N3 biliyim ya sankinyagas artıyor gibime geldi moralim bozulmuştu a şuan iyiyim dr.um iyi dedi :)Kzuu bunun neresi yavaş? 2 kattanda fazla artmış.. bence arada mola ver. Kan vermekte zorlandığın için.. bende bir tanesinde 3 gün ara verdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
N3 biliyim ya sankinyagas artıyor gibime geldi moralim bozulmuştu a şuan iyiyim dr.um iyi dedi :)Kzuu bunun neresi yavaş? 2 kattanda fazla artmış.. bence arada mola ver. Kan vermekte zorlandığın için.. bende bir tanesinde 3 gün ara verdim.
İdrarda degil de kandaki yüksekliği gebeliğe bağlı ve normal canınızı sıkmayın.
Ben tüm vitamin hemogram biyokimya ve toksoplazma testlerini yaptırdım sukur d vitamini eksikliği dışında bir sorun yok.
Yok cnm sadece bulantıMidede bir tuhaflık yanma varmı bide sırt ağrısı
Ay o bende çok oluyor bugün elli defa farklı şeylere ağladım şimdide camdaki kızı izleyip ağlıyorum haberleri görüp ağlıyorum gelin evine ağlar mı insan ya dalga geçerdim ona ağladım bugünAz önce durup dururken bebeğim küçükse diye ağladım Galiba ruh değişikliği bana da vurdu:)
Lökosit 8.6 benim keton baktırmadım idrar tahlili istemediler benden.Lökosit ve keton kaç çıktı ?
Ben de yoktu da bu gece başladı. Bir de bu gelsin bakalım herşeyine razıyız ❤Ay o bende çok oluyor bugün elli defa farklı şeylere ağladım şimdide camdaki kızı izleyip ağlıyorum haberleri görüp ağlıyorum gelin evine ağlar mı insan ya dalga geçerdim ona ağladım bugün
Aynen yeter ki sağlıkla gelsinler analık mesaisi şimdiden başladıBen de yoktu da bu gece başladı. Bir de bu gelsin bakalım herşeyine razıyız ❤
Bende öyleyim canım bak bugün izin günüm bu saatte dirildim ayağa tuvalete gide gele uykum bozuldu gün içinde uyukluuorum dediğin gibiYa hamilelik hani uyku yapıyordu ya, ben gece yatıyorum 5 ten 6dan sonra hep bir huzursuzluk uykumdan anlamıyorum valla. Sadce akşam tv karşısında arada bir yokluyor uyku.. ben gece yatınca sabah deliksiz uyanırdım yaa
Hangi testi bu sabah yaptın canim biri çok koyu diğeri silikKızlar günaydın lekelenmem vardı kimyasal diye kan vermemiştim fakat sabah yine test yaptım aşağıya ekliyorum birazdan kan vermeye gidicem . Bu lekelenme yerleşmedir umarım adetim 1 gün geçmiş oluyor bugün
Koyu olan maviyi bu sabah yaptımHangi testi bu sabah yaptın canim biri çok koyu diğeri silik
Hih iyi bakalım diğerini ne zaman yapmıştın yani evdeki testle de takip edebilirsin bir kaç gün gittikçe koyulasiyorsa kimyasal değildir ama için rahat etsin istiyorsan kan verip öyle takibini yapKoyu olan maviyi bu sabah yaptım
Silik olanı Çarşamba günü yapmıştım. Teşekkür ederim kan vermeye gidiyorum şimdiHih iyi bakalım diğerini ne zaman yapmıştın yani evdeki testle de takip edebilirsin bir kaç gün gittikçe koyulasiyorsa kimyasal değildir ama için rahat etsin istiyorsan kan verip öyle takibini yap
O zaman gozunaydin diyelim giderek koyulasmis sonucu alınca beni de etiketle canimSilik olanı Çarşamba günü yapmıştım. Teşekkür ederim kan vermeye gidiyorum şimdi
TamamdırO zaman gozunaydin diyelim giderek koyulasmis sonucu alınca beni de etiketle canim
Canım kimyasalda da hcg salgılanıyor ama seninki baya koyulaşmış. Takip et kan değerini de 2 gün arayla bakalım. Tutunuyor inş. BebişSilik olanı Çarşamba günü yapmıştım. Teşekkür ederim kan vermeye gidiyorum şimdi
İnşaallahCanım kimyasalda da hcg salgılanıyor ama seninki baya koyulaşmış. Takip et kan değerini de 2 gün arayla bakalım. Tutunuyor inş. Bebiş