2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bana neden doktorum acaba 3.kez kan ver yarında gel dedi.
623
1957 di beta HCG 😒
Bugün bir kez daha verip sabah doktora gidiyorum.

Sonbahardagel Sonbahardagel sonuç çıktı canım 180.5 iki katı artmış ama yavaş ilerliyor acaba bir sorun mu var ya içim.cok huzursuz niye yavaş yükseliyor ki 🥺🥺
1. 40
2. 82.2
3. 180.5 çıktı

Sonbahardagel Sonbahardagel sonuç çıktı canım 180.5 iki katı artmış ama yavaş ilerliyor acaba bir sorun mu var ya içim.cok huzursuz niye yavaş yükseliyor ki 🥺🥺
1. 40
2. 82.2
3. 180.5 çıktı
Ama sen erken baktın diye hatırlıyorum boşver kişiden kişiye değişir sıkma canını herşey yolunda bence bitanem iki kat ilerliyor ne güzel
1. 40
2. 82.2
3. 180.5 çıktı

Ama sen erken baktın diye hatırlıyorum boşver kişiden kişiye değişir sıkma canını herşey yolunda bence bitanem iki kat ilerliyor ne güzel
Adete 2 gub kala vermiştim ill verdiğim de acaba erken verdim diye mi yavaş yükseliyor 2 katına çıkıyor evet ama çok yavaş yükseliyor sanki doktora sormaya da korkuyorum yine dış gebelik vs diyecekler diye beklemede kalmak istiyorum ama kan vermek istemiyorum artık ya offf napsam kii canım sıkıldı:KK43: sen ilk kanı gecikme yaşayınca mi verdin kuzum

canım 3 kez 2 katı artış görünce bıraktım ben ama kendim karar verdim stresini yaşamak istemedim daha fazla
Kuzu konuşmanın üstünden geçmiş ama ben bugünle beraber 3 kez kannverdim 2 kat arttı hepsinde de bende bırakmak istiyorum artık stres oluyorum canım acıyor kan alırken damarlarım çok ince kan vermesem haftaya da doktora gitsem kese görünür mü sence veya sıkıntı Olur mu kan vermediğim için

Sorun yoktur dimi 🥺içim daraldı ya aglicam ne zamana kadar kan vericem ki ben yoruldum artık keşke gecikmeden sonra verseydim hemen yüksek çıkardı
Canım benim bende adetim 4 gün varken verdim, ben de aynı senin gibi değerin yükselmesini bekliyorum. Bugün verdim ben bir daha 6 gün sonra vereceğim artık böyle yıpratıcı oluyor hep bi acaba mı diye tedirgin oluyoruz bence

Canım benim bende adetim 4 gün varken verdim, ben de aynı senin gibi değerin yükselmesini bekliyorum. Bugün verdim ben bir daha 6 gün sonra vereceğim artık böyle yıpratıcı oluyor hep bi acaba mı diye tedirgin oluyoruz bence
Ay evet ya ne zormuş erken öğrenmek doktorlar boşuna kızmıyor demkki gecikince kan verin diye bundanmis ben artık vermicem haftaya doktora görüşürüm doktor isterse bir kez daha veririm yeterli stres oldum

O zaman doktorumla iletişime geçeyim mi bende durumdan henüz haberdar değil en azından yönlendirir beni
Valla kuzum ben ilk kaset test yaptım silik çizgi gördüm direkt doktoruma yazdım, doktorum kan vermemi isteyince ilk kanımı verdim.2 kan sonucuöu göndediğimde de 23 ocak için randebu oluşturdu. o günden beri her şeyi haber veriyorum. Bence doktorun bilgisi dahilinde ilerlemek en mantıklısı

Ay evet ya ne zormuş erken öğrenmek doktorlar boşuna kızmıyor demkki gecikince kan verin diye bundanmis ben artık vermicem haftaya doktora görüşürüm doktor isterse bir kez daha veririm yeterli stres oldum
Benim mesela 2. Kandan sonra doktor bi daha kan vermeye gerek yok dedi. Ben bugün kendi için rahat etsin diye verdim bi daha

X