- 27 Aralık 2022
- 429
- 1.156
- 29
Aynen kuzum benim için rahatlar doktorun ile konuşuncaGerçekten mi qy eziyet ediyormuşum kendime resmen şimdi doktorumu arıyorum bakim ne diyecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kuzum benim için rahatlar doktorun ile konuşuncaGerçekten mi qy eziyet ediyormuşum kendime resmen şimdi doktorumu arıyorum bakim ne diyecek
26 ocağa kalp atisi için randevu verdiler kuzum beta için de gayet iyi dedi asistaniyla görüştüm şuan doktor hanım hasta bakıyor dedi birazdan onunla da gorusecegimAynen kuzum benim için rahatlar doktorun ile konuşunca
Benim sol tüpüm alındı dış gebelikten dolayı yani sadece sağdan gebe kalıyorum ama bebişler hep soluma yerleşti bu seferkide sola yerleşiyor hep solum ağrıyor. Muhtemelen seninde öyledir.Bebisinin kesesini gören annelerime bu sorum . Doktor da yunurtlama takibi yaptirdiysaniz eğer mesela ben takibini yaptırdım bir yumurtam buyunustu sadece oda sagdaydi bir gün sonra çatladı ama benim şuan ki kasik ağrılarım batmalarimin hepsi solda acaba bebek sola mı yerleşiyor yoksa sonradan sol da bir yumurta daha mı büyüdü ve bebise döndü yani sağ kasigim da tık yok solum dolu dolu gibi ve batıyor sancı yapıyor sizde de bu durum oldu mu yoksa sağ sol farketmez mı
Alla alla sol da rahat ediyorlarsa demekki rahatı yerinde olsun da sağ sol farketmez :) bu arada sana da geçmiş olsun canımBenim sol tüpüm alındı dış gebelikten dolayı yani sadece sağdan gebe kalıyorum ama bebişler hep soluma yerleşti bu seferkide sola yerleşiyor hep solum ağrıyor. Muhtemelen seninde öyledir.
Bak gördün mü kuzum nasıl rahatladın dimi konuşunca26 ocağa kalp atisi için randevu verdiler kuzum beta için de gayet iyi dedi asistaniyla görüştüm şuan doktor hanım hasta bakıyor dedi birazdan onunla da gorusecegim
Evet ilaç gibi geldi yoksa oturup ağlayacaktım vallahiBak gördün mü kuzum nasıl rahatladın dimi konuşunca
İçini ferah tut canım benim, Rabbim hepimize bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahEvet ilaç gibi geldi yoksa oturup ağlayacaktım vallahi
Aynen ama ağrı batma olayı sadece yerleştiği için değil rahim büyüyü genişlediği içinde oluyor özellikle ilk gebelikte yoğun hissediliyor.Alla alla sol da rahat ediyorlarsa demekki rahatı yerinde olsun da sağ sol farketmez :) bu arada sana da geçmiş olsun canım
Ya seni çok iyi anlıyorum o kadar değişik duygular ki ben de bıkmıştım kan vermekten ama vermeyince de merak ediyorsun için nasıl rahat ediyorsa öyle yap canım hesapla sanırım kese 1000 ile 3000 arası görünüyormuşKuzu konuşmanın üstünden geçmiş ama ben bugünle beraber 3 kez kannverdim 2 kat arttı hepsinde de bende bırakmak istiyorum artık stres oluyorum canım acıyor kan alırken damarlarım çok ince kan vermesem haftaya da doktora gitsem kese görünür mü sence veya sıkıntı Olur mu kan vermediğim için
Bebeğim ben reglimden 4 gün geçince verdimAdete 2 gub kala vermiştim ill verdiğim de acaba erken verdim diye mi yavaş yükseliyor 2 katına çıkıyor evet ama çok yavaş yükseliyor sanki doktora sormaya da korkuyorum yine dış gebelik vs diyecekler diye beklemede kalmak istiyorum ama kan vermek istemiyorum artık ya offf napsam kii canım sıkıldı sen ilk kanı gecikme yaşayınca mi verdin kuzum
inanır mısın bi öncekinde yaşadım bu sitresi bunda 10 gün geçmesini bekliycektim dört gün geçe doktorun söylediği söz aklıma geldi betayı pozitif yakaladığımız an kan sulandırıcı iğne ye başlıyccaz diyince apar topar baktım yoksa inan beklerdimAy evet ya ne zormuş erken öğrenmek doktorlar boşuna kızmıyor demkki gecikince kan verin diye bundanmis ben artık vermicem haftaya doktora görüşürüm doktor isterse bir kez daha veririm yeterli stres oldum
Midede bir tuhaflık yanma varmı bide sırt ağrısıBulantılarım gün geçtikçe artıyor bi kızım var kendimi salamıyorum salarsam acillik oluyorum kızımda doğuma kadar bulantı yaşadım serumla beslendim İnşaAllah bu kolay geçer
Tabi riskli bir durum varsa erken öğrenmek lazım müdahale için neyse ki doktoruma görüştüm artık kan vermeye gerek yok dedi 26 sına randevu verdi keseyi görmek için belki kalp atışını da dinleriz dediinanır mısın bi öncekinde yaşadım bu sitresi bunda 10 gün geçmesini bekliycektim dört gün geçe doktorun söylediği söz aklıma geldi betayı pozitif yakaladığımız an kan sulandırıcı iğne ye başlıyccaz diyince apar topar baktım yoksa inan beklerdim
En güzeli gecikince vermek ya stressiz temiz iş ohhhBebeğim ben reglimden 4 gün geçince verdim
Doktorla görüştüm canım düzenli artmış artık vermene gerek yok dedi ben sormadan o söyledi 26sinda da randevum var bakalım inşallahh hayırlısıyla görürüz keseyiYa seni çok iyi anlıyorum o kadar değişik duygular ki ben de bıkmıştım kan vermekten ama vermeyince de merak ediyorsun için nasıl rahat ediyorsa öyle yap canım hesapla sanırım kese 1000 ile 3000 arası görünüyormuş
2bini geçince görünüyor canım çünkü. Bazılarımız çok erkrn çok düşük hcg ile öğrenince mecburen kan verme sayısı uzuyor. Dayanıp beklesek tek kan bile yeter de nerde o sabırBana neden doktorum acaba 3.kez kan ver yarında gel dedi.
623
1957 di beta HCG
Bugün bir kez daha verip sabah doktora gidiyorum.
Kzuu bunun neresi yavaş? 2 kattanda fazla artmış.. bence arada mola ver. Kan vermekte zorlandığın için.. bende bir tanesinde 3 gün ara verdim.Sonbahardagel sonuç çıktı canım 180.5 iki katı artmış ama yavaş ilerliyor acaba bir sorun mu var ya içim.cok huzursuz niye yavaş yükseliyor ki
1. 40
2. 82.2
3. 180.5 çıktı