2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Çok mantıklı dusunmussun canım gayette uyguna gelmiş olur benim doktorum en son gittiğimde ocak öncesinde 1000 tl somdi kesin 1300 yapmıştır acaba doğum paketi var mıdır gittiğim yer klinik hastahane değil anlaşmalı hastahane de dogumlarinj yaptırıyor bizzat doktora mı sormam lazım bu durumu

Günaydın canlar nasılsınız bugün 5+5 ve ben açık havada yürürken işe giderken midem bulandı ilk öğürmeyi yaşadım gözlerimden yaş aktı. başladık valla Rabbim yardımcımız olsun
Benimde bugün 5+0 ufak ufak içim nukanmaya başladı çok hafif o değilde ben ishal oldum öncesinde kabizdim gebe kalır kalmaz ishale döndü deli gibi çişim ve gazim geliyor yoruldum lavaboya gitmekten

HANIMLAR MERHABA YİNE BEN yine size kendimi hatırlatayım ben elendim yazmıştım kanamam olmuştu doktor kimyasal dedi bundan 4 gün öncesine kadar ben ilaçları iğneleri kesmiş adeti bekliyordum ama bir yanlışlık olduğunu hissettim kan da durdu leke de durdu ve hiç bir yerimde ağrı yoktu benim değerim 140dan kanamayla beraber 73e düşmüştü doktor o yüzden kimyasal dedi 2 gün sonra tekrar test verdim 218e yükselmişti eyvah dedim kesin dış gebelik veya adet gelmedigi için ters birşeyler oluyor ama hiç gebeliğin devam edebileceğini düşünmedim doktorumu aradım hemen ilaçlara ignelere tekrar başla ve 2 gün sonra kan ver hemen bana gel dedi 2 gün sonra yani bugün tekrar test verdim 445 çıktı doktora gittim çok şaşırdım bir de ultrasonda bakalim dedi baktı rahim kalinligi çok iyi herhangi bir adet belirtisi ya da rahim duvari incelmesi yok çok şaşkınım gebeliğin devam ediyor dedi ve biz şok haftaya cumaya gel keseni görelim dedi sanırım tekrar aranıza geldim vallahi hangi duygu durumuna girecegimi şaşırdım ne sevinebildik ne üzülebildik doktor normalde evet değerin sonradan artması görülür ama seninki gibi 2 katı artmaz grafik olarak çok yavaş ilerler ve sağlıksız olur ama senin değerin o kadar kanamadan sonra çok iyi artmış dedi herhangi bir yorumu olan var mı biz artık ne diyeceğimizi ne yapacağımızi şaşırdık vallahi

Masallah cok sukur yeniden aramıza hosgeldin mucize bebis

Yeniden hoş geldinnnn canm :) ne demiştik allahtan ümit kesilmez yer gök dua üzerine

Ay okadar sevindim ki şükürler olsun. Bir şey yazamamıştım size insan ne diyeceğini bilmiyor benim de basıma gelmişti dusuk hiç bir teselli de iyi gelmiyor diye. Ama topigimizin mucize bebeği sizinki olur umarım sağlıkla ilerlesin insallah

Özel muayenehanemi gittiğin yer sor istersen doktoruna

canım benim değerim ikiye değil hep dörde katladı. Bat bir kala 200 ile başladım 800 ve 6000 diye devam etti

Yaa çok teşekkür ederim duygulandım okurken inşallah öyle olur

Gözün aydın kuzum maşallah diyelim sağlıkla ilerlesin inşallah

Kızlar ben normalde hiç duygusal biri değilim. Daha önce iki dusugum olduğu icin de biraz tedirgin geciyor süreç ailemden uzaktayım eşim de başka bir şehirde yanı yalnızım. Burayı okumak burada yazmak bana cok iyi geliyor hepinize şimdiden teşekkür ediyorum instgramda yarım saattir bebek doğum videoları izliyorum ağlamaktan helak oldum allahim bizlere de o mutluluk gözyaşlarını nasip etsin insalllah isteyen her kim varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…