2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Amin canım benimki geç döllenme sanırım daha keseye bakmadı çarşamba gideceğim. ilk beta 120 ken gittim haftaya çarşamba gel dedi kese için inşallah keseyi de görürüm ama içim rahat değil kesey ve kalp atışını duymadan . Sen beta kaçken keseyi gördünüz ?

Kuzum iki günde bir aynı saat ve aynı haatanede tekrarla bakalım kaç çıkacak endişelenme herkeste bu beta aynı olmuyor

Canım bugün doktorum bana dedi ki pembe veya hafif kahverengi leke gelirse korkma gelmeme gerek yok ama çok kanama olursa gel demişti biraz da olsa için rahat olsun lütfen eğer için rahat etmezse p.tesi doktoruna sorarsın

Bişey dikkatimi çekti 6.haftanin içinde olanlarda hafif kanamalar oluyor bı kacgundur böyle bence endişelenme
Görümcem doktor beni bu konuda uyarmıştı bebek 8haftalik olana kadar henüz yerleşmiyormus 6.ve 8.hafta aralarında yerleşiyormus gelen kanın rengi canlı kan kırmızı olmadığı sürece sakın panik yapma dinlen demişti ama sen yine de doktorumla bı konuş merak etme devamı gelmediği sürece bir sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle

Canım benimde bugün 5+4 doktor yerleşmedir bu haftalarda bekleriz stres yapma uzanabildiğin kadar uzan dedi birde progestan hap verdi 8 saatte bir içicem

Canım bugün doktorum bana dedi ki pembe veya hafif kahverengi leke gelirse korkma gelmeme gerek yok ama çok kanama olursa gel demişti biraz da olsa için rahat olsun lütfen eğer için rahat etmezse p.tesi doktoruna sorarsın
Yaa öyle mi canım biraz rahatladım sağolasın

Ayy çok iyi geldi yorumlar kızlar valla ne hissedeceğimi şaşırdım bir yandan stres yapma üzülme etkilenmesin diyorum bir yandan ya sorun varsa diyorum.

Bende progestan fitil kullanıyorum gece gün içinde akıyor vajinadan bugün ip gibi kahverengi gördüm fitil mi yapar yoksa kan sulandırıcı iğne ve coraspin alıyorum onlar mı yoksa bebiş yerleştikçe mi oluyor bilmiyorum

Gece saate çok geç ya bu saatte aranır mı bilemedim de.. sizin de aynı günmüş İnşallah yerleşiyordur bebeğimiz
Canım benim pembe değil de böyle koyu idi hani bazen adetin son günleri olur o renkte çok panik yaptım aradım zaten özel nosunu vermişti bir şey olursa arayın diye böyle gelir geçer belki senin ki panik yapma uzat bacakları dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…