Normal o zaman ateş ne bileyim henüz doktor kontrolüne gitmedim o yüzden tedirginim birazda boğaz ağrım öksürük var ilaç falan kullanamıyorum ateşte olunca biraz korktum teşekkürler cevabın için rahatladım birazDün akşam ayaklarım yanıyordu ateşler içinde
Gelinimiz 9 haftalık gebe idarar yolları enfeksiyonu oldu kadın doğum doktoru antibiyotik yazmış demekki gebelikte kullanılan bebeğe zararı olmayanda varÖyle mi muayeneye gittiğim de sorayım o zaman
İlaçlarda kategoriler var kızlar a kategorisi rahatlıkla kullanılır b yi de veriyorlar C yi doktor kararı ile cok mecburi ise d ve x i kesinlikle vermiyorlar.Gelinimiz 9 haftalık gebe idarar yolları enfeksiyonu oldu kadın doğum doktoru antibiyotik yazmış demekki gebelikte kullanılan bebeğe zararı olmayanda var
Benim doktorumun muayenesi 1300 lira kesin zam gelir eşim başka şehirde ben ay sonu tayin vericem daha hiçbir şey belli değil o yüzden anlaşamıyorum ben bence de paket satın almak cok mantıklı.Kızlar doğumu özelde mi düşünüyorsunuz muayne fiyatlarınız nedir ben 615 ödüyorum deli para ya hamile oluncada sigorta pek iyi fiyat veemiyor bu nedenle hastaneden doğum paketi sordum 17.250 anlaştık herşey pakete dahil. Allah göstermesin gebelik sonlanırsa yapılan işlem ücretleri düşülür kalan paranız iade edlir dedi. Mantıklı geldi yoksa altından kalkamayız bu fiyatların Rabbim yardımcımız olsun sağlıklı gebelikler yaşayalım inşallah
Ben medikalpark hastanesine gidiyorum 650 tl esim memur olduğundan indirimi var 570 tl ye geliyo ama hastanede paket oldugunu bilmiyordum ben hangi dr da doguracagima tam karar vermedigim icin ilkini begenmedim bu 2. Dr um eger karar kilarsam bunda bizde paket sorarizKızlar doğumu özelde mi düşünüyorsunuz muayne fiyatlarınız nedir ben 615 ödüyorum deli para ya hamile oluncada sigorta pek iyi fiyat veemiyor bu nedenle hastaneden doğum paketi sordum 17.250 anlaştık herşey pakete dahil. Allah göstermesin gebelik sonlanırsa yapılan işlem ücretleri düşülür kalan paranız iade edlir dedi. Mantıklı geldi yoksa altından kalkamayız bu fiyatların Rabbim yardımcımız olsun sağlıklı gebelikler yaşayalım inşallah
Offf senin daha pahalıymış cidden Allah yardımcımız olsun sonu mutluluğa varsın da inşallah ben bide genetik de yapcamBenim doktorumun muayenesi 1300 lira kesin zam gelir eşim başka şehirde ben ay sonu tayin vericem daha hiçbir şey belli değil o yüzden anlaşamıyorum ben bence de paket satın almak cok mantıklı.
Fetal dna testi diyorsan onu ben de yaptırmak istiyorum fiyatları pahali biraz ama içimiz rahat olsunOfff senin daha pahalıymış cidden Allah yardımcımız olsun sonu mutluluğa varsın da inşallah ben bide genetik de yapcam
5000 e anlaştım inşallah o günleri görürsem yaptırmayı düşünüyorumFetal dna testi diyorsan onu ben de yaptırmak istiyorum fiyatları pahali biraz ama içimiz rahat olsun
Insallah o günleri görelim5000 e anlaştım inşallah o günleri görürsem yaptırmayı düşünüyorum
Ben bilgilerimi yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım. Ekler misin rica etsem.Merhaba Tatlı 2023 Eylül Anne Adayları:
İnşallah hepimiz sağlıkla bu sürecimizi geçirelim sağlıkla huzurla bebişlerimize kavuşalım.
Her birimiz sağlıkla doğuma girelim, yavrularımızı sevgiyle büyütelim, birbirimizin tecrübelerinden yararlanalim.
Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Herkese hayırlı uğurlu olsun
Tablodaki bilgilerinizi beni etiketleyin yazarsanız listeye ekleme yaparım.
Daha iyi takip edebilecek hevesli bir anne adayımız gelirse sayfayı severek devredebilirim :)
Anne Adayı Anne Yaşı Kaçıncı Çocuk Son Adet Tarihi Tahmini Doğum Tarihi Şehir Bebek Adı
Bebek Cinsiyeti Gerçekleşen Doğum Tarihilidyadgn 30 128.11.2022 05.09.2023 Kocaeli @PhoebeBuffay92 30 126.11.2022 08.09.2023 Belçika @esrayns 29 202.12.2022 08.09.2023 İstanbul @hasgrl 29 1 0212.2022 09.09.2023 Uşak @yuyuso 29 1 04.12.2022 Ankara Sonbahardagel 36 205.12.2022 11.09.2023 İstanbul @bulut_97 26 1 05.12.2022 11.09.2023 Konya NewMamaa 32 106.12.2022 12.09.2023 İstanbul@miraclehappens 36 1 29.11.2022 12.09.2023 İzmir@martan 37 307.12.2022 13.09.2023Bursa MSherry 34 10.12.2022 13.09.2023 Antalya @bzm kz 32 310.12.2022 15.09.2023@Defnemege 29 110.12.2022 15.09.2023 AdanaR Rabia coskun 27 1 15.12.202221.09.2023 İzmir S Soulfly07 30 117.12.2022 23.09.2023 Erzurum
NOT:
Bebeğin tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini sayfadaki isminizde izleyebiliyorsunuz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-09-2023
Canım keseyi de embriyoyu da kaç haftalıkken gördün şimdi, bir de son kan değerin kaçtı acaba sorabilir miyim ?kızlar sabah doktora gittim çok şükür keseyide embriyoyu da gördük. Haftaya gel kalbini duyalım dedigeç döllenme dedi ama anlamadım kan değerlerim çok yüksekti doktora sordum iki tane olabilir mi o zaman diye şu an bir kese var belki kesenin içimde iki embriyo olabilir ilerleyen zamanlarda belli olur dedi
Amiin insallah biraz kısicaz bir şeylerden yeterki sağlıkla ilerlesin süreç canları sağolsunOfff senin daha pahalıymış cidden Allah yardımcımız olsun sonu mutluluğa varsın da inşallah ben bide genetik de yapcam
Hayırlı olsun bende 5+4 de kese ve yolksac gördüm dedi haftaya gel embriyo görelim dedi benimde değer çok yüksek aklım hala orda banada aynılarını söyledi tek kese var ama ilerleyen günlerde bakarız embriyo bir mi ikimi diye dedi. Sizin değerler nasıl çıkmıştı acabakızlar sabah doktora gittim çok şükür keseyide embriyoyu da gördük. Haftaya gel kalbini duyalım dedigeç döllenme dedi ama anlamadım kan değerlerim çok yüksekti doktora sordum iki tane olabilir mi o zaman diye şu an bir kese var belki kesenin içimde iki embriyo olabilir ilerleyen zamanlarda belli olur dedi
Aynen öyle bitanem yeteki sağlıklı olsunlarAmiin insallah biraz kısicaz bir şeylerden yeterki sağlıkla ilerlesin süreç canları sağolsun
Karadut şurubu al canım çalkala ağzını. Tukur yutulabilir ama doktoruna sormadan yutmaBenim dudak içim de iltihaplanma olsutu dış etlerimde ikidir oluyor ilaçta alamıyorum ne yapmam lazım sizce önerisi olan var mı
Offff siz ne kadar çok para veriyorsunuz öyle aman Allahım mmKızlar doğumu özelde mi düşünüyorsunuz muayne fiyatlarınız nedir ben 615 ödüyorum deli para ya hamile oluncada sigorta pek iyi fiyat veemiyor bu nedenle hastaneden doğum paketi sordum 17.250 anlaştık herşey pakete dahil. Allah göstermesin gebelik sonlanırsa yapılan işlem ücretleri düşülür kalan paranız iade edlir dedi. Mantıklı geldi yoksa altından kalkamayız bu fiyatların Rabbim yardımcımız olsun sağlıklı gebelikler yaşayalım inşallah
Malesef kuzumOffff siz ne kadar çok para veriyorsunuz öyle aman Allahım mmben Antalya kemerde yaşıyorum buranın tek sıkıntısı koca yerde 2tane kadın doğum doktorunun olmasi ben ilk devlete gittim adam o kadar bıkmış ki mesleğini yapmaktan gerekli tahlilleri yaptırdım aldım hepsini ikincisine gittim muayene parası 235 lira para verdim özel hastane olduğu için çok pahalıymış yha amaninnnn