra
Sonucunuz normal çıkmış iki günde bir ikiye katlandı gerekliKızlar merhaba bişey soracağım 11 ocakta ölçtürdüm 23 tü bugün akşam ölçtürdüğümde ise 164 çıktı normal mi düşük mü beni aydınlatır mısınız çünkü az geldi bana doktora henüz gidemedim randevular dolu yardımcı olursanız seviniri
Aslında kötü deil tedirgin olmayın sadece artışı takip edin iki günde bir ikiye katlandı lazım hayırlı olsunSelam canım birşey danışmak istiyorum bende bugün hamile olduğumu öğrendim benimde regl geçeli 4 gün oldu ama hcg 61 çıktı ilk kan tastim neden böyle çıktı
Birkaç arkadaşta böyle dedi ama içim içimi yiyorAslında kötü deil tedirgin olmayın sadece artışı takip edin iki günde bir ikiye katlandı lazım hayırlı olsun
Teşekkürler canımSonucunuz normal çıkmış iki günde bir ikiye katlandı gerekli
Fazla fazla artmış gayet iyi artıyor benceKızlar merhaba bişey soracağım 11 ocakta ölçtürdüm 23 tü bugün akşam ölçtürdüğümde ise 164 çıktı normal mi düşük mü beni aydınlatır mısınız çünkü az geldi bana doktora henüz gidemedim randevular dolu yardımcı olursanız sevinirim
İnşallah hadi bakalım gelişmeleri buraya da yazınBen de bi ihtimal eylül annesi olucam. Adete 2 gün var bakalım kısmet:) Belirti de var ama alakasız ağrılar da var anlamadım.
Evet canım benim çok çok erken başladı belirtiler ona rağmen geç yaptım testi çok teşekkür ederim biraz rahatladımFazla fazla artmış gayet iyi artıyor bencesen de mi erken öğrendin
Evet bilirim çok zorEvet canım benim çok çok erken başladı belirtiler ona rağmen geç yaptım testi çok teşekkür ederim biraz rahatladımbu süreç testten daha zormuş
Hayırlısı olsun inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın canım doktor bişey dedim pıhtılaşma konusunda yada nasıl bir tedbir alıyorsun Allah yardımcın olsun valla böyle beklemek daha zor geliyor inşallah kavuşcaz sağ salimEvet bilirim çok zorbenim de kan pıhtılaşmam olduğu için erkenden öğrenmem gerekiyor o yüzden ben de çok erken öğrendim 10 gündür bekliyorum haftaya cumaya kadar yine bekliycem keseyi görmek için ben de beta hcg 11 le öğrendim
Benimde lekenmemerim oluyor canını sıkmayın dua edelim. Babişlere birşey olmaz Allah'ın izniyleKızlar yarım saat önce peçeteye kan geldi hemen doktoru aradım progesteron verdi 8 saatte bir iç dedi bu dönemlerde normal üzülme dedi ama nafile ağla ağla delirdim tabi kesilmezse yarın tekrar bakacak hakkımda hayırlısı olsun dualarınızı bekliyorum
Amin inşallah canım üçüncü hamileliğim ama ilk bebiş olacak Allah izin veririseHayırlısı olsun inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın canım doktor bişey dedim pıhtılaşma konusunda yada nasıl bir tedbir alıyorsun Allah yardımcın olsun valla böyle beklemek daha zor geliyor inşallah kavuşcaz sağ salimilk bebiş mi olacak
Bende canım adetim geçince 30 la öğrendim şuan 930 bir hafta geçti üstünden yükselir inşallahSelam canım birşey danışmak istiyorum bende bugün hamile olduğumu öğrendim benimde regl geçeli 4 gün oldu ama hcg 61 çıktı ilk kan tastim neden böyle çıktıve bilgisi olan arkadaşlar fikir verebilir mi?
Bende aynı valla vajinismus sorunuyla uğraştım bir sene ve sonunda bu ay hamile olduğumu öğrendim allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahÖyle valla bebiş için katlanılır ama Allah yardımcın olsun zor sınavlardan geçmişsin inşallah şeffatçin olur 2 melek Allah bir takım sınavlar veriyor hepimize bir şekilde inşallah geçeriz benim ilk hamilelik ama vajinismus sorunu vardı 1 yılda ancak yendim ve çocuk çok istiyorduk olmaz diye çok endişe ettim ama çok şükür
Aminnnn inşaallahÖyle valla bebiş için katlanılır ama Allah yardımcın olsun zor sınavlardan geçmişsin inşallah şeffatçin olur 2 melek Allah bir takım sınavlar veriyor hepimize bir şekilde inşallah geçeriz benim ilk hamilelik ama vajinismus sorunu vardı 1 yılda ancak yendim ve çocuk çok istiyorduk olmaz diye çok endişe ettim ama çok şükür
Amin canım inşallah o kadar sabrettik inşallah meyvesini yeriz sabrın sonu selamet inşallah Gönlümüzü ferah tutalım yeterBende aynı valla vajinismus sorunuyla uğraştım bir sene ve sonunda bu ay hamile olduğumu öğrendim allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah